Προτάσεις για ποιοτικά αξεσουάρ για τη νέα σου XBOX Series X/S κονσόλα

by Aggeliki Tsoukana

Το να επενδύσεις σε μία καινούργια XBOX Series X ή S κονσόλα αποτελεί μία εξαιρετική και αξιόπιστη επιλογή για κάθε gamer, ειδικά αν σε ενδιαφέρει και η πρόσβαση στην XBOX Game Pass υπηρεσία της Microsoft.

Φυσικά, για να ενισχύσεις την εμπειρία χρήσης ή για να βελτιώσεις το gameplay σου μπορεί να χρειαστεί να επενδύσεις και σε μερικά αξεσουάρ και περιφερειακά. Ευτυχώς, οι επιλογές σου είναι πολλές και για κάθε πορτοφόλι ή γούστο, ενώ μπορείς σχεδόν πάντα να αξιοποιήσεις και περιφερειακές συσκευές από προηγούμενες κονσόλες XBOX (ειδικά την One).

Όμως, ίσως να σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά προϊόντα για Series X/S, αφού μία next generation παιχνιδομηχανή καλό είναι να συνοδεύεται από next level αξεσουάρ!

Έτσι, έχουμε για εσένα μερικές προτάσεις, υπολογίζοντας πάντα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, αλλά και το κόστος.

 

Xbox Wireless Headset

Πρόκειται για ένα κορυφαίο προϊόν με value for money στοιχεία. Συγκεκριμένα, είναι το επίσημο wireless headset της Microsoft, με κορυφαία εργονομία, μικρό βάρος, καλή ποιότητα και φινίρισμα, ασύρματη σύνδεση (Bluetooth 4.2), ενώ υποστηρίζει όλες τις σημαντικές τεχνολογίες ήχου (δηλαδή τις Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS Headphone:X). Επίσης, έχει rotating ear για εύκολη πρόσβαση σε ρυθμίσεις και είναι και παραμετροποιήσιμο.

 

Logitech G923 TrueForce

Η συγκεκριμένη τιμονιέρα με πετάλια έχει απίστευτο design, με ρεαλιστική αίσθηση και στιβαρή κατασκευή για αντοχή στον χρόνο. Επίσης, τα μεταλλικά και οι λεπτομέρειες θα σε ενθουσιάσουν. Ακόμα, συνδέεται ενσύρματα (μέσω USB) και υποστηρίζει TrueForce technology. Η τιμή είναι τσιμπημένη, αλλά είναι από τις περιπτώσεις εκείνες όπου ότι πληρώνεις παίρνεις. Εξάλλου, είναι ένα αξεσουάρ για πολύ συγκεκριμένο και απαιτητικό κοινό και για racing games…

 

 

Razer Atrox

Για τους λάτρεις του retro gaming και ειδικά των beat ‘em up το arcade αυτό stick είναι η καλύτερη επιλογή για τη νέα γενιά XBOX κονσολών. Εξαιρετικό look and feel, φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής για πολλές ώρες σκληρής χρήσης. Επιπλέον, είναι παραμετροποιήσιμο ακόμα και στο panel και για τους γνώστες υποστηρίζει Sanwa components. Συνδέεται μέσω USB.

 

 

Razer Universal Quick Charging Stand

Οι πιο πολλοί XBOX χρήστες προτιμούν μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία από τις κλασικές ΑΑ, που επίσης υποστηρίζουν τα επίσημα controllers. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρειαστείς μία βάση φόρτισης και η πρόταση της Razer είναι η πιο αξιόλογη. Ειδικότερα, υποστηρίζει και wireless charge, αλλά και γρήγορη φόρτιση, ενώ προσφέρει προστασία από υπερφόρτωση και magnetic contact system. Παράλληλα, μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε USB θύρα και να μην πιάσει υποχρεωτικά μία από εκείνες της κονσόλας σου!

 

Seagate Storage Expansion Card

Με την εγγύηση του ονόματος της Seagate είναι το καλύτερο storage expansion drive για τα XBOX Series X/S. Μην λησμονείς το γεγονός ότι τα σύγχρονα videogames απαιτούν πολύ χώρο στον δίσκο με αποτέλεσμα το 1 TB εσωτερικού SSD για το Series X και τα 512 GB για το Series S να μοιάζουν λίγα! Ευτυχώς, όμως, η Microsoft έχει προνοήσει για επέκταση του χώρου αποθήκευσης με γρήγορους και ειδικούς SSD, οι οποίοι μοιάζουν με κάρτες μνήμης και μπαίνουν σε ειδική διαθέσιμη θύρα (ώστε να μην  καταλαμβάνουν κάποια από τις πολύτιμες USB σου). Και ακριβώς επειδή είναι ειδικά σχεδιασμένες υποστηρίζουν το περίφημο Xbox Velocity Architecture με τις γρήγορες και lag free ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής. Προφανώς, υποστηρίζουν Quick Resume, ενώ το μέγεθός τους είναι μέχρι 2 TB.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη