Παρακολούθησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με μία τηλεόραση TCL

by Zikou Stella

To Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 πλησιάζει. Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, με την εθνική μας ομάδα να είναι παρούσα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση, έχοντας υψηλούς στόχους. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να ψάχνεσαι για αγορά μιας νέας τηλεόρασης και αυτές της TCL δεν θα πρέπει να λείπουν από τις υποψήφιες.

 

Κομψός σχεδιασμός και μεγάλη οθόνη

Είναι βέβαιο ότι οι τηλεοράσεις της TCL θα ταιριάξουν απόλυτα στον χώρο σου. Ειδικά αν επιλέξεις ένα μοντέλο δίχως πλαίσιο στο μπροστά μέρος, για μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη δράση. Η εταιρεία προσφέρει τηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας έως και 85”, που είναι ιδανικές για παρακολούθηση θεαμάτων όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023. Έτσι, θα μπορέσεις να απολαύσεις στο έπακρο την εμπειρία της γιορτής του αθλητισμού που διοργανώνει η FIBA από την άνεση του καναπέ σου.

 

 

Απίστευτη ηχητική εμπειρία με Dolby Atmos

Οι τηλεοράσεις της TCL διαθέτουν Dolby Audio ή Dolby Atmos για μια απίστευτη ηχητική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Dolby Atmos σε μεταφέρει μέσα στο γήπεδο και θα έχεις την αίσθηση ότι ο ήχος έρχεται από παντού. Με τον τρόπο αυτό, καταλαβαίνεις ακριβώς που και πώς συμβαίνουν τα γεγονότα βιώνοντας μια πραγματικά συναρπαστική και ξεχωριστή εμπειρία. Μην ξεχνάς ότι η TCL έχει φροντίσει να εφοδιάσει τις συσκευές της με ηχεία που έχουν την υπογραφή της ONKYO για απόλυτα ζωντανό και κρυστάλλινο ήχο, όπως ακριβώς παράγεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

 

 

IMAX Enhanced για να είσαι μέσα στο γήπεδο

Οι τηλεοράσεις της TCL υποστηρίζουν το standard ΙΜΑΧ Enhanced, που θα απογειώσει την εμπειρία σου σε όλα τα επίπεδα και θα νιώσεις ότι από το σαλόνι σου έχεις βρεθεί κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο. Το IMAX Enhanced καλύπτει όλα τα απαιτητικά standars πιστοποίησης για το calibration, την ανάλυση, τον ήχο, τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το πλαίσιο και τις ηχητικές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαύσεις το μέγιστο από την τηλεόρασή σου.

 

Ευρεία γωνία θέασης

Σίγουρα δεν θα είσαι πάντοτε απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το κέντρο της οθόνης, ούτε μπορούν όλοι να βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Οπότε, χρειάζεσαι μια τηλεόραση με μεγάλη γωνία θέασης και αυτό ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει η TCL. Με γωνία θέασης έως και 178 μοίρες, θα απολαύσεις το συναρπαστικό θέαμα του Παγκόσμιου Κύπελλου Μπάσκετ από όποιο σημείο και αν κάθεσαι, δίχως να υπάρχουν αντανακλάσεις ή χρωματικές παραμορφώσεις.

 

Άριστη ποιότητα εικόνας με 4K HDR PRO και 4Κ HDR PREMIUM 2000

Το πιο πρόσφατο πρότυπο για περιεχόμενο UHD είναι το High Dynamic Range. Το 4K HDR PRO και το 4Κ HDR PREMIUM 2000 παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους με εξαιρετική αντίθεση, λεπτομέρεια σκιών και ζωηρά ακριβή χρώματα. Απόλαυσε απίστευτη εικόνα, τόσο λεπτομερή όσο και στον πραγματικό κόσμο.

Στις τηλεοράσεις TCL, το 4K HDR PRO και το 4Κ HDR PREMIUM 2000 σε συνδυασμό με το quantum dot προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) με ακριβή χρώματα, μοναδικά επίπεδα αντίθεσης, βαθύ μαύρο και υψηλό βαθμό λεπτομερειών.

 

 

Ρυθμός ανανέωσης επόμενης γενιάς στα 144Hz

Απόλαυσε εικόνες που κινούνται γρήγορα, όπως οι φάσεις των αγώνων, με ομαλότητα και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες χάρη στην υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz. Χάρη στην υποστήριξη για 144 Hz το σήμα που λαμβάνει η τηλεόραση θα υποβληθεί σε επεξεργασία και θα αναβαθμιστεί, ανεξάρτητα από το αν είναι στα 50Hz, 60Hz, 100Hz, 120Hz ή 144Hz.

Τέλος, ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR, Variable Refresh Rate) συγχρονίζεται με την κονσόλα ή το gaming PC σου για ομαλή κίνηση και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 144Hz, καθώς και τη λειτουργία ALLM (Auto Low Latency Mode) για εξάλειψη των ενοχλητικών lags. Έτσι, θα έχεις το πλεονέκτημα που πάντα ήθελες, εφόσον χρησιμοποιείς την τηλεόρασή σου και για άλλες δραστηριότητες, όπως το ανταγωνιστικό online gaming.

Μπες στο eshop του Κωτσόβολου για να διαλέξεις την τηλεόραση TCL που ταιριάζεις στις απαιτήσεις σου.

Μπορείς να δεις ακόμη