Πλυντήρια ρούχων Bosch με τεχνολογία ActiveWater Plus

by Aggeliki Tsoukana

Η Bosch πρωτοπορεί και ενσωματώνει στα καινούργια πλυντήρια την τεχνολογία Active Water plus, που σου προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση πόρων από τη μειωμένη χρήση νερού, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα. Σε μια εποχή που ο οικογενειακός προϋπολογισμός πιέζεται από παντού, η Bosch γίνεται σύμμαχός σου και σου προσφέρει έξυπνες λύσεις.

 

Τεχνολογία για εξοικονόμηση νερού

Η τεχνολογία ActiveWater plus αποτελείται από τρία επιμέρους συστήματα: τη συνεχή αυτόματη προσαρμογή φορτίου με έλεγχο από αισθητήρα, τη βελτιστοποιημένη εισαγωγή νερού και το σύστημα τυμπάνου.

Μία από τις βασικές λειτουργίες των σύγχρονων πλυντηρίων Bosch είναι το αυτόματο ζύγισμα των ρούχων για προσαρμογή της ποσότητας νερού και απορρυπαντικού. Συγκεκριμένα, χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες που βρίσκονται στον κάδο, το πλυντήριο μπορεί να υπολογίσει το βάρος του φορτίου αλλά και τον βαθμό λεκέδων κάνοντας χρήση της ανάλογης ποσότητας νερού και απορρυπαντικού. Επίσης προσαρμόζει την ακριβή κατανάλωση νερού στις απαιτήσεις της πλύσης, λαμβάνοντας υπόψη και το είδος του υφάσματος των ρούχων.

Με την τεχνολογία ActiveWater plus, τα σύγχρονα πλυντήρια της Bosch μουλιάζουν ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα τα ρούχα αφού το νερό εισάγεται στον κάδο ήπια και με σταθερή ροή.

Τέλος, χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη δομή του συστήματος VarioDrum, το νερό διανέμεται με τη βοήθεια ειδικών πτερυγίων ομοιόμορφα, χωρίς να προκαλεί ξεχείλωμα ή τσαλάκωμα των αγαπημένων σου ρούχων. Τα ειδικά ασύμμετρα πτερύγια εξασφαλίζουν τον ταχύτερο και προσεκτικότερο καθαρισμό όλου του φορτίου.

 

 

Καθαρά ρούχα και οικονομία σε κάθε πλύση

Ένα ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο ρούχων είναι σίγουρα κάτι που θα λάβεις υπόψη σου στην αγορά ενός νέου πλυντηρίου και η Bosch μπορεί να σου καλύψει αυτό το ζητούμενο με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Η ενσωματωμένη λειτουργία ActiveWater Plus μειώνει την κατανάλωση νερού χάρη στο γραμμικό σύστημα αυτόματης αναγνώρισης φορτίου και κατά συνέπεια ελαχιστοποιεί το κόστος σε κάθε πλύση, αφού καταναλώνει πάντα με ακρίβεια την ιδανική ποσότητα νερού.

Η Bosch, με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να σου χαρίσει άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση και οικονομία. Γιατί κάθε ευρώ και κάθε σταγόνα νερού μετράει. Επίλεξε την κατάλληλη πλύση και απόλαυσε τέλειο αποτέλεσμα στα ρούχα σου με τη μέγιστη εξοικονόμηση νερού.

Μπορείς να δεις ακόμη