Νέο Apple Shop στον Κωτσόβολο

by Zikou Stella

Ο Κωτσόβολος, ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας που εδώ και χρόνια εμπιστεύεσαι για τις αγορές σου, σε καλεί με χαρά και περηφάνεια στο μοναδικό νέας γενιάς Apple Shop που θα βρεις εντός του καταστήματος της εταιρείας στο The Mall Athens. Το Apple Shop αναβαθμίστηκε και διαμορφώθηκε με βάση σύγχρονες προδιαγραφές και ο Κωτσόβολος το φέρνει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει να σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για τα προϊόντα της Apple.

 

Δοκίμασε και ενημερώσου για τα προϊόντα της Apple

Το αναβαθμισμένο Apple Shop, θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις τα προϊόντα της Apple δοκιμάζοντάς τα και να ανακαλύψεις τις εκτεταμένες δυνατότητες που θα σου προσφέρει η αλληλεπίδραση μεταξύ τους, πάντοτε με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού των καταστημάτων Κωτσόβολος. Μέσω live demo θα ενημερωθείς πλήρως για τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της συσκευής που σε ενδιαφέρει, θα εξοικειωθείς με τη χρήση της και θα σου λυθεί οποιαδήποτε απορία.

 

Γνώρισε πρώτος τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της Apple

To νέο Apple Shop είναι ο ιδανικός προορισμός για να ανακαλύψεις τις συσκευές και τα αξεσουάρ της Apple από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους. Τα παραπάνω σε έναν μεγάλο, άνετο χώρο, με μοντέρνο σχεδιασμό για να απολαύσεις την κορυφαία εμπειρία Apple, να σε εμπνεύσει και να σου προσφέρει το κίνητρο να αλληλεπιδράσεις και να δοκιμάσεις τα προϊόντα, προκειμένου να κάνεις την ιδανική για εσένα επιλογή.

 

Εμπιστεύσου το πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό του Κωτσόβολου

Ανά πάσα στιγμή θα βρίσκονται κοντά σου οι σύμβουλοι πωλήσεων της Κωτσόβολος, πιστοποιημένοι από την Apple, που θα απαντήσουν άμεσα σε κάθε σου ερώτηση για τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα της Apple. Η εξειδικευμένη εκπαίδευση που έχουν λάβει, τους έχει καταστήσει ικανούς και έτοιμους να παρέχουν κορυφαία εξυπηρέτηση και θα σου προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σου ανάγκες, για να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου. Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο ανανεωμένο Apple Shop, οι πιστοποιημένοι από την Apple, σύμβουλοι πωλήσεων θα βρεθούν δίπλα σου για να σου προσφέρουν την υψηλών προδιαγραφών εμπειρία Apple κάνοντας set up τη νέα σου συσκευή και καθιστώντας την πιο δημιουργική με live demo, για να την απολαμβάνεις στον μέγιστο δυνατό βαθμό και πιο παραγωγική από ποτέ, με smart tips που θα σε βοηθήσουν και θα σε παροτρύνουν να ανακαλύψεις όλα τα features της.

 

Σε περιμένουμε στα εγκαίνια για να διασκεδάσεις και να επωφεληθείς από τις μοναδικές προσφορές

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Κωτσόβολος θα πραγματοποιήσει ένα “Revelation Event”, εγκαινίων ώστε να γιορτάσει την άφιξη του μοναδικού νέας γενιάς Apple Shop στην Ελλάδα. Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ θα παρευρίσκονται και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις το νέο Apple Shop, να επωφεληθείς μέσα από μοναδικές προσφορές, να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας που προσφέρει η Apple. Παράλληλα μπορείς να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό για να κερδίσεις δωροκάρτες των 500€ για αγορές στον Κωτσόβολο.

 

Μάθε περισσότερα για το “Revelation Eventεδώ.

 

Με τη φιλοσοφία να σε φέρνει σε επαφή συνεχώς με νέες εμπειρίες και να ενισχύει την καθημερινότητά σου με σύγχρονη τεχνολογία για μία Καλύτερη Ζωή, ο Κωτσόβολος δεν θα μπορούσε παρά να σου προσφέρει την απόλυτη και ολοκληρωμένη εμπειρία Apple. Έλα να τη ζήσεις, σε περιμένουμε!

 

**Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη