Ανακοινώθηκε νέα beta για το HYENAS

by Zikou Stella

H SEGA και η Creative Assembly ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση ενός κλειστού beta test για το multiplayer first-person shooter HYENAS, από τις 31 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου, το οποίο αφορά μόνο την έκδοση για PC.

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις πρόσβαση στη δοκιμή μπορείς να το αιτηθείς μέσω της σελίδας του HYENAS στο Steam. Εφόσον επιλεχθείς θα λάβεις ένα beta key στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που θα μπορέσεις να κατεβάσεις τη δοκιμαστική έκδοση.

 

 

Το HYENAS είναι ένα hero-based, multiplayer extraction shooter. Διάλεξε έναν Hyena και ξεκίνα το παιχνίδι, με τον καθένα να έχει ένα ξεχωριστό όπλο, ικανότητα και προσωπικότητα, ώστε να δημιουργηθεί μια τριμελής ομάδα που θα κλέβει πολύτιμα εμπορεύματα. Η δράση λαμβάνει χώρα σε τεράστια, θεματικά “Plunderships”, που επιστρέφουν από τον Άρη στη Γη, φορτωμένα με λάφυρα που μπορεί να κλέψει το πλήρωμά σου. Έχοντας να ανταγωνιστείς τέσσερις άλλες, αντίπαλες ομάδες, στόχος σου είναι να βρεις και να ανοίξεις σεντούκια ασφαλείας και στη συνέχεια να κλέψεις αρκετό εμπόρευμα για να μπορέσεις να ξεφύγεις. Στον δρόμο σου δεν θα βρεις μόνο τους αντίπαλους παίκτες, αλλά και “MURFs”, δυνάμεις ασφαλείας που έχουν ως αποστολή την προστασία του πολύτιμου φορτίου. Όταν μια ομάδα έχει αποκτήσει αρκετά εμπορεύματα, μπορεί να ενεργοποιήσει το VIP Extraction του Plundership, που αποκαλύπτεται στον χάρτη. Πρέπει να το βρεις και να διαφύγεις ή να εμποδίσεις άλλους από το να το κάνουν. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα εγκαταλείψει πρώτη το Plundership.

 

Οι γρήγορες και φρενήρεις μάχες συνδυάζονται με τον οπλισμό και την ικανότητα που έχει κάθε Hyena. Ακόμα, σε κάθε Plundership υπάρχουν περιοχές μηδενικής βαρύτητας, μερικές από τις οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν. Οι μάχες με όπλα περνάνε κυριολεκτικά σε μια εντελώς νέα διάσταση, όταν η βαρύτητα δεν αποτελεί πλέον σημείο ανησυχίας. Οι εχθροί μπορεί να έρθουν προς το μέρος σου από οποιαδήποτε κατεύθυνση, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου παντού και να τους ρίξεις πρώτος στη δική σου παγίδα.

Το HYENAS θα λανσαριστεί εντός του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη