Philips Sneaker Cleaner για να διατηρείς τα αγαπημένα σου παπούτσια πάντα καθαρά!

by Zikou Stella

Τα αθλητικά παπούτσια, ή “sneakers”, είναι τα πιο ευκολοφόρετα παπούτσια. Όπως όλα τα υποδήματα που έχεις στην ντουλάπα σου, είναι πολύ σημαντικό να τα διατηρείς καθαρά. Εκτός από σκόνη, λάσπη και λεκέδες, όλα τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί συγκεντρώνονται στα παπούτσια σου. Η Philips έρχεται για να σου προσφέρει τον «προσωπικό σου καθαριστή παπουτσιών», που μπορεί να σου γλιτώσει χρόνο αλλά και χρήμα!

 

 

 

Ένα “sneaker cleaner” που το έχεις πάντα μαζί σου

Θέλεις να διατηρείς τα παπούτσια σου καθαρά, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο, σε μια εκδρομή, παντού. Ο καθαριστής παπουτσιών της Philips λειτουργεί με μπαταρίες, είναι πανάλαφρος (μόλις 351 γραμμάρια) και έχει compact σχεδιασμό, ώστε να απολαμβάνεις καθαρά παπούτσια όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Αποτελεσματικό καθάρισμα με περιστρεφόμενη βούρτσα

Λάσπες και λεκέδες που «ποτίζουν», μπορεί να καταστρέψουν τα αγαπημένα σου παπούτσια. Πολλές φορές σπό την άλλη,  δεν προλαβαίνεις να τα καθαρίσεις αμέσως, αλλά μην ανησυχείς. Με έως και 500 στροφές ανά λεπτό, η περιστρεφόμενη βούρτσα του καθαριστή παπουτσιών της Philips εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό.

 

 

Απλό στη χρήση σε τρία βήματα

Ακόμη ένα πλεονέκτημα που έχεις στα χέρια σου, είναι ότι το Philips Sneaker Cleaner είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλώς βρέξε τη βούρτσα με νερό και σαπούνι, ενεργοποίησε τον καθαριστή και σκούπισε τα παπούτσια με μια καθαρή πετσέτα όταν τελειώσεις.

 

Τρεις βούρτσες για τον καθαρισμό διαφορετικών υλικών

Επίλεξε το σφουγγάρι, τη μαλακή ή τη σκληρή βούρτσα για να καθαρίσεις με ασφάλεια το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα αγαπημένα σου παπούτσια. Αν για παράδειγμα θέλεις να καθαρίσεις υφασμάτινα παπούτσια, θα χρησιμοποιήσεις το σφουγγάρι για να απομακρύνεις τους ρύπους από την επιφάνεια και τη σκληρή για να καθαρίσεις τη σόλα.

 

 

Η ιδανική λύση για να καθαρίσεις σχεδόν κάθε τύπο παπουτσιού

Μία συσκευή σαν το Philips Sneaker Cleaner αρκεί για να καθαρίσεις πολλούς τύπους παπουτσιών. Η βούρτσα-σφουγγάρι είναι ιδανική για χρήση σε ευαίσθητα υλικά όπως PVC, δέρμα, σουέτ και λείο καουτσούκ. Έπειτα, η μαλακή βούρτσα έχει σχεδιαστεί για χρήση σε πολλαπλές επιφάνειες και είναι ιδανική για υφάσματα τύπου mesh και canvas, ενώ η σκληρή βούρτσα είναι ιδανική για χρήση σε σκληρά υλικά όπως ελαστικό με υφή ή για σόλα.

Ο κάθε τύπος παπουτσιού έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, και για να διατηρηθεί περισσότερο στον χρόνο και στις κακουχίες χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Το Sneaker Cleaner της Philips είναι αυτό που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παπούτσια για πολλά χρόνια!

Μπορείς να δεις ακόμη