Περισσότερος χρόνος για εσένα με τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG

by K Admin

 

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν», ο χρόνος είναι λιγοστός και μέσα σε όλα αυτά… πρέπει να βάλεις και πλυντήριο και να απλώσεις τα ρούχα! Ο ελεύθερος χρόνος είναι πλέον πολυτέλεια που είναι πολύ σημαντική για να δαπανάται σε άλλα πράγματα και όχι στην οικογένεια, στους αγαπημένους σου ανθρώπους και σε δράσεις που σε ευχαριστούν και σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρουσες από το πλύσιμο, το στέγνωμα ή το σιδέρωμα των ρούχων. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και να αποκτήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο αποκτώντας ένα από τα νέα πλυντήρια- στεγνωτήρια της LG!

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρόνου, κόστους και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία.

 

Τεχνολογία 6 Motion Direct Drive για βέλτιστο πλύσιμο

Από το μεταξωτό σου πουκάμισo, το συναυλιακό T-shirt και το μαύρο τζιν, μέχρι το βολικό μπλουζάκι για τρέξιμο, το καλό ρούχο του παιδιού σου και τα εντυπωσιακά εσώρουχα, όλα τα αγαπημένα σου ρούχα είναι φτιαγμένα από ευαίσθητα υφάσματα και ως εκ τούτου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Για το λόγο αυτό, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία 6 Motion Direct Drive που αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ παράλληλα καθαρίζει τέλεια τα ρούχα!

 

Απαλό και υγιεινό πλύσιμο με τεχνολογία TrueSteam

Η προηγμένη τεχνολογία LG TrueSteam βοηθά στη εξάλειψη των αλλεργιογόνων έως και 99,9% και εξοντώνει τα βακτήρια μέσω της χρήσης ατμού, ενώ είναι κατάλληλη ακόμα και για ρούχα που χρειάζονται ειδική φροντίδα (που κανονικά πλένονται στο χέρι). Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι γλιτώνεις το καθαριστήριο, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ίνες των υφασμάτων.

 

Γρήγορο φρεσκάρισμα, λιγότερο σιδέρωμα

Και αν τα ρούχα σου χρειάζονται ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, η λειτουργία Steam Refresh θα αναλάβει να φρεσκάρει τα ρούχα σε μόλις 20 λεπτά, απομακρύνοντας ζάρες και δυσάρεστες οσμές. Και ξέρεις… λιγότερες ζάρες σημαίνει λιγότερο σιδέρωμα!

 

Εξοικονόμησε νερό ή μείωσε το χρόνο στεγνώματος

Με την τεχνολογία Eco Hybrid μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εξοικονόμηση ενέργειας με το eco program και εξοικονόμηση χρόνου με το speed program, ιδανικό για τους πολυάσχολους χρήστες, που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους προστάζουν ταχύτητα και επιδόσεις σε κάθε εργασία. Απλά πάτησε το αντίστοιχο κουμπί, και μέχρι να απολαύσεις τον espresso σου, και να χαλαρώσεις λίγο κάνοντας ζάπινγκ στην TV, τα ρούχα σου θα είναι πεντακάθαρα, απαλά και μυρωδάτα!

 

Ήσυχο και καθαρό πλύσιμο

Το ποιοτικό μοτέρ της LG δεν έχει τροχαλία και ιμάντα (Inverter Direct Drive), κάτι που εξαλείφει τη μηχανική τάση, τη τριβή ή τη φθορά. Έτσι, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι μεγαλύτερη και η διαδικασία πλύσης είναι ιδιαίτερα πιο ήσυχη. Επιπλέον, η ωφέλιμη διάρκεια ζωής της συσκευής είναι πολύ μεγαλύτερη.

 

Λειτουργία Smart Diagnosis

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG έρχονται με έξυπνο σύστημα διάγνωσης βλαβών (Smart Diagnosis), το οποίο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περισσότερες μικρές βλάβες, κάτι που σε απαλλάσσει από το κόστος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει η επίσκεψη ενός τεχνικού.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε χωρητικότητες, έτσι ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σου, είτε χρησιμοποιούνται από μία πολυμελή οικογένεια είτε από ένα μόνο άτομο. 

Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού πλένεις και στεγνώνεις τα ρούχα, ενώ μπορείς να επιλέξεις την πλύση και το στέγνωμα να λήξουν ακριβώς την ώρα που ξυπνάς μιας και με τη λειτουργία της χρονοκαθυστέρησης μπορείς να το ξεκινήσεις ακόμα κι αν δεν είσαι εκεί να πατήσεις το κουμπί!

 

 Έτσι, μπορείς πλέον να κάνεις και εσύ σύνθημα το #XronosGiaEmena.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη