Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Greek Legends League Spring Split 2024

by Aggeliki Tsoukana

Δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστες ημέρες μέχρι τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Greek Legends League Spring Split 2024. Φέτος, το μεγάλο τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Anorthosis Famagusta Esports και η Team Phantasma. Η μεγάλη μάχη θα φιλοξενηθεί στο Floyd Live Music Venue που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 117, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.  Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00 και ο τελικός αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 23:30. Εννοείται ότι και οι δύο ομάδες προπονούνται εντατικά για την τιτανομαχία και όπως πάντοτε, ευχή όλων είναι να κερδίσει ο καλύτερος.

Έλα να ζήσουμε μαζί την ένταση του τελικού

To Here to Play, με παρουσία σε όλα τα μεγάλα γεγονότα στον χώρο του gaming, είναι χορηγός και του Greek Legends League Spring Split 2024 και σε προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε παρέα τον μεγάλο τελικό στις 12 Απριλίου.

Οι πύλες του Floyd Live Music Venue θα ανοίξουν στις 15:00 και ως τις 20:00 θα λειτουργήσει το Here to Play booth. Η διασκέδαση θα βρίσκεται στο επίκεντρο μέχρι να ξεκινήσει ο τελικός και θα μπορείς να λάβεις μέρος παίζοντας Dr. Mundo Dodgeball με τους φίλους σου και να διεκδικήσεις πλούσια δώρα. Ένα mini ψυγείο για να μην αφήνεις ποτέ το game στη μέση,  δωροκάρτες Κωτσόβολος έως 50€ για τις αγορές σου, skinάκια για το LoL και gaming πληκτρολόγια είναι κάποια από τα πλούσια δώρα που σε περιμένουν. Εκεί θα σε περιμένει και ο Forg1ven για αναμετρήσεις 1 vs 1 που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και θα εκτοξεύσουν τον δείκτη της ψυχαγωγίας.

Ο δρόμος προς τον τελικό

Η Anorthosis Famagusta Esports θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του Spring Split 2021. Στη φετινή κανονική περίοδο έκανε επίδειξη των δυνάμεών της και τερμάτισε πρώτη, έχοντας 12 νίκες και μόλις δύο ήττες.

H Team Phantasma είχε θριαμβεύσει στην αντίστοιχη διοργάνωση το 2022 και στόχος της δεν είναι άλλος από το να βρεθεί για μια ακόμα φορά στην κορυφή. Οι δέκα νίκες και οι τέσσερις ήττες στην κανονική περίοδο την έφεραν στη δεύτερη θέση, όπου ισοβάθμησε με τη Gamespace Mediteranean.

Ακολούθησε η διαδικασία των play offs και από τις οκτώ ομάδες που ξεκίνησαν την κούρσα του πρωταθλήματος, έχουμε πλέον τις δύο που θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν το τρόπαιο.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη