Πλησιάζει καλοκαίρι… ώρα να «βγάλεις» το πλυστικό μηχάνημα

by Aggeliki Tsoukana

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εποχή αυτή σε βρίσκει να ασχολείσαι ξανά με τη βεράντα ή τον κήπο σου, που χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με λεκέδες σκουριάς, βρώμικα κάγκελα, βρώμικες λιθόστρωτες επιφάνειες, και πολλές άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Φέτος, όμως, μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη, χρησιμοποιώντας ένα πλυστικό μηχάνημα!

 

 

Γιατί πλυστικό μηχάνημα

Τα πλυστικά μηχανήματα δεν είναι πλέον πολυτέλεια για λίγους, ούτε απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες. Τώρα μπορείς και εσύ να αξιοποιήσεις τη δύναμη ενός καλού και ποιοτικού πλυστικού μηχανήματος, για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού. Φράκτες, παράθυρα και πλάκες, μπαλκόνια, έπιπλα κήπου, ποδήλατα, τη μοτοσυκλέτα ή το αυτοκίνητό σου, μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

 

Για να απολαμβάνεις ευκολία και υψηλή απόδοση καθαρισμού

Αν έχεις προσπαθήσει ποτέ να καθαρίσεις τη βρωμιά από τις λιθόστρωτες επιφάνειες στον κήπο ή να απομακρύνεις τα βρύα από τα σκαλιά, γνωρίζεις από πρώτο χέρι τα όρια της καθαριστικής δύναμης ενός λάστιχου νερού. Ασφαλώς, το ίδιο ισχύει ακόμα κι αν θέλεις να πλένεις μόνος σου το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα, αντί να πληρώνεις χρήματα στα πλυντήρια αυτοκινήτων.

Τα πλυστικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με αντλία υψηλής πίεσης η οποία δημιουργεί πίεση νερού που, ανάλογα το μοντέλο, φτάνει μέχρι και 180 bar. Το νερό, κρύο ή ζεστό, εκτοξεύεται από ένα στενό πίδακα υψηλής πίεσης σε μορφή δέσμης και «χτυπάει» τη βρώμικη επιφάνεια με υψηλή κινητική ενέργεια, απομακρύνοντας έτσι ακόμα και τους πιο επίμονους ρίπους.

 

 

Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα

Τα πλυστικά μηχανήματα είναι ευέλικτα και ιδιαίτερα εύχρηστα. Απλά συνδέεις το μηχάνημα με την παροχή νερού, το βάζεις στην πρίζα, γυρίζεις τον διακόπτη και ξεκινάς να καθαρίζεις, στον ελάχιστο χρόνο, με τον ελάχιστο κόπο και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, εξοικονομείς έως και 80% λιγότερο νερό σε σύγκριση με το συνηθισμένο λάστιχο νερού. Ενδεικτικά, τα πλυστικά μηχανήματα της Karcher εξοικονομούν μέχρι και 1500 λίτρα νερού, σε σύγκριση με το κοινό λάστιχο νερού.

 

 

Προστάτευσε το περιβάλλον, φρόντισε την υγεία σου

Τα πλυστικά μηχανήματα, εκτός από πολύτιμο χρόνο, εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια και νερό, οπότε έχουν από μικρή έως μηδαμινή επίπτωση στο περιβάλλον.

Παράλληλα, εάν εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο πάσχει από αλλεργίες ή θέλεις να βεβαιωθείς ότι το σπίτι σου είναι όσο το δυνατόν καθαρό, το πλύσιμο με υψηλή πίεση μπορεί να ανακουφίσει πολλά από αυτά τα ζητήματα.

Το πλυστικό μηχάνημα θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις αποτελεσματικά το χώμα, τα στρώματα σκόνης, τη μούχλα, και άλλα αλλεργιογόνα, ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία στον κήπο ή στη βεράντα, εξασφαλίζοντας έτσι πιο υγιεινό περιβάλλον για σένα και την οικογένειά σου.

 

Καλύτερη ζωή, χωρίς κόπο και λιγότερο άγχος

Μες στο www.kotsovolos.gr και ανακάλυψε μια πληθώρα πλυστικών μηχανημάτων για όλες τις ανάγκες και βαλάντια. Από συστήματα καθαρισμού, μπαταρία και δοχείο νερού για κινητή εφαρμογή, μέχρι πλυστικά μηχανήματα για κάθε οικιακή εργασία.

Για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από πλευράς καθαριότητας υπάρχουν τα ειδικά πλυστικά μηχανήματα τα οποία έρχονται με υψηλό επίπεδο ισχύος και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για κάθε χρήση.

Οι πιθανές εφαρμογές των πλυστικών μηχανημάτων είναι πολλές. Μένει μονάχα να κάνεις τον σωστό συνδυασμό πλυστικού μηχανήματος και εξαρτημάτων, έτσι ώστε να μπορείς να βγάλεις εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες οικιακές εργασίες, χωρίς κόπο και χωρίς άγχος. Για να σου μένει χρόνος να κάνεις περισσότερα πράγματα για σένα!

Μπορείς να δεις ακόμη