Οι εφαρμογές Android έρχονται και στα Windows 10

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, οι χρήστες Windows 10 θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν τις περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές Android μέσα από το περιβάλλον του λειτουργικού τους.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως ήδη δοκιμάζει την αναβαθμισμένη έκδοση του Your Phone app για τα Windows 10. Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση beta της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα Windows Insider.

Η εφαρμογή Your Phone επιτρέπει στον χρήστη να έχει την οθόνη του smartphone στον υπολογιστή και μαζί με αυτό, τις εφαρμογές Android που επιθυμεί. Για να μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος στην Beta, θα πρέπει ο υπολογιστής του να έχει την έκδοση Windows 1803 build ή νεότερη και η φορητή του συσκευή να τρέχει λειτουργικό Android 7.0 ή νεότερο. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος σύνδεσης μεταξύ Your Phone app και υπολογιστή είναι μέσω της λειτουργίας Bluetooth with Low Energy Peripheral.

Οι συσκευές που υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία είναι τα Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9+. Σύντομα αναμένεται να προστεθούν περισσότερες συσκευές.

 

Μπορείς να δεις ακόμη