Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Nintendo Direct Ιουνίου 2023

by Zikou Stella

Η Nintendo αποκάλυψε το πλάνο των κυκλοφοριών της για τους επόμενους μήνες. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct προέβη σε σημαντικές ανακοινώσεις παιχνιδιών, με το Super Mario Bros. Wonder, το Super Mario RPG αλλά και ένα με πρωταγωνίστρια την Princess Peach να κλέβουν την παράσταση. Για να δούμε αναλυτικά όσα παρουσιάστηκαν.

Super Mario Bros. Wonder

Η Nintendo ανακοίνωσε το Super Mario Bros. Wonder, ένα νέο 2D side-scroller που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Όταν στο παιχνίδι αγγίξεις ένα Wonder Flower, τότε ξεκλειδώνουν τα θαύματα του κόσμου. Οι σωληνώσεις ζωντανεύουν, ίσως εμφανιστούν ορδές εχθρών, μπορεί να αλλάξει η εμφάνιση των χαρακτήρων, γενικά οι αλλαγές είναι απρόβλεπτες. Κάθε φορά σε περιμένουν νέες εκπλήξεις και θα υπάρχει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον.

Στο Super Mario Bros. Wonder η Princess Peach, η Princess Daisy και ο Yoshi θα είναι επιλέξιμοι χαρακτήρες, παρέα με τον Mario, τον Luigi και το Toad. Μεταξύ των νέων power-ups θα υπάρχει και ένα που μεταμορφώνει τον διάσημο υδραυλικό σε Elephant Mario.

 

 

Super Mario RPG

Το Super Mario RPG θα λανσαριστεί για το Nintendo Switch στις 17 Νοεμβρίου 2023. Πρόκειται για το remake Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars που είχε κυκλοφορήσει για το SNES. O Mario, o Bowser και η Peach συνεργάζονται για να επισκευάσουν το Star Road και να σταματήσουν τα προβλήματα που προκαλεί η Smithy Gang. Το γεμάτο χρώματα RPG έρχεται με ανανεωμένα γραφικά και cinematics που προσθέτουν επιπλέον γοητεία στην απροσδόκητη συμμαχία των Mario, Bowser, Peach, Mallow και Geno. Θα εξερευνήσεις έναν ζωντανό κόσμο και θα εμπλακείς σε μάχες τύπου turn-based με την ομάδα σου που θα αποτελείται από τρεις χαρακτήρες. Πατώντας το σωστό πλήκτρο, την κατάλληλη στιγμή θα επιφέρει περισσότερη ζημιά στους εχθρούς ή θα είναι πιο αποτελεσματική η άμυνά σου.

 

 

Princess Peach

Η Princess Peach θα πρωταγωνιστήσει στο δικό της παιχνίδι, που θα κυκλοφορήσει το 2024. Δεν ανακοινώθηκε κάποια άλλη πληροφορία και περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν σε επόμενο Nintendo Direct.

 

 

Luigi’s Mansion: Dark Moon

H Nintendo θα αναβαθμίσει οπτικά το Luigi’s Mansion: Dark Moon και θα το κυκλοφορήσει το 2024.

Το παιχνίδι ήταν ένα από τα κορυφαία του Nintendo 3DS και ο φοβητσιάρης Luigi καλείται να διώξει τα μοχθηρά πνεύματα από την Evershade Valley. Εξοπλισμένος με την ηλεκτρική του σκούπα και έναν φακό, θα πρέπει να εξερευνήσει κάθε στοιχειωμένη έπαυλη, “ρουφώντας” όλα τα φαντάσματα.

Επιπλέον πληροφορίες θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα.

 

 

WarioWare: Move It!

H Nintendo ανακοίνωσε το party action game WarioWare: Move It! Θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023 για το Nintendo Switch και το βέβαιο είναι πως θα είναι γεμάτο mini games.

Τα mini games διαρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα και όπως σε κάθε παιχνίδι του Wario αυτά που μετράνε είναι η ταχύτητα αντίληψης, σκέψης και κινήσεων. Έως τέσσερεις παίκτες, ο καθένας με ένα Joy Con θα μπορούν να μετέχουν στο Party Mode του τίτλου και η διασκέδαση αναμένεται να εκτοξευτεί σε νέα ύψη.

 

 

Detective Pikachu Returns

Η The Pokemon Company και η ομάδα ανάπτυξης Game Freak ανακοίνωσαν το Detective Pikachu Returns, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου 2023 για το Nintendo Switch.

Θα ξετυλίξεις μια σειρά από μυστήρια στη Ryme City, με έναν σκληροτράχηλο Pikachu που αγαπά τον καφέ και αυτοαποκαλείται μεγάλος ντετέκτιβ. Αυτός ο Pikachu μπορεί να έχει αυτοπεποίθηση και να μιλάει σαν μεσήλικας, αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνει να διατηρήσει την αξιαγάπητη γοητεία του. Μαζί με τον συνεργάτη του, Tim Goodman, θα λύσουν μια σειρά από υποθέσεις, με τη βοήθεια των πολλών Pokemon και ανθρώπων που ζουν στη Ryme City. Εκεί Pokemon και άνθρωποι συνυπάρχουν αρμονικά. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Star Ocean: The Second Story R

Η Square Enix και η Gemdrops ανακοίνωσαν το Star Ocean: The Second Story R, που θα κυκλφοορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 2 Νοεμβρίου 2023.

Ο Claude C. Kenny, ένας νεαρός αξιωματικός της Pangalactic Federation, στέλνεται να εξερευνήσει έναν μυστηριώδη θόλο στον πλανήτη Milokeenia έπειτα από διαταγή του Ronyx, που είναι ο πατέρας και ο διοικητής του. Εκεί ανακαλύπτει έναν άγνωστο μηχανισμό. Με την ελπίδα να αποδείξει το κουράγιο του, αγνοεί τις αντιρήσεις του Ronyx και ακουμπάει, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί.

Όταν ο Claude ξυπνάει βρίσκεται σε ένα πυκνό δάσος και έχει μεταφερθεί κάπου πολύ μακριά. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ronyx αλλά αποτυγχάνει. Έτσι, ο Claude αποφασίζει να εξερευνήσει την περιοχή και πέφτει πάνω σε ένα τέρας που ετοιμάζεται να επιτεθεί σε ένα νεαρό κορίτσι. Για να τη σώσει πυροβολεί με το Phase Gun που του έδωσε ο πατέρας του.

Το κορίτσι νομίζει ότι ο Claude είναι μια φιγούρα από τους μύθους του τόπους της, ένας ήρωας που κουβαλάει το Sword of Light. Για να τον ευχαριστήσει, η Rena τον πάει στο χωριό Arlia, με την ελπίδα να είναι αυτός που θα σώσει ένα ολόκληρο έθνος.

 

 

 

Batman: Arkham Trilogy

Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε ότι το Batman: Arkham Trilogy θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το προσεχές φθινόπωρο. Περιλαμβάνει τα: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, and Batman: Arkham Knight με όλα τα DLCs τους. Τη μεταφορά όλών των παιχνιδιών έχει αναλάβει η Turn Me Up Games.

 

 

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

To Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 24 Οκτωβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε η Konami. Αποτελείται από τα Metal Gear, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty και Metal Gear Solid 3: Snake Eater, που θα γίνουν διαθέσιμα και ανεξάρτητα, συν τα Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake και Snake’s Revenge.

 

 

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Το DLC του Mario + Rabbids Sparks of Hope με τίτλο “The Last Spark Hunter” είναι ήδη διαθέσιμο, όπως ανακοίνωσαν η Ubisoft και η Ubisoft Milan.

Στο “The Last Spark Hunter” θα βρεις μια νέα ιστορία και έναν νέο πλανήτη. Ο Mario, ο Rabbid Peach και οι φίλοι τους εντοπίζουν μια ανωμαλία στο Melodic Gardens, έναν μαγευτικό πλανήτη όπου τα φυτά παίζουν μαγευτική μουσική. Υποπτευόμενοι μια νέα εισβολή των Darkmess από την Cursa, οι ήρωες αλλάζουν την πορεία τους, μόνο για να βρεθούν παγιδευμένοι σε έναν πλανήτη που έχει σιωπήσει.

Οι πρωταγωνιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν επικίνδυνο νέο εχθρό, την Kanya, την τελευταίο από τους Spark Hunters της Cursa, η οποία δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να πραγματοποιήσει τα άθλια σχέδιά της. Και το να την σταματήσεις δεν θα είναι εύκολο, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό νέο όπλο, το Mecha King Bob-Omb. Αλλά με τη βοήθεια ορισμένων νέων συμμάχων, οι ήρωές μας δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα απειλή μόνοι τους.

Το ταξίδι στο Melodic Gardens είναι γεμάτο μουσική και περιπλάνηση σε πλούσιο φυσικό τοπίο. Θα εξερευνήσεις μυστηριώδη ερείπια, την απέραντη θάλασσα και τις αστραφτερές λίμνες και θα λύσεις γρίφους αλληλοεπιδρώντας με μουσικά φυτά. Και οι εννέα ήρωες από το κύριο παιχνίδι είναι επιλέξιμοι, μαζί με πέντε νέα Sparks που μπορούν να στρατολογηθούν για να σταματήσουν τα σχέδια της Kanya και να αντιμετωπίσουν νέους εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων των Fieldbreakers και των Golems, που θέτουν νέες προκλήσεις στο πεδίο της μάχης.

 

 

Για όλες τις υπόλοιπες, ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, μπορείς να παρακολουθήσεις το συγκεντρωτικό video που ακολουθεί.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη