Ο ψυγειοκαταψύκτης Pitsos PKNB56XLEP ταιριάζει άψογα και στην πιο μικρή κουζίνα

by Aggeliki Tsoukana

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ήδη εδώ και τις υψηλές θερμοκρασίες να μας έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα, η προετοιμασία ενός σπιτιού για να ανταπεξέλθει είναι απολύτως απαραίτητη. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό την περίοδο αυτή να αναζητάς ένα νέο ψυγειοκαταψύκτη, με προηγμένη τεχνολογία και έξυπνες λειτουργίες, ικανές να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά στοιχεία όλων των αγαπημένων σου τροφίμων και λαχανικών.

Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή, τότε η ιδανική λύση είναι ο ψυγειοκαταψύκτης Pitsos PKNB56XLEP, με συνολική χωρητικότητα 508 λίτρα, σύστημα Full No Frost, ηλεκτρονική οθόνη ελέγχου τύπου LED, τεχνολογία MultiAirFlow για ομοιόμορφη ψύξη και κομψό σχεδιασμό που αναβαθμίζει τη φινέτσα της κουζίνας σου. Επιπλέον διαθέτει πόρτα που αλλάζει φορά και τέτοιες διαστάσεις, που τον κάνουν να χωράει σε οποιονδήποτε χώρο, προσφέροντάς σου μέγιστη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων.

 

Ταιριάζει γάντι και στην πιο μικρή κουζίνα

Σίγουρα αυτό που αναζητάς όταν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια νέα οικιακή συσκευή είναι η μεγαλύτερη δυνατή λειτουργικότητα και απόδοση με τη λιγότερη δυνατή αναστάτωση του χώρου σου. Ο ψυγειοκαταψύκτης Pitsos PKNB56XLEP ακολουθεί πιστά αυτή τη γραμμή και απαιτεί μόνο 70 εκατοστά πλάτος στην κουζίνα σου, για να έχεις απόλυτη άνεση. Ακόμα και στην πιο μικρή κουζίνα ταιριάζει τέλεια, αξιοποιώντας κάθε εκατοστό, ενώ σου προσφέρει μέγιστη ευελιξία, άπλετη χωρητικότητα και κάλυψη των αναγκών όλων των μελών της οικογένειας.

Το κύριο χαρακτηριστικό του και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα της κατηγορίας του, είναι ότι τόσο η τοποθέτησή του, όσο και η καλή λειτουργία του, δεν απαιτούν χώρο περιμετρικά. Για παράδειγμα, για να αερίζεται επαρκώς και να αποφεύγονται φαινόμενα υπερθέρμανσης του κινητήρα, να μην καταναλώνει άσκοπα επιπλέον ρεύμα, αλλά και να ανοίγουν εύκολα η πόρτα και τα συρτάρια. Όλα αυτά, η Pitsos τα έχει καταφέρει χάρη στο νέο, αθόρυβο συμπυκνωτή που είναι ενσωματωμένος στις πλαϊνές επιφάνειες του ψυγειοκαταψύκτη και όχι στο πίσω μέρος, όπως στα κλασικά ψυγεία. Συνεπώς, μπορείς να ακουμπήσεις τον συγκεκριμένο ψυγειοκαταψύκτη κυριολεκτικά δίπλα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χωρίς να υπάρχει καθόλου κενό και χωρίς φόβο να δημιουργηθούν προβλήματα.

 

Φρέσκα τρόφιμα για περισσότερο καιρό

Είμαστε μεσογειακός λαός, οπότε η διατροφή μας περιλαμβάνει τα πάντα και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα υλικά. Φρούτα, λαχανικά, ψάρια και κρέας, υπάρχουν σχεδόν καθημερινά σε κάθε τραπέζι και αποστολή κάθε σύγχρονου ψυγειοκαταψύκτη είναι να τα διατηρεί φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο ψυγειοκαταψύκτης Pitsos διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα συντήρησης που κρατά αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων και τις πολύτιμες βιταμίνες τους.

Ειδικά με το εξειδικευμένο και προηγμένο συρτάρι ExtraFresh, θα διαπιστώσεις άμεσα ότι όλη η γεύση και οι βιταμίνες των φρούτων και λαχανικών διατηρούνται για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό μηχανισμό και ειδική ρύθμιση της υγρασίας, για να το προσαρμόζεις με άνεση και ευκολία, ανάλογα με το αν αποθηκεύεις μεγάλες ή μικρές ποσότητες.

Ως ιδανικό συμπλήρωμα έρχεται το εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας συρτάρι ExtraCold. Είναι απαραίτητο για την άριστη συντήρηση ιδιαίτερα ευπαθών τροφίμων, όπως ψάρι, κρέας, πουλερικά και μαγειρεμένο φαγητό. Χάρη στο συνδυασμό δύο παραγόντων:

  • η θερμοκρασία εντός του συρταριού είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη, συγκριτικά με την υπόλοιπη συντήρηση
  • και η υγρασία προσαρμόζεται στα ιδανικά επίπεδα για κάθε τρόφιμο.

 

Full NoFrost

Ο πάγος είναι ένας μεγάλος «πονοκέφαλος» για το εσωτερικό κάθε ψυγείου. Όμως χάρη στη σωστή ροή του αέρα, αφαιρείται αποτελεσματικά από το εσωτερικό του ψυγειοκαταψύκτη Pitsos PKNB56XLEP όλη η υγρασία που θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία πάγου.

Το μεγάλο κέρδος είναι ότι διατηρείται η ιδανική υγρασία για όλα τα τρόφιμα και έτσι, παραμένουν φρέσκα, στη σωστή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

VarioZone

Η απόλυτη ευελιξία είναι κάτι παραπάνω από φανερή, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της συσκευής. Τα γυάλινα ράφια και τα συρτάρια πολλαπλών χρήσεων της κατάψυξης σου δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τον αποθηκευτικό χώρο. Αν επιθυμείς ακόμα περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσεις κάτι ογκώδες, όπως για παράδειγμα, τις πίτσες, τις μπύρες και τα παγωτά για το αυριανό πάρτι, μπορείς ακόμα και να αφαιρέσεις τα ράφια του και να προσαρμόσεις το χώρο στις ανάγκες σου.

 

Pitsos για ακόμα μεγαλύτερη και εγγυημένη φροντίδα

Πάντα θέλεις να προσφέρεις στους αγαπημένους σου νόστιμα και λαχταριστά πιάτα, που θα τους κάνουν να μην θέλουν να αφήσουν το πιρούνι. Για να το πετύχεις όμως, το A και το Ω είναι η σωστή συντήρηση όλων των τροφίμων, ακόμα και των πλέον ευαίσθητων, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς δεν αρέσκονται σε εναλλαγές της θερμοκρασίας. Αυτό μπορείς να το πετύχεις εύκολα με τον ψυγειοκαταψύκτη Pitsos. Άλλωστε, το κύρος, η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που εμπνέει μια μάρκα όπως η Pitsos, που δικαίως και επί πολλές δεκαετίες είναι χαραγμένη στο μυαλό του καταναλωτή, αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα κάθε συσκευής.

Επιπλέον, για να ξενοιάσεις στην πράξη και όχι με λόγια, η Pitsos σου προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση σε όλη τη συσκευή, για αγορές ψυγείων που θα πραγματοποιήσεις από 9/6/2024 έως και 31/08/2024, αλλά και 10 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα τους.

Γιατί όλα τα ψυγεία Pitsos, σχεδιάζονται με κριτήριο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σου και σκοπό να είναι κοντά σου για πολύ καιρό, εγγυημένα.

Μπορείς να δεις ακόμη