Νέες συσκευές Bosch σειρά 8: Η Τέλεια Συντροφιά για Υγιεινό και Γευστικό Μαγείρεμα

by Zikou Stella

Η Bosch είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς, η ιστορία της οποίας καλύπτει τρεις αιώνες, καθώς ιδρύθηκε το 1886. Ένας από τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι αυτός των οικιακών συσκευών και δεν αποκλείεται να είσαι και εσύ ένας από τους εκατοντάδες εκατομμύρια πελάτες της.

Τα προϊόντα της σχεδιάζονται και κατασκευάζονται βάση διαρκών ερευνών αγοράς και στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκαν οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch Σειράς 8. Είναι εδώ για σένα που θέλεις να φτιάξεις μια κουζίνα με λιτές γραμμές και συσκευές premium σχεδιασμού, αγαπάς το υγιεινό μαγείρεμα και θέλεις τα φαγητά σου να μαγειρεύονται σωστά και να κρατούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Έτσι, η Bosch Οικιακές συσκευές πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά, προσφέροντάς σου τον πλέον εύκολο τρόπο για υγιεινά αποτελέσματα μαγειρέματος, χάρη στις έξυπνες και καινοτόμες λειτουργίες που διαθέτουν οι νέες της συσκευές.

 

ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν την ανοικτή ή σχεδόν ανοικτή κουζίνα, που δεν είναι ξεχωριστό δωμάτιο, αλλά συνδέεται με το σαλόνι. Για τον λόγο αυτό, ο προσεγμένος σχεδιασμός των συσκευών που την εξοπλίζουν γίνεται όλο και πιο σημαντικός. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το κομψό design είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους εντοιχιζόμενους φούρνους Bosch Σειρά 8. Θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή με την φινέτσα τους, χάρη στο μαύρο γυαλί και στις inox λεπτομέρειες, ενώ θα ταιριάξουν αρμονικά με τον χώρο σου. Πραγματικά θα χαίρεσαι κάθε φορά που θα μπαίνεις στην κουζίνα για να μαγειρέψεις.

 

 

Κομψή Χειρολαβή

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε στοιχείο των εντοιχιζόμενων φούρνων Bosch Σειρά 8. Ο κομψός σχεδιασμός τους αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χάρη στην inox χειρολαβή με το ανάγλυφο λογότυπο Bosch και έτσι η κουζίνα σου αποκτά μια ιδιαίτερη γοητεία, που σε ελκύει ξανά και ξανά κοντά της.

 

 

Ψηφιακός Δακτύλιος Ελέγχου

Οι ευκολίες που προσφέρουν οι καινοτομίες Bosch απεικονίζονται τέλεια στον ψηφιακό δακτύλιο ελέγχου των εντοιχιζόμενων φούρνων Σειρά 8. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να επιλέξεις απλά και γρήγορα την επιθυμητή ρύθμιση, είναι να μετακινήσεις το δάχτυλό σου πάνω στον ψηφιακό δακτύλιο που είναι τοποθετημένος στο κέντρο της οθόνης. Έτσι, ο έλεγχος του φούρνου σου γίνεται μια απολαυστική διαδικασία.

 

 

TFT Οθόνη Αφής

Η οθόνη αφής TFT έχει υψηλή ανάλυση για να σου προσφέρει καθαρές, ζωντανές εικόνες και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που σε καθοδηγούν σε κάθε βήμα καθώς κάνεις τις επιλογές σου. Με τον τρόπο αυτό έχεις τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του φούρνου σου. Για εσένα που αναζητάς την λεπτομέρεια στις επιλογές σου, η Bosch Οικιακές Συσκευές έχει σχεδιάσει και εξοπλίσει τους εντοιχιζόμενους φούρνους Σειρά 8 με την TFT οθόνη αφής Plus και την TFT οθόνη αφής Pro μεγέθους 6,8 ιντσών, ώστε να μην σου ξεφεύγει τίποτα.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Οι τεχνολογίες των εντοιχιζόμενων φούρνων Bosch Σειρά 8 θα απογειώσουν τις γεύσεις, προσφέροντάς σου απλόχερα τη δυνατότητα να δημιουργήσεις υγιεινά πιάτα, με υλικά που διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τις βιταμίνες τους. Με ελάχιστο κόπο, θα έχεις ένα γεύμα γεμάτο μεθυστικές μυρωδιές είτε επιλέξεις ψητό, τρυφερό κρέας, είτε κοτόπουλο με τραγανή πέτσα, είτε λαχανικά που λιώνουν στο στόμα και πατάτες που χαϊδεύουν απαλά τους γευστικούς σου κάλυκες. Ακριβώς όπως το φαγητό που απολάμβανες τις Κυριακές στο πατρικό σου ή στο σπίτι της γιαγιάς. Με τη μεγάλη διαφορά ότι πλέον μπορείς να απολαμβάνεις αυτή τη γευστική μαγεία σε καθημερινή βάση, στο σπίτι σου.

 

 

Τεχνολογία Air Fry

Η σύγχρονη τάση στη διατροφή, ορίζει το μαγείρεμα με όσο το δυνατό λιγότερα λιπαρά. Για να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη, η Bosch Οικιακές Συσκευές έχει εξοπλίσει τους εντοιχιζόμενους φούρνους Σειρά 8 με τη λειτουργία Air Fry, για να τηγανίζεις στον φούρνο σου εύκολα και υγιεινά, με ελάχιστο λάδι, χάρη στη δύναμη του αέρα. Ετοιμάσου να απογειώσεις τις γεύσεις σου με φαγητά τέλεια τηγανισμένα, τραγανά απέξω και με απαλή υφή στο εσωτερικό τους, που θα φλερτάρουν με τον ουρανίσκο σου μέχρι την τελευταία μπουκιά. Τηγανιτές πατάτες, φτερούγες κοτόπουλου και άλλα φαγητά που ως τώρα απέφευγες λόγω των πολλών θερμίδων, θα μπορείς να τα απολαμβάνεις όσο συχνά θέλεις, καθώς τώρα μαγειρεύονται πιο υγιεινά.

Η διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από απλή, χάρη στο ταψί AirFry & Grill που είναι διάτρητο για αυξημένη κυκλοφορία του αέρα και τέλεια τραγανά αποτελέσματα. Η χρήση του δεν είναι μόνο αυτή, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις επίσης και για άλλους τρόπους ψησίματος. Για παράδειγμα, για να απολαύσεις τραγανό φρέσκο ψωμί και πίτσα που θα κάνει το σπίτι σου τον ιδανικό προορισμό για όλη την παρέα.

Τα υγιεινά τηγανιτά σνακ, με τη χρήση ελάχιστης ποσότητας λαδιού, μπορείς πλέον να τα φτιάξεις πολύ εύκολα, στο σπίτι σου.

 

 

Τεχνολογία Ατμός Plus

Η φράση “με τη δύναμη του ατμού”, μόνο τυχαία δεν είναι και επειδή η Bosch Οικιακές Συσκευές είναι προσηλωμένη στο να σου προσφέρει όλες τις επιλογές μαγειρέματος, δίχως να χρειάζεται να αλλάζεις συσκευή, έχει προσθέσει τον ατμό στους εντοιχιζόμενους φούρνους Σειρά 8.

Με τη λειτουργία Ατμού Plus, το φαγητό σου μαγειρεύεται στον ατμό σε θερμοκρασία έως και 120°C, πιο γρήγορα και διατηρεί τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του στοιχεία. Τα υλικά παραμένουν φυσικά γευστικά και η νοστιμιά ανεβαίνει επίπεδο καθώς θα νιώθεις πιο έντονα τα καρυκεύματα που προσθέτεις στο φαγητό σου. Το σημαντικότερο όλων, θα μειώσεις και την ποσότητα αλατιού που χρησιμοποιείς στο μαγείρεμά σου.

Σε πολύ λιγότερο χρόνο από ό,τι συνήθιζες ως τώρα θα ικανοποιείς την πείνα σου με εξαιρετικής ποιότητας πιάτα, όπως πατάτες που λιώνουν στο στόμα, καρότα και πράσινα φασόλια που ξεχειλίζουν από θρεπτικές ουσίες, μπρόκολο, πιπεριές με βιταμίνες σε ποσοστό που χτυπάνε κόκκινο και ό,τι άλλο λαχανικό προσφέρει η μητέρα φύση.

Από την πρώτη κιόλας φορά που θα χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία Ατμού Plus, ένα πράγμα θα σου μείνει στο μυαλό. Το υγιεινό φαγητό δεν είχε ποτέ καλύτερη γεύση.

 

 

Τεχνολογία PerfectBake Plus

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Σειρά 8 δεν ψήνουν απλά, αλλά είναι τόσο έξυπνοι που αναλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία, ακόμα και την επίβλεψη του φαγητού. Εσύ απλά πατάς έναρξη και περιμένεις για να απολαύσεις το τέλειο αποτέλεσμα. Με την τεχνητή νοημοσύνη να χαρακτηρίζει μεγάλο μέρος της τεχνολογίας της, η Bosch Οικιακές Συσκευές κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο άνετη και αναβαθμίζει το μαγείρεμά σου. Έτσι, θα ικανοποιούνται ακόμα και οι πιο απαιτητικοί στην παρέα σου.

Με τη λειτουργία PerfectBake Plus το ψήσιμο του αγαπημένου σου γλυκού θα απλοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό. Τοποθετείς απλά το ταψί στον φούρνο, επιλέγεις το κατάλληλο πιάτο, όπως «muffins» ή «κέικ σε φόρμα», πατάς «Έναρξη» και ο φούρνος θα αναλάβει όλη τη δουλειά. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και στον αισθητήρα ψησίματος, που μετρά την υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου σου, μπορείς να δεις πόσα λεπτά απομένουν μέχρι το πιάτο σου να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Για απόλυτη ευελιξία, μπορείς ακόμα να επιλέξεις τη λειτουργία PerfectBake Plus από το smartphone ή το tablet σου. Απλά συνδέεις το φούρνο στον λογαριασμό σου στο Home Connect. Έτσι δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι συνεχώς στην κουζίνα. Μπορείς να απολαμβάνεις την κουβέντα με την παρέα σου, να παρακολουθείς κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ακόμα και να κάνεις μια άλλη δουλειά στο σπίτι.

 

 

HOME CONNECT

Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής απαιτούν να έχεις ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη την οποιαδήποτε πληροφορία. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που καμιά φορά μπορεί να ξεχάσεις κάποια σημαντικά πράγματα και θέλεις να έχεις στη διάθεσή σου τα κατάλληλα εργαλεία για να στα θυμίζουν, όπου και αν βρίσκεσαι. Με έναν εντοιχιζόμενο φούρνο Bosch Σειρά 8, θα ξενοιάσεις μια για πάντα από τις δυσκολίες του μαγειρέματος. Απλά συνδέεις τη συσκευή σου με την εφαρμογή Home Connect για να μπορείς να ξεκινάς και να διακόπτεις το μαγείρεμα, να αλλάζεις ρυθμίσεις και να χειρίζεσαι τα αγαπημένα σου προγράμματα, ακόμα και αν βρίσκεσαι εκτός κουζίνας ή εκτός σπιτιού. Μόλις ολοκληρωθεί το ψήσιμο θα λάβεις τη σχετική ειδοποίηση και έτσι χωρίς καμία καθυστέρηση, θα μπορέσεις να καθίσεις στο τραπέζι αμέσως μόλις γυρίσεις στο σπίτι. Ευκαιρία να παρατείνεις τη βόλτα σου, όσο ξέρεις ότι το φαγητό ακόμα μαγειρεύεται.

Η εφαρμογή Home Connect είναι ένας ολόκληρος κόσμος, που κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Έφυγες από το σπίτι και δεν θυμάσαι αν άφησες τον φούρνο αναμμένο; Συχνό το φαινόμενο και έχει τύχει σε όλους περισσότερες από μια φορές. Στο παρελθόν, για να σου λυθεί η απορία και να απαλλαγείς από το άγχος έπρεπε να επιστρέψεις στο σπίτι χάνοντας πολύτιμο χρόνο από τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Τώρα, πατάς ένα πλήκτρο στο smartphone ή το tablet σου και έχεις πλήρη εικόνα για τη συσκευή σου. Κι αν από αφηρημάδα τον έχεις αφήσει αναμμένο, με μια απλή κίνηση τον απενεργοποιείς, όπου κι αν είσαι.

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και θέλεις άμεση διάγνωση; Απλά καλείς την τεχνική υποστήριξη της Bosch Οικιακές Συσκευές και εφόσον η συσκευή σου είναι συνδεμένη στο Home Connect, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα εντοπίσει την πηγή του προβλήματος, χωρίς να χρειαστεί να έρθει στο χώρο σου, προτείνοντας άμεσα λύσεις και συμβουλές

Καμιά φορά, για να ικανοποιήσεις τους καλεσμένους σου επιλέγεις ένα φαγητό που δεν έχεις φτιάξει ποτέ και δεν ξέρεις ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το ιδανικό μαγείρεμα. Διαλέγοντας το πιάτο στην εφαρμογή Home Connect, θα λάβεις άμεσα τους ιδανικούς τρόπους ψησίματος και ο φούρνος σου θα ξεκινήσει την διαδικασία. Έχεις λοιπόν έναν βοηθό στην κουζίνα σου, που ανά πάσα στιγμή φροντίζει να απολαμβάνεις όλες τις ευκολίες και τη μέγιστη ευελιξία.

Οι καινοτομίες και η άνεση δεν σταματάνε εδώ. Με το Home Connect αποκτάς πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο συνταγών, για πιάτα που θα καταπλήξουν τα πλήθη, με αυτόματες ρυθμίσεις για την ιδανική λειτουργία ψησίματος, τη θερμοκρασία και τον χρόνο μαγειρέματος. Όλα αυτά μαζί με πρακτικές συμβουλές που θα απογειώσουν τις ικανότητές σου στο μαγείρεμα. Ταυτόχρονα, μπορείς να αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις κάθε γεύματος, ώστε να επαναλάβεις, όσες φορές θέλεις, τη συνταγή που επιθυμείς και να βγαίνει τέλεια, κάθε φορά.

 

 

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ

Λένε ότι οι καλύτερες ιδέες είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν στο συρτάρι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στα τέλεια πιάτα, σε αυτή την περίπτωση όμως για καλό σκοπό.

Το θερμαινόμενο συρτάρι Bosch Σειρά 8, κάνει πολλά περισσότερα από το να διατηρεί το φαγητό ζεστό. Είναι καταρχάς ο ιδανικός χώρος για να ψήσεις αργά και με ήπιο τρόπο κρέας, για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η θρεπτική του αξία και να αναδείξεις τη γεύση του. Μπορείς ή να ορίσεις απευθείας την επιθυμητή θερμοκρασία ή να διαλέξεις το αυτόματο, αργό ψήσιμο.

Σε περίπτωση που η παρέα σου κανόνισε την τελευταία στιγμή να σου κάνει επίσκεψη, όμως το κρέας είναι ακόμα στην κατάψυξη, απλά το βάζεις στο θερμαινόμενο συρτάρι και αυτό αποψύχεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, με φυσικό τρόπο. Και αν θέλεις να τους ετοιμάσεις ένα λαχταριστό επιδόρπιο, εκεί θα λιώσεις τη σοκολάτα και θα αποξηράνεις τα φρούτα που θα βάλεις ως γαρνιτούρα.

Μήπως όμως έχουν ζητήσει πίτσα; Φτιάξε τη ζύμη, βάλε τη στο θερμαινόμενο συρτάρι και θα φουσκώσει γρήγορα, ώστε να μπορέσεις αμέσως μετά να προσθέσεις τη σάλτσα, το τυρί και όλα τα άλλα εκλεκτά υλικά.

Για το τέλος, ταιριάζει και ένα καφεδάκι. Espresso; Γιατί όχι; Το θερμαινόμενο συρτάρι δεν θα σου φτιάξει καφέ, αλλά θα ζεστάνει τα φλυτζάνια στην ιδανική θερμοκρασία, για να διατηρήσουν ζεστό τον καφέ και έτσι, να απολαύσεις εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τη θεσπέσια γεύση και τα αρώματά του για περισσότερη ώρα.

Το θερμαινόμενο συρτάρι είναι ακόμα μια απόδειξη της ευελιξίας που επιλέγεις για την κουζίνα σου. Μπορείς να το εγκαταστήσεις είτε ξεχωριστά, είτε συνδυαστικά με φούρνους, compact φούρνους, αλλά και την εντοιχιζόμενη, αυτόματη καφετιέρα Bosch Σειρά 8. Είναι τόσο πρακτικό που ανοίγει εύκολα, ακόμα και αν τα χέρια σου είναι φορτωμένα.

 

 

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Επιλέγοντας συσκευές Bosch, εξοπλίζεις το σπίτι σου με αξιόπιστες και ποιοτικές συσκευές, που προσφέρουν λύσεις για μια πιο ποιοτική ζωή για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες Bosch υπερβαίνουν τα καθιερωμένα πρότυπα, σε υποστηρίζουν και σε καθοδηγούν σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης τους.

Στόχος της Bosch Οικιακές Συσκευές είναι να σου προσφέρει προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής, που σου εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και τροφίμων. Τώρα, μπορείς να πετύχεις τον μηδενισμό του food waste με σύμμαχο την Bosch στο εύκολο, υγιεινό και γευστικό μαγείρεμα.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη