Όλοι μιλούν για τη συνδρομητική υπηρεσία HP INSTANT INK!

by Aggeliki Tsoukana

Η συνδρομητική υπηρεσία HP INSTANT INK ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις εκτυπώσεις, καθώς σου εξασφαλίζει το μελάνι ή τον γραφίτη που χρειάζεσαι για να καλύψεις τις μηνιαίες ανάγκες σου.

Η υπηρεσία δοκιμάζεται από ολοένα και περισσότερους συνδρομητές και προκαλεί ενθουσιασμό, βάζοντας οριστικό τέλος στην ενασχόλησή σου με τον ανεφοδιασμό του εκτυπωτή με μελάνι.

Αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης και ο Πέτρος Πυλαρινός, η γνωστή chef Αγγελική Τσουκαλά και ο tech expert Δημήτρης Καρέτσος, μιλούν για την εμπειρία τους με τη συνδρομητική υπηρεσία HP INSTANT INK.

 

Η Πηνελόπη εκτυπώνει πολύ… Στίχους, σενάρια, συμβόλαια, σχέδια για να ζωγραφίσουν τα παιδιά της… Οι υποχρεώσεις πολλές και δεν υπάρχει χώρος για επιπλέον άγχος. Ευτυχώς η υπηρεσία HP INSTANT INK στέλνει στην πόρτα της νέα μελάνια κάθε φορά που η στάθμη τους μειώνεται. Έτσι η Πηνελόπη είναι ήσυχη…

 

Ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης μπορεί να δραστηριοποιείται στον χώρο της stand up comedy όμως είναι και λάτρης του gaming! Του αρέσει να εκτυπώνει τα covers των αγαπημένων του παιχνιδιών καθώς πιστεύει ότι αυτό του φέρνει έμπνευση και καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Όσο τυπώνει τόσο η στάθμη μελάνης του εκτυπωτή κατεβαίνει. Ωστόσο αυτό καθόλου δεν τον ανησυχεί γιατί διαθέτοντας τη συνδρομητική υπηρεσία HP INSTANT INK, ο μόνος κόπος του για τον ανεφοδιασμό του εκτυπωτή του είναι όσος να σηκωθεί από την καρέκλα του και να ανοίξει την πόρτα στον διανομέα μελάνης της HP.

 

Ο Πέτρος Πυλαρινός θέλει πάντα να πηγαίνει στα live του… έτοιμος και διαβασμένος. Για αυτό φροντίζει να τυπώνει εγκαίρως τους στίχους και το πρόγραμμα της μπάντας, χωρίς να ανησυχεί για το μελάνι. Η μηνιαία συνδρομή του στην υπηρεσία HP INSTANT INK, του εξασφαλίζει τον ανεφοδιασμό με τα σωστά μελάνια για τον εκτυπωτή του κάθε φορά που μειώνεται η στάθμη τους, χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει τίποτα!

 

Η chef Αγγελική Τσουκαλά τυπώνει και τυπώνει… Ένα σωρό φωτογραφίες από τον γάμο της, συνταγές και ό,τι άλλο θέλει. Ανησυχεί μήπως τελειώσει το μελάνι; Καθόλου. Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει καθόλου τον νου της… τον έχουν άλλοι για εκείνη.

 

Ο Δημήτρης Καρέτσος δεν χαλάει χατίρι στην Ιόλη του! Εκείνη αγαπάει τη ζωγραφική και ο μπαμπάς της φροντίζει να της τυπώνει κάθε μέρα νέα σχέδια! Η συνδρομή του Δημήτρη στην υπηρεσία HP INSTANT INK εξασφαλίζει ότι η Ιόλη δεν θα ξεμείνει ποτέ από ζωγραφιές, αφού ο μπαμπάς δεν θα ξεμείνει ποτέ από μελάνι!

 

 

Όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν…

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τί προσφέρει αυτή η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της HP!

 

Εξοικονόμηση χρημάτων

Με την εγγραφή σου στη μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία εκτυπώσεων της ΗΡ εξοικονομείς έως 70% μελάνι ή 50% γραφίτη και παράλληλα γλιτώνεις χρήματα χωρίς να ανησυχείς ότι θα ξεμείνεις, απλά αντικαθιστάς το μελάνι σου μέσα στην άνεση του γραφείου ή του σπιτιού σου.

 

 

Προγράμματα για κάθε ανάγκη

Ανεξάρτητα με τον αριθμό των σελίδων που εκτυπώνεις, η υπηρεσία Hp instant ink σου προσφέρει το κατάλληλο συνδρομητικό πλάνο που χρειάζεσαι για να μην ξεμείνεις ποτέ από μελάνι. Επίλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα μελάνης ή γραφίτη από 0.99 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τον αριθμό σελίδων που εκτυπώνεις, χωρίς ετήσια χρέωση, συμβόλαιο ή κάποια επιπλέον δέσμευση.

 

Δωρεάν παραλαβή στον χώρο σου

Μόλις η στάθμη από το μελάνι ή τον γραφίτη σου μειωθεί, έρχεται στον χώρο σου αυτόματα ένα νέο δοχείο, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Έτσι απαλλάσσεσαι από το άγχος να ξεμείνεις από μελάνι ή να πρέπει να το παραγγείλεις για να το αντικαταστήσεις έγκαιρα και απλά παραλαμβάνεις το καινούργιο δοχείο χωρίς χρέωση μεταφορικών.

 

 

Ευελιξία κάθε στιγμή

Όποιο πρόγραμμα και να επιλέξεις, μπορείς να το αλλάξεις ή και να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή, αν διαφοροποιηθούν οι ανάγκες σου. Παράλληλα, η ευελιξία συνεχίζεται και στον αριθμό σελίδων που τυπώνεις ανά μήνα. Αν εκτυπώσεις λιγότερες σελίδες, μπορείς να μεταφέρεις αυτόματα τον αριθμό σελίδων που δεν χρησιμοποίησες στον επόμενο μήνα. Αν πάλι χρειαστείς να εκτυπώσεις περισσότερες σελίδες από αυτές που περιλαμβάνει το πλάνου σου, μπορείς να εξασφαλίσεις ένα επιπρόσθετο σετ σελίδων με μόλις 1 ευρώ. Υπάρχει 100% ευελιξία σε όποιο προτεινόμενο πλάνο μελάνης ή γραφίτη επιλέξεις.

Ο Κωτσόβολος με την υπηρεσία HP instant ink πρωτοπορεί στον χώρο των εκτυπώσεων και μέσα από διαφορετικά ευέλικτα προγράμματα καλύπτει όλες τις ανάγκες για γραφίτη ή μελάνι σε κάθε γραφείο, επιχείρηση ή σπίτι.

Μπορείς να δεις ακόμη