Phobos Subhuman – το ελληνικό videogame που θα σε ταξιδέψει στην Αθήνα του 2047

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Video games εκεί έξω υπάρχουν πολλά, όμως ελάχιστα από αυτά έχουν δημιουργηθεί από ελληνικά χέρια και μυαλά. To Phobos Subhuman που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την εταιρεία παραγωγής Underdog Virtual και που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022, δεν είναι απλά φτιαγμένο από Έλληνες, αλλά διαδραματίζεται και σε μία φουτουριστική Αθήνα του 2047.

Η ιστορία του τίτλου ξεκινά με πρώτη αποστολή των ανθρώπων στον Άρη, το 2026, όταν μία μικρή ομάδα αστροναυτών επισκέπτεται το ένα από τα δύο φεγγάρια του κόκκινου πλανήτη, τον Φόβο. Κάτι όμως δεν πηγαίνει καλά με την αποστολή και η ομάδα εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Είκοσι χρόνια μετά, σε ένα κόσμο που έχει καταστραφεί από πολέμους και που μαστίζεται από λιμούς, ραδιενέργεια και ακραίες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, η κόρη ενός εκ των αστροναυτών καλείται να δώσει λύση στο μυστήριο και να μάθει τι έγινε με την αποστολή και τον πατέρα της.

Στο trailer που ακολουθεί θα πάρεις μία καλή γεύση από την ατμόσφαιρα και το ύφος του τίτλου, ενώ ένα playable demo είναι ήδη διαθέσιμο στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam για να το δοκιμάσεις ο ίδιος.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη