Η νέα GoPro Hero6 επικοινωνεί απευθείας με το κινητό σου

by K-Admin 1

 

Η χαρά και οι ξεχωριστές μας στιγμές στη ζωή είναι πιο δυνατές και πιο όμορφες όταν τις μοιράζεσαι. Η πιο ευέλικτη action camera, το πιο σύγχρονο software και τα πιο εργονομικά & πρωτότυπα accessories ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μοιράζεσαι με όλους τις πιο ξεχωριστές σου στιγμές.  Η GoPro έχει βάλει στόχο να διευκολύνει τον κόσμο να γιορτάζει πραγματικά τις εμπειρίες του και να τις μοιράζετε με τους αγαπημένους του. Και αυτό κατάφερε με το νέο μοντέλο GoPro Hero6!

Η νέα GoPro επικοινωνεί απευθείας με το κινητό σου και με την εφαρμογή Quikstories δημιουργεί αυτόματα ένα εντυπωσιακό, επεξεργασμένο video με μοναδικό editing, φίλτρα, μουσική και effects από τους masters της Gopro. Εσύ απλά πατάς το share! Επίσης, ήρθε η ώρα να απολαύσεις την καλύτερη ποιότητα εικόνας μέχρι τώρα χάρη στο νέο τσιπ GP1 που έχει βελτιστοποίησει εξαιρετικά τη λήψη της κάμερας. Η διπλή απόδοση της είναι εγγυημένη με video 4K στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο και 1080p 240 καρέ το δευτερόλεπτο και σταθερή εικόνα με αξεπέραστα ομαλές και καθαρές λήψεις σε δύσκολες συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 

Το νέο Wifi στα 5 GHz σου επιτρέπει να αδειάσεις την αγαπημένη σου κάμερα τρεις φορές πιο γρήγορα για να γυρίσεις πίσω στις περιπέτειες σου ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης, μπορείς να καταγράψεις τη διαδρομή, την ταχύτητα, το υψόμετρο με το δείκτη τηλεμετρίας του GPS τα οποία θα παρουσιάσουν ακόμη καλύτερα την περιπέτεια σου. Άλλο ένα αγαπημένο feature της είναι ο φωνητικός έλεγχος ο οποίος σε διευκολύνει να καταγράφεις την αγαπημένη σου ιστορία χωρίς χέρια και ο εξαιρετικά ανθεκτικός & αδιάβροχος σχεδιασμός της.

Η αγαπημένη μας action camera δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με την επιμονή και το ζήλο που δείχνει σχεδιαστικά και κατασκευαστικά σε κάθε της μοντέλο. Τα χαρακτηριστικά της νέας GoPro Hero6 και λογισμικού διευκολύνουν τη δημιουργία μοναδικού υλικού, με σημαντική ελαχιστοποίηση της δυσκολίας του χρήστη.

Μπορείς να δεις ακόμη