To Outcast επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Ίσως το άκουσμα της λέξης Outcast να μη σου ξυπνάει gaming αναμνήσεις, ειδικά αν δεν έχεις γεννηθεί πριν το 1990. Βλέπεις ο τίτλος της Appeal κυκλοφόρησε για υπολογιστές το 1999, κερδίζοντας θερμή ανταπόκριση από το κοινό και τον ειδικό τύπο της εποχής. Δυο χρόνια μετά η Appeal ανακοίνωσε το sequel του τίτλου, το Outcast II: Τhe Lost Paradise, το οποίο όμως δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ποτέ, καθώς η εταιρεία χρεωκόπησε. Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος, καθώς σε ειδικό event για τα δέκα της χρόνια η THQ Nordic, ανακοίνωσε την αναβίωση του franchise στη μορφή του Outcast 2: New Beginning.

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, o νέος τίτλος θα είναι ένα 3rd person action adventure ανοιχτού κόσμου. Τα γεγονότα του τίτλου θα λαμβάνουν χώρα 20 χρόνια μετά το φινάλε του αρχικού τίτλου και εσύ θα έχεις για μία ακόμα φορά υπό τον έλεγχό σου τον Cutter Slade, τον πρωταγωνιστή του πρώτου παιχνιδιού, και θα πρέπει για άλλη μία φορά να προστατέψεις τον πλανήτη Adelpha, από στρατιές ρομποτικών εισβολέων, που δολοφονούν, φυλακίζουν και παίρνουν για σκλάβους τους ντόπιους.

Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει ξανά η Appeal και σύμφωνα με την THQ Nordic στο στούντιο έχουν επιστρέψει αρκετά μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένου και του συνθέτη Lennie Moore. Όσο για τη δομή του παιχνιδιού, το Outcast 2: New Beginning θα διαθέτει μη γραμμική ιστορία όπου οι αποφάσεις σου θα επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη των γεγονότων και φυσικά το φινάλε. Το Outcast 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει για υπολογιστές, PS5 και Xbox Series X|S, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη