Πλυντήρια πιάτων Grundig: Καθαρά σκεύη με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και νερού

by Zikou Stella

Τις τελευταίες δεκαετίες, το πλυντήριο πιάτων βρίσκεται στην καρδιά κάθε σύγχρονου νοικοκυριού. Η Grundig εκσυγχρονίζει τις συσκευές της με νέες τεχνολογίες, που μειώνουν την κατανάλωση νερού και ενέργειας και έτσι καθίστανται ολοένα και πιο φιλικές όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για το πορτοφόλι σου. Ένα μοντέρνο πλυντήριο πιάτων είναι βέβαιο ότι σου προσφέρει χρόνο για να ασχοληθείς με άλλες, πιο παραγωγικές δραστηριότητες, εντός ή εκτός σπιτιού. Οι τεχνολογίες που θα βρεις στις συσκευές της Grundig θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς το πλυντήριό σου.

 

Corner Wash

Χάρη σε έναν τριπλό βραχίονα ψεκασμού με διάταξη αστεριού, καλύπτεται η μέγιστη δυνατή επιφάνεια του θαλάμου του πλυντηρίου. Μέσω μιας ορθογώνιας, μη κυκλικής κίνησης, τα πιάτα πλένονται τέλεια, ακόμα και αν βρίσκονται στις γωνίες του πλυντηρίου, με ταυτόχρονη βέλτιστη κατανάλωση νερού.

 

InterACT

Πατώντας απλά ένα κουμπί, η τεχνολογία InterACT τροποποιεί το επίπεδο νερού, την κατανάλωση ενέργειας και τον χρόνο της πλύσης, πληροφορίες που εμφανίζονται σε μια οθόνη στη μετόπη της συσκευής και έτσι έχεις τη βεβαιότητα ότι τα πιάτα σου θα πλυθούν με τις βέλτιστες συνθήκες.

SuperDry

Χρησιμοποιώντας μια επιπλέον πηγή θερμότητας, η τεχνολογία SuperDry εξασφαλίζει στεγνά, καθαρά και λαμπερά πιάτα, ακόμα και αν δεν έχουν ξεπλυθεί προηγουμένως.

 

Fast Track 45

Σε περίπτωση που δεν έχεις στη διάθεσή σου πολύ χρόνο, με το πρόγραμμα Fast Track είναι δυνατό το πλύσιμο ενός πλήρους φορτίου από πιάτα, κούπες και ποτήρια μέσα σε μόλις 45 λεπτά.

DoorMatic

Με την τεχνολογία DoorMatic η πόρτα του πλυντηρίου ανοίγει αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η πλύση, κάτι που επιτρέπει την είσοδο αέρα, τη μείωση της υγρασίας και το καλύτερο στέγνωμα των πιάτων.

 

 

Wifi Connectivity

Σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις το πλυντήριο πιάτων σου απομακρυσμένα, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σου.

 

Floor Projected LED Spot

Ένα κόκκινο σποτάκι LED φωτίζει το πάτωμα κάτω από την πόρτα του πλυντηρίου σου, οπότε γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή αν η πλύση έχει ολοκληρωθεί ή όχι.

 

Auto Programme

Το πλυντήριό σου έχει τη δυνατότητα να υπολογίσει το πόσο βρώμικα είναι τα πιάτα και στη συνέχεια να καθορίσει αυτόματα τη θερμοκρασία και την ποσότητα του νερού, όπως επίσης και τη διάρκεια της πλύσης. Οπότε διασφαλίζεις απόλυτα καθαρά πιάτα με την ελάχιστη κατανάλωση.

 

Inverter Eco Motor

Το Inverter Eco Motor κάνει το πλυντήριο πιάτων σου να λειτουργεί αθόρυβα και είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τα συνηθισμένα μοτέρ. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και για τον λόγο αυτό συνοδεύεται από δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Μπορείς να δεις ακόμη