Εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα με Samsung BESPOKE Jet σκούπες stick

by Zikou Stella

Το σκούπισμα είναι από τις πιο απαραίτητες διαδικασίες που απαλλάσσουν το σπίτι σου από τη σκόνη και τα ακάρεα. Όμως, οι γρήγοροι κι απαιτητικοί ρυθμοί ζωής δε σου επιτρέπουν να αφιερώνεις άπλετο χρόνο στις δουλειές του σπιτιού.

Όταν λοιπόν έρχεται η ώρα του σκουπίσματος χρειάζεσαι κάτι γρήγορο και αποτελεσματικό. Με τις σκούπες stick της σειράς BESPOKE Jet της Samsung το σκούπισμα δαπέδων και χαλιών γίνεται παιχνίδι!

 

 

Σκούπισμα χωρίς περιορισμούς

Μπορεί η κλασική ηλεκτρική σκούπα να αποτελεί σταθερή αξία, ωστόσο το καλώδιο πολλές φορές σε περιορίζει. Για παράδειγμα, πόσες φορές έχεις παραπονεθεί την ώρα που βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα πως το καλώδιο της σκούπας δεν φτάνει μέχρι το σημείο που θες;

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από αυτό το τόσο ενοχλητικό καλώδιο που πρέπει να τραβάς προκειμένου να φτάσει λίγο πιο κοντά στο τραπέζι. Γιατί με το ολοκληρωμένο σύστημα All-in-one Clean Station της Samsung δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Καθάρισε το σπίτι σου χωρίς κόπο, με εύκολο έλεγχο και ευέλικτη κίνηση. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει χρηστικότητα και σχεδόν δεν επιβαρύνει τον καρπό σου. Ο συμπαγής κορμός ζυγίζει μόλις 1,44kg, ο οποίος είναι 24% πιο ελαφρύς σε σχέση με τους συμβατικούς καθαριστές της ίδιας εταιρείας. Έτσι, μπορείς να καθαρίζεις με άνεση και ευκολία όλο το σπίτι σου.

 

Αποτελεσματικό καθάρισμα χωρίς να καταπονείσαι

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις αποτελεσματικό καθαρισμό σε διαφορετικούς τύπους δαπέδου. Ο μαλακός κύλινδρος της βούρτσας Jet Dual βοηθά να μαζέψεις τρίχες κατοικιδίων και σκόνη από σκληρά δάπεδα. Οι τρίχες της βούρτσας από νάιλον και καουτσούκ βοηθούν στον καθαρισμό των χαλιών, ιδίως καθώς περιστρέφεται με 4.000 στροφές ανά λεπτό. Η περιστρεφόμενη κεφαλή 180° αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και το πέλμα αποσπάται με ένα κλικ.

 

 

 

Νιώθεις σαν να «χορεύεις»

Χωρίς να σκύβεις και χωρίς να αναγκάζεσαι να κάνεις 2 και 3 «περάσματα», η σκούπα BESPOKE Jet θα μαζέψει μικροσωματίδια σκόνης από τα σκληρά δάπεδα και τις χαραμάδες με τη βούρτσα Slim Action με αντιστατικά ασημένια νήματα. Λόγω του λεπτότερου και ελαφρύτερου σχεδιασμού διαθέτει πιο εύκολο χειρισμό και καθαρίζει γύρω από τα έπιπλα. Η περιστρεφόμενη κεφαλή 180 μοιρών σου επιτρέπει να φτάνεις εύκολα στις γωνίες.

 

Καθαρός αέρας και εργονομία όπως ποτέ άλλοτε

Απόλαυσε καθαρό αέρα και δυνατή ισχύ αναρρόφησης με τον κυκλώνα Jet υψηλής απόδοσης με την κατασκευή πολλαπλών κυκλώνων. Με προηγμένο φίλτρο που παγιδεύει τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης που ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα.

Διατήρησε τον κάδο καθαρό και άδειασε εύκολα το περιεχόμενο της ηλεκτρικής σκούπας. Ολόκληρος ο κάδος μαζί με το πολλαπλό κυκλωνικό σύστημα, μπορεί να πλυθεί για να διατηρηθεί καθαρός και φρέσκος. Επίσης, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, χωρίς καν να χρειάζεται να αποσπάσεις το κοντάρι από το σώμα της σκούπας, για να μπορείς να αδειάσεις απλά τη σκόνη.

 

 

Διαθέσιμη όποτε τη χρειάζεσαι

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις μεγάλη διάρκεια καθαρισμού χωρίς επαναφόρτιση. Μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας διατηρεί την αναρρόφηση για έως και μία ώρα. Μπορείς εύκολα να την αφαιρέσεις και να την αντικαταστήσεις με μια εφεδρική μπαταρία για να καθαρίζεις έως και 2 ώρες. Επίσης, διατηρεί το 70% της αρχικής της απόδοσης για έως και 500 κύκλους

Παράλληλα, μπορείς να ελέγξεις και να συντηρήσεις την ηλεκτρική σου σκούπα άμεσα με την ψηφιακή οθόνη LCD, που υποστηρίζει 28 γλώσσες. Με μια ματιά μπορείς να δεις το επίπεδο της αναρρόφησης και τον υπολειπόμενο χρόνο της μπαταρίας. Σε ειδοποιεί αν υπάρχουν προβλήματα και σου προτείνει λύσεις, ενώ κατά τη φόρτιση έχεις άμεσα εικόνα του ποσοστού φόρτισης.

Οι σκούπες χειρός Samsung BESPOKE Jet ενσωματώνουν τεχνολογίες και λειτουργίες που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουν διάφορες ειδικές «αποστολές». Γίνονται πολύτιμος σύμμαχος στην καθαριότητα του σπιτιού και σου εξασφαλίζουν υγιεινό καθάρισμα και περισσότερο χρόνο για σένα!

Μπορείς να δεις ακόμη