Πλύνε «έξυπνα» τα ρούχα σου με το νέο πλυντήριο Candy Bianca

by K Admin

 

Φαντάσου μια εποχή που θα συνδέεσαι από το smartphone ή το tablet σου με το πλυντήριο ρούχων και θα το προγραμματίζεις απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, θα σου προτείνει τον ιδανικό τρόπο να πλύνεις τα ρούχα σου, ενώ θα μπορείς να του μιλάς και θα καταλαβαίνει τις ανάγκες σου.

Μήπως όλα αυτά σου φαίνονται μακρινά; Καθόλου, καθώς ήδη οι κάτοχοι του πλυντηρίου Candy Bianca ζουν αυτή την πραγματικότητα σήμερα. Αυτό είναι λοιπόν, το πρώτο πλυντήριο ρούχων με… διαίσθηση!

 

Τέλειο πλύσιμο σε μόλις 59 λεπτά

Η Bianca μπορεί να πλένει κάθε ύφασμα ξεχωριστά, σε κάθε πρόγραμμα, σε λιγότερο από 1 ώρα, πάντα με τέλειο αποτέλεσμα πλύσης. Χάρη στο σύστημα Mix Power Jet+, ενεργό διάλυμα απορρυπαντικού ψεκάζεται απευθείας πάνω στα υφάσματα, ενισχύοντας τις καθαριστικές ιδιότητες των απορρυπαντικών που δρουν άμεσα ενισχύοντας την καθαριστική δράση σε όλους τους κύκλους, ακόμη και στα γρήγορα προγράμματα και με χαμηλότερες θερμοκρασίες.

 

Προγράμματα και λειτουργίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σου

Εκτός από τα κλασικά προγράμματα για κάθε τύπο υφάσματος, η Bianca υποστηρίζει πάνω από 700 συνδυασμούς πλύσης, ώστε να μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, και να αισθάνεσαι σιγουριά για το αποτέλεσμα.

 

Διαχείριση όλων των προγραμμάτων και ρυθμίσεων με το ένα χέρι

Στην πάνω δεξιά γωνία του πλυντηρίου υπάρχει μία ευανάγνωστη οθόνη αφής soft touch, στην οποία βρίσκεις τα πιο συχνά προγράμματα και τις πιο δημοφιλείς επιλογές, στη γλώσσα σου και κυριολεκτικά στην άκρη των δακτύλων σου. Με το μοναδικό χειριστήριο Smart Ring, συνδυάζεις τους 8 πιο συχνούς σε εβδομαδιαία βάση κύκλους με τις 4 πιο συχνές επιλογές, παίρνοντας έτσι πολλαπλάσιες δυνατότητες επιλογών.

 

 

Εργονομία

Και επειδή η Bianca είναι εξαιρετικά προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια, η ειδική κλίση 11 μοιρών του Smart Ring, σου επιτρέπει να αλληλεπιδράς με τη συσκευή, άνετα χωρίς να λυγίζεις τη μέση σου. Επίσης, η πόρτα είναι μεγαλύτερη και τοποθετημένη πιο ψηλά για ευκολότερη φόρτωση.

 

Κάνε… διάλογο με το πλυντήριό σου!

Η Bianca φέρνει στη ζωή πολλές καινοτομίες, μία από αυτές είναι ο έλεγχος της μπουγάδας μέσω του smartphone ή του tablet σου. Απλά, κατεβάζοντας στο smartphone ή στο tablet σου την εφαρμογή Candy Simply-Fi, μπορείς να επιλέξεις το εξειδικευμένο πρόγραμμα για το πλύσιμο των ρούχων σου μέσω φωνητικών εντολών. Η Bianca είναι πάντα συνδεδεμένη μέσω Wi-Fi και μπορείς να προγραμματίσεις μια μπουγάδα μέσω smartphone, ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι – αρκεί να έχεις πρόσβαση στο Internet. Για παράδειγμα, μπορείς να ζητήσεις από την Bianca να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα και αυτή θα σε ενημερώσει όταν αυτό ολοκληρωθεί!

Μπορείς επίσης να ζητήσεις συμβουλές πλύσης και θα σου απαντήσει. Εσύ απλά επιλέγεις ρούχα ή υφάσματα, χρώματα και το βαθμό λερώματος και η εφαρμογή προτείνει κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου! Φυσικά, η αλληλεπίδραση σου με τη Bianca δεν περιορίζεται μόνο στις φωνητικές εντολές, καθώς το ειδικό λογισμικό σου επιτρέπει να έχεις πραγματικό διάλογο με το πλυντήριό σου μέσω του smartphone σου. Η Bianca καταλαβαίνει τις ανάγκες σου, σε διορθώνει σε περίπτωση πιθανού λάθους και μαθαίνει για εσένα μέρα με τη μέρα, προσφέροντας τις σωστές απαντήσεις.

 

Τηλεχειρισμός

Μέσω της εφαρμογής Simply-Fi, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως να ξεκινήσεις και να σταματήσεις ένα κύκλο πλύσης να ελέγξεις την κατάσταση και να ενεργοποιήσεις λειτουργία για να διατηρήσεις φρέσκια τη μπουγάδα σου, για μεγάλες περιόδους, αφού έχει ολοκληρωθεί η πλύση.

 

Λειτουργία προηγμένου Check-up

Χάρισε μακροζωία στη συσκευή σου με τη λειτουργία Check-up η οποία παρέχει απλή διαχείριση για υψηλές επιδόσεις, μεγάλης διάρκειας. Σε ενημερώνει για την αρτιότητα της συσκευής σου ελέγχοντας την κατάσταση όλων των εξαρτημάτων, ενώ σε περίπτωση προβλήματος ή δυσλειτουργίας, ο έξυπνος οδηγός σε βοηθάει να εντοπίσεις πιθανές λύσεις μόνος σου.

 

Αυτόματη Συντήρηση

Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης φροντίζει να λαμβάνεις έγκαιρα ειδοποιήσεις όταν πρέπει να καθαρίσεις το φίλτρο ή να εκτελέσεις κύκλο καθαρισμού του τυμπάνου, βάσει και της σκληρότητας του νερού σου. Με αυτό τον τρόπο το πλυντήριο θα συνεχίσει να έχει εξαιρετική απόδοση καθώς θα περνά ο χρόνος.

 

Λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και νερού

Με ενεργειακή κλάση Α+++-40%, η Bianca μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και να μειώσει κατακόρυφα το κόστος του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, μπορείς να παρακολουθήσεις τη χρήση ενέργειας στιγμιαία και να αποκτήσεις πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να την ελαττώσεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη