Το ψυχολογικό θρίλερ Decarnation έρχεται σε Nintendo Switch και PC

by Zikou Stella

Το psychological horror adventure game Decarnation θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC (Steam) τον Μάιο, όπως ανακοίνωσαν η Shiro Unlimited και η ομάδα ανάπτυξης Atelier QDB.

 

Παρίσι, 1990. Η Gloria βρίσκεται στα όριά της. Μια χορεύτρια καμπαρέ που παλεύει να αντιμετωπίσει τον ευτελισμό των σχέσεων, της καριέρας και της αυτοεκτίμησής της, αναλαμβάνει μια νέα καλλιτεχνική προσπάθεια που χρηματοδοτείται από έναν μυστηριώδη ευεργέτη. Η γενναιόδωρη πρόταση θα ήταν το τυχερό διάλειμμα της Gloria ή κάτι χειρότερο;

 

Μια ιστορία επιβίωσης με πολυεπίπεδο ψυχολογικό διακύβευμα, το Decarnation εξερευνά την αντίθεση μεταξύ της μάχης με τους περιορισμούς στην πραγματική ζωή των καταστάσεων που δημιουργεί το υποσυνείδητο, από τις οποίες κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει.

 

Το Decarnation είναι μια συναισθηματική, συγκλονιστική εμπειρία βασισμένη σε μια ιστορία που θα σε καθηλώσει μέχρι το τέλος. Αναμειγνύει παραδοσιακά στοιχεία των survival horror games (γρίφους, αφιλόξενο περιβάλλον, θανατηφόρα αρπακτικά, τρομακτικά bosses), με μια μεγάλη ποικιλία από mini games (γρίφων, αντανακλαστικών, ρυθμού κ.λπ.) που αντιπροσωπεύουν πραγματικές καταστάσεις ζωής ή μεταφορικές.

 

Μόλις αποκαλυφθούν, τα βασικά κομμάτια της ζωής της Gloria θα τη βοηθούν να νικήσει τα τέρατα στα όνειρά της, σε μοναδικές μάχες που παντρεύουν το γκροτέσκο και το μεγαλείο τα οποία αντιπροσωπεύουν τον αγώνα της για επιβίωση. Το να ξεπερνά τις δοκιμασίες στα όνειρά της ενισχύει την Gloria απέναντι στις πραγματικές δυσκολίες της ζωής της και τα πραγματικά της ζητήματα δημιουργούν νέες δοκιμασίες στα όνειρά της.

 

Μπορείς να δεις ακόμη