Οι νέες τηλεοράσεις της LG υποστηρίζουν τα HomeKit και AirPlay 2

by K-Admin 1

Αναπαραγωγή περιεχομένου απευθείας από τις Apple συσκευές και έλεγχος της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων έξυπνων συσκευών με φωνητική εντολή

Η LG ανακοίνωσε ότι το Apple AirPlay 2 και το HomeKit θα είναι διαθέσιμα στη σειρά AI τηλεοράσεων 2019, καθιστώντας την LG τον πρώτο παγκοσμίως κατασκευαστή τηλεοράσεων που υποστηρίζει το HomeKit. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της Apple θα διατίθενται μέσω ενημέρωσης του λογισμικού στις φετινές OLED, NanoCell και UHD τηλεοράσεις της LG με δυνατότητα ThinQ AI.

 

 

Με το AirPlay 2, οι κάτοχοι των LG AI τηλεοράσεων 2019 μπορούν εύκολα να μεταδώσουν περιεχόμενο – συμπεριλαμβανομένων των τίτλων ιδιοκτησίας Dolby Vision – από συσκευές iPhone, iPad και Mac απευθείας στις τηλεοράσεις τους. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από την εφαρμογή Apple TV και άλλες εφαρμογές βίντεο, καθώς και να προβάλλουν φωτογραφίες της συλλογής τους απευθείας στις τηλεοράσεις LG AI. Επίσης, μπορούν να αναπαράγουν Apple Podcasts, Apple Music και μουσική από τη συλλογή τους ή άλλες υπηρεσίες streaming μέσω της τηλεόρασης LG AI και άλλων συμβατών ηχείων με το AirPlay 2 στο σπίτι τους, όλα ταυτόχρονα.

 

 

Το HomeKit δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον εύκολο έλεγχο του ‘έξυπνου’ σπιτιού τους με την εφαρμογή Home ή μέσω του Siri στις συσκευές Apple. Οι τηλεοράσεις LG AI μπορούν εύκολα να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή Home, με την οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης, όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, η ένταση της φωνής και η πηγή τροφοδοσίας. Οι κάτοχοι των τηλεοράσεων LG AI μπορούν επίσης να προσθέσουν προσωποποιημένες συνθήκες προβολής (scenes) ή να χρησιμοποιήσουν τις αυτοματοποιημένες επιλογές μαζί με άλλα εξαρτήματα του Homekit.

Το Apple AirPlay 2 και το HomeKit για τους κατόχους τηλεοράσεων LG OLED και NanoCell είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Μπορείς να δεις ακόμη