Οι ευκολίες που προσφέρει ένα φορητό κλιματιστικό

by Aggeliki Tsoukana

 

Τα καλοκαίρια των τελευταίων ετών είναι πολύ ζεστά, με θερμοκρασίες που συχνά αγγίζουν (ή ξεπερνούν) ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ο δροσισμός των χώρων επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός κεντρικού συστήματος ψύξης. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε μια πιο ευέλικτη επιλογή, το φορητό κλιματιστικό. Αυτές οι ευέλικτες συσκευές μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από το απλά να δροσίζουν το σπίτι, ή τον χώρο εργασίας σου. Δες, παρακάτω, πώς μπορείς να αξιοποιήσεις ένα φορητό κλιματιστικό.

 

Δροσιά στα μέτρα σου

Αν συνήθως ζεσταίνεσαι πολύ περισσότερο απ’ όλους τους άλλους στο σπίτι, ή στο γραφείο σου, τότε μπορείς να επωφεληθείς από τη χρήση του δικού σου φορητού συστήματος ψύξης. Τα φορητά κλιματιστικά σου παρέχουν την ευελιξία να δροσίζεις αποκλειστικά την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι χωρίς να ενοχλείς τους συναδέλφους, ή τους συγκάτοικούς. Εφόσον ο χώρος σου είναι κλειστός, μπορείς να περιορίσεις τον κλιματισμό σ’ ένα μόνο δωμάτιο του σπιτιού, ή του γραφείου σου. Έτσι, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!

 

 

Οικολογικά και οικονομικά

Τα φορητά κλιματιστικά σε βοηθούν να εξοικονομείς χρήματα, δροσίζοντας μόνο την περιοχή του σπιτιού, ή του γραφείου που θέλεις να δροσίσεις, πράγμα που σημαίνει λιγότερη σπατάλη ενέργειας σε «άδειους» χώρους. Αυτό μπορείς να πετύχεις μ’ ένα ευέλικτο φορητό κλιματιστικό όπως το United UPC8027 3 σε 1, το οποίο έρχεται με περιστρεφόμενα ροδάκια και μικρό μέγεθος για ευελιξία στον χώρο. Παράλληλα, διαθέτει αποτελεσματική ενεργειακή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού

Απόλαυσε την ελευθερία να μεταφέρεις μαζί σου το φορητό κλιματιστικό σου, όπου κι αν πας. Τα φορητά κλιματιστικά είναι ιδανικά (και) για ταξίδια σχεδόν οπουδήποτε. Αυτές οι συσκευές σε βοηθούν να δροσίσεις τον χώρο σου κατά τη διάρκεια των διακοπών στο κάμπινγκ, ή το εξοχικό σου. Μπορείς να το τοποθετήσεις ακόμη και στο σκάφος για ν’ απολαύσεις δροσιά μετά από μια κουραστική μέρα στον ήλιο.

 

 

Δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

Υπάρχουν φορητά κλιματιστικά που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από την απλή ψύξη του χώρου σου. Αναλόγως του μοντέλου, ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το φορητό κλιματιστικό σου για να θερμάνεις το σπίτι σου το χειμώνα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το φορητό κλιματιστικό σου είναι χρήσιμο όλο τον χρόνο. Ορισμένες προτάσεις όπως το F&U PΑΗ9016 4 σε 1 διαθέτουν κι επιπλέον λειτουργίες όπως καθαριστή αέρα, υγραντήρα κι αφυγραντήρα.

Τώρα μπορείς να εξετάσεις πιο εύκολα όλες τις επιλογές που μπορεί να παρέχει ένα φορητό κλιματιστικό, προκειμένου να βεβαιωθείς ότι ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σου.

Μπορείς να δεις ακόμη