Οι «καθημερινοί βοηθοί» της Bosch για το σπίτι και τον κήπο

by Zikou Stella

Όταν έρχεται η ώρα να σφίξεις καμιά βίδα, να συναρμολογήσεις κανένα έπιπλο, να ανανεώσεις τα έπιπλα στον κήπο ή να κρεμάσεις κανένα καινούριο κάδρο, συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να το κάνεις. Γνωρίζεις ότι δεν σε συμφέρει να φωνάζεις συνέχεια τεχνικούς για απλά και καθημερινά πράγματα. Δεν σε συμφέρει ούτε οικονομικά αλλά ούτε και από άποψη χρόνου, αφού δύσκολα θα βρεις διαθέσιμο τεχνικό την ώρα που τον θες.

Οι καθημερινοί βοηθοί της Bosch είναι ιδανικοί για βασικά μαστορέματα στο σπίτι και τον κήπο. Ανακάλυψε ποιοτικά εργαλεία, ανθεκτικά στη χρήση που θα κάνουν τη δουλειά σου γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Πάρε μια εργαλειοθήκη και βάλε τα όλα μαζί και οργανωμένα, έτσι ώστε να ξέρεις που βρίσκονται και να είναι προστατευμένα από φθορές.

 

Ο «μικρός ήρωας» του σπιτιού για όλες τις ανάγκες βιδώματος

Το κατσαβίδι μπαταρίας IXO 5 είναι ένα εύχρηστο μικρό εργαλείο για όλες τις ανάγκες βιδώματος στο σπίτι. Διαθέτει έναν εργονομικό σχεδιασμό, παρέχοντας φυσική άνετη λαβή και διαισθητικό χειρισμό. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED παράγει τον απαραίτητο φωτισμό για εξαιρετική ορατότητα κατά την εργασία. Το παρεχόμενο καλώδιο microUSB συνδέεται σε κάθε διεπαφή USB, καθιστώντας τη φόρτιση εύκολη.

Το κατσαβίδι μπαταρίας IXO 5 παρέχει όλα τα απαραίτητα προσαρτήματα για συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση επίπλων και σφίξιμο βιδών. Η μπαταρία ιόντων λιθίου δεν εκκενώνεται κατά την αποθήκευση και γι’ αυτό είναι πάντα έτοιμο, όταν χρειάζεται.

 

Η ηλεκτρική βούρτσα που χρειάζεσαι για σχεδόν κάθε είδους καθαρισμό

Το πολυλειτουργικό και ισχυρό Universal Brush της Bosch έρχεται για να σου διευκολύνει τη ζωή. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση της ελαφριάς και της επίμονης ρύπανσης. Ενσωματώνει ισχυρό μοτέρ που εξασφαλίζει σταθερή περιστροφή της βούρτσας για τη διεκπεραίωση ακόμη και της πιο απαιτητικής εργασίας καθαρισμού. Χάρη στον μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων, μπορείς να το αξιοποιήσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών και υλικών.

Συμπαγές και ανθεκτικό, το Universal Brush της Bosch παρέχει προστασία από το νερό IPX5 ενώ είναι κατάλληλο για χρήση σε υγρά περιβάλλοντα. Μπορείς να καθαρίσεις πλακίδια και αρμούς, έπιπλα κήπου, φούρνους, κατσαρόλες, τηγάνια και γυάλινες επιφάνειες στο ντους. Φτάσε εύκολα ακόμα και στα πιο στενά σημεία όπως βρύση ή ντους. Αφαίρεσε τη σκουριά από μικρές περιοχές ή δώσε μια νέα λάμψη στα έπιπλα του κήπου.

Η απουσία καλωδίου σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία ενώ μπορείς να το επαναφορτίζεις εύκολα μέσω καλωδίου micro USB.

 

Ξεκούραστη κοπή και λείανση σχεδόν κάθε υλικού

Όποια περίπτωση κι αν έχεις, το εργαλείο πολλαπλής χρήσης μπαταρίας EasyCut & Grind της Bosch την καλύπτει. Το ισχυρό μοτέρ ιόντων λιθίου και το σετ εξαρτημάτων (δίσκος κοπής πολυστρωματικών υλικών καρβιδίου, δίσκος κοπής μετάλλου, γυαλόχαρτο, προσαρμογέας ελεύθερης κοπής με το χέρι) εξασφαλίζουν πολυλειτουργική ευελιξία.

Το EasyCut & Grind είναι ιδανικό για άνετο χειρισμό ενός χεριού σε δυσπρόσιτα σημεία. Το συμπαγές μέγεθος καθώς και η ενεργοποίηση δύο βημάτων εξασφαλίζει ασφαλή χρήση, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του χρήστη.

Το εργαλείο είναι ιδανικό για κοπή και λείανση σε ξύλο, μέταλλο, πλαστικό και άλλα υλικά μέχρι και 14 mm. Ο προσαρμογέας ελεύθερης κοπής με το χέρι βελτιώνει την απόδοση κοπής, επιτρέποντας ταυτόχρονα γρήγορες, ελεγχόμενες κοπές. Από εύκολη κοπή μικρών ξύλινων λωρίδων και την αξιόπιστη κοπή καλωδίων, σωλήνων και πλαστικού, μέχρι την κοπή μετάλλου, το EasyCut & Grind της Bosch είναι αυτό που χρειάζεσαι για σχεδόν όλες τις εργασίες κοπής και λείανσης στο σπίτι.

 

Ανακάλυψε μοναδικές δυνατότητες για δημιουργική επίδραση σε εξατομικευμένες εργασίες

Τo Gluey της Bosch αποτελεί μία απίστευτα πολύπλευρη κόλλα στυλό για κόλληση χωρίς χρήση καλωδίου. Πρόκειται για μια απλή συσκευή, με την οποία μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολλές δημιουργικές καλλιτεχνικές εργασίες και εργασίες χειροτεχνίας. Για ατελείωτες δυνατότητες και αστείρευτη δημιουργικότητα! Χρησιμοποίησε έγχρωμη κόλλα γκλίτερ για προσωπικές πινελιές ή απόλαυσε μια ζωντανή επιλογή μοναδικών εφέ κόλλας.

Ο συμπαγής και άνετος σχεδιασμός του Gluey καθιστούν την κόλληση διασκέδαση. Το εργονομικό σχήμα προσφέρει επίσης ένα πρόσθετο επίπεδο άνεσης και μια ευχάριστη λαβή κατά την εργασία. Όταν κολλάς, συνδέεις ή επιδιορθώνεις αντικείμενα γρήγορα, η κόλλα στυλό προσφέρει αυτονομία χωρίς καλώδιο με φιλικές προς το περιβάλλον επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA.

 

Φούσκωσε άνετα σχεδόν κάθε ελαστικό και άλλα αντικείμενα

Η Easy Pump είναι η διαισθητική αντλία αέρα της Bosch για όλες τις εφαρμογές μέχρι και 10,3 bar. Η μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της μονάδας και η λειτουργία προεπιλογής υποστηρίζουν άνετα και ακριβή αποτελέσματα φουσκώματος.

Η αντλία διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και μια ευρύχωρη οθόνη, αναγνώσιμη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός της την καθιστούν σε ιδανικό συνοδό σας. Εξοπλισμένη με διάφορους προσαρμογείς, αποθηκευμένους νοικοκυρεμένα στη θήκη αποθήκευσης, η Easy Pump μπορεί να φουσκώσει όλα τα είδη ελαστικών (π.χ. αυτοκινήτου, ποδηλάτου), μπάλες (π.χ. μπάλες ποδοσφαίρου) ακόμη και μικρά είδη θαλάσσιων σπορ. Το φούσκωμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Φούσκωσε τα παιχνίδια θαλάσσης στην παραλία, τη μπάλα του παιδιού ή το λάστιχο του ποδηλάτου και γίνε ο ήρωας της οικογένειας!

 

 

Οι “Daily Helpers” που χρειάζεσαι

Αυτά και άλλα πολλά εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο γίνονται πραγματικοί βοηθοί για σχεδόν κάθε εργασία στο σπίτι, και κάνουν τη ζωή σου καλύτερη! Μπορείς εύκολα να τα ανακαλύψεις με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη