Περισσότερος χρόνος με την οικογένεια

by Aggeliki Tsoukana

Η 15η Μαΐου είναι αφιερωμένη στον θεσμό της οικογένειας και η τεχνολογία έρχεται και πάλι να μας δώσει λύσεις για να περνάμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με όλη την οικογένεια. Έτσι, όλοι στο σπίτι θα είναι πάντα χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και με λιγότερο στρες και άγχος.

 

 

Οικιακή ψυχαγωγία με μία Smart TV στο επίκεντρο

Μία Smart TV διαθέτει πληθώρα εφαρμογών όπως είναι, για παράδειγμα, τα διαδραστικά παιχνίδια. Παράλληλα, μπορείς να αποθηκεύσεις περιεχόμενο (αρχεία πολυμέσων όπως εικόνες, ήχο και βίντεο) στην τηλεόραση σου και να το προβάλεις όποτε εσύ θελήσεις. Η τηλεόραση μπορεί να γίνει επιμορφωτική, ενημερωτική, παιδαγωγική και ψυχαγωγική. Δίχως αμφιβολία, είναι μια εξαιρετική λύση για ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, όπως κυριακάτικα απογεύματα με ταινίες υπό τη συνοδεία λαχταριστών σνακ!

 

 

Το παιχνίδι είναι χαρά και μας φέρνει πιο κοντά με gaming για όλη την οικογένεια

Μία παιχνιδομηχανή, όπως Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X|S, κάτω από την τηλεόραση στο σαλόνι ή στο δωμάτιο, αποτελεί σταθερή αξία. Προμηθεύσου μερικά έξτρα controllers και βάλε τους όλους στο παιχνίδι! Συγκέντρωσε την οικογένεια και τους φίλους σου και απολαύστε παιχνίδια που θα σας βάλουν στο κέντρο της διασκέδασης. Συναγωνίσου σε αθλήματα, γέλα μέχρι δακρύων με τα θεότρελα κατορθώματα του ήρωά σου, ή παίξε στο πιο ξεκαρδιστικό παιχνίδι γνώσεων.

 

 

Χορεύουμε και τραγουδάμε με μουσική σε όλο το σπίτι

Ένα σπίτι με μουσική είναι γεμάτο θετική ενέργεια. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις ασύρματα το smartphone σου ή το tablet σου μ’ ένα φορητό ηχείο Bluetooth και να μετακινείσαι μέσα στο σπίτι, ακούγοντας μουσική σε όποιο σημείο θέλεις.

Τα Bluetooth ηχεία με υποστήριξη multiroom είναι τόσο ευέλικτα, που μπορείς να έχεις διαφορετικά τραγούδια σε ξεχωριστά δωμάτια και με διαφορετική ένταση για κάθε χώρο! Φαντάσου λοιπόν να απολαμβάνετε στο σπίτι το διάβασμα, τη μαγειρική, ή ακόμα και το browsing στον υπολογιστή ή στην Smart TV υπό τους ήχους αγαπημένων σας μελωδιών.

 

 

Παιχνίδια στην ύπαιθρο με drones στον καταγάλανο ουρανό

Καλοκαίρι και άνοιξη είναι ιδανικές εποχές για να «πετάξεις» ψηλά με το αγαπημένο σου drone. Οι ηλιόλουστες μέρες κι ο καθαρός ουρανός θα σου επιτρέψουν να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να έχεις μια πιο απολαυστική εμπειρία πτήσης. Μικροί και μεγάλοι γίνονται όλοι παιδιά και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας εντυπωσιακές φιγούρες στον καταγάλανο ουρανό!

 

 

 

Απολαμβάνουμε τη χαρά της βόλτας με ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια

Τώρα που οι ημέρες είναι μεγαλύτερες και οι πόλεις πιο ηλιόλουστες έχεις πλέον περισσότερες ευκαιρίες για μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, μαζί με όλη την οικογένεια. Και τι πιο ωραίο απ’ το να απολαύσετε τη χαρά της ποδηλασίας με ηλεκτρικά ποδήλατα, ή να νιώσετε την ελευθερία που προσφέρει ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Μπορείς να επιλέξεις ένα Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας, ένα σύγχρονο, επαναφορτιζόμενο «μαγικό χαλί», που σε κάνει να νιώθεις ότι πλανιέσαι στον αέρα και σε μετακινεί πιο γρήγορα, οικολογικά και οικονομικά. Αν πάλι η ισορροπία δεν είναι το δυνατό σου σημείο, δεν σημαίνει πως πρέπει να απαρνηθείς τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πατίνι, είτε στη βόλτα είτε στην καθημερινότητά σου. Απλά θα πρέπει να επιλέξεις κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου, όπως ένα Ηλεκτρικό Scooter, που αποτελεί μία κομψή, φορητή λύση που σε πάει παντού.

 

 

Ερχόμαστε πιο κοντά καταργούμε τις αποστάσεις

Οι επικοινωνία με αγαπημένα μας πρόσωπα που ζουν μακριά μας γίνεται ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη. Οι αποστάσεις έχουν καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό χάρη στο τηλέφωνο, ωστόσο χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά. Η επικοινωνία γίνεται πλέον με ήχο και με εικόνα, μέσω Skype, Viber, και πολλών άλλων αντίστοιχων εφαρμογών.

Η επικοινωνία μέσω βίντεο-κλήσεων μπορεί να γίνει από κάθε έξυπνη συσκευή που ενσωματώνει κάμερα. Σκέψου λοιπόν πόσο εύκολες μπορούν να γίνουν οι ομαδικές συνομιλίες με αγαπημένα μας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά από το σπίτι.

 

Μοιραζόμαστε στιγμές με το πάτημα ενός κουμπιού

Ο τρόπος που μοιραζόμαστε σημαντικές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα έχει αλλάξει σημαντικά. Μπορείς πλέον να προβάλεις ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή και βίντεο στο tablet σου, στο smartphone σου, ή στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης σου. Παράλληλα, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να απαθανατίσεις τις πιο χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά σου και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου.

Εφαρμογές όπως το viber ή το Messenger στο tablet ή στο smartphone, είναι ό,τι πρέπει για να δει η γιαγιά κι ο παππούς, τα εγγόνια να χορεύουν, να γελάνε και να τους δίνουν τόση χαρά. Μικρές, καθημερινές στιγμές, αλλά με αξία ανεκτίμητη.

Μπορείς να δεις ακόμη