Πλυντήρια ρούχων LG με τεχνολογία ατμού

 

Η LG φροντίζει να βελτιώνει την καθημερινότητα των καταναλωτών με τα πλυντήρια ρούχων παρέχοντας τεχνολογίες και λύσεις που προστατεύουν την υγεία τους, ώστε να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Δεδομένου ότι ο βαθύς καθαρισμός των ρούχων και των υφασμάτων είναι ύψιστης σημασίας για όλους μας, η LG έχει αναπτύξει πρωτοποριακές Τεχνολογίες Ατμού – οι οποίες φροντίζουν τα ρούχα, απομακρύνοντας τα οικιακά αλλεργιογόνα όπως ακάρεα οικιακής σκόνης που βρίσκονται σε αυτά. Συγκεκριμένα, αφαιρεί το 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων, ακόμη και των υπολειμμάτων που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα, καθώς και των οσμών.

Με την τεχνολογία Steam+™ τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60 για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα. Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι απλά να πλένει τα ρούχα και τα λευκά είδη για να τα κρατά καθαρά και υγιεινά, καθώς πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αόρατα αλλεργιογόνα. Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων, η τεχνολογία Steam+™ έχει λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation).

Επίσης σε αντίθεση με τα συμβατικά, τα πλυντήρια ρούχων της LG με την τεχνολογία TrueSteam™, βγάζουν τα ρούχα αφράτα και απαλά χωρίς τη χρήση μαλακτικού, ενώ δίνουν την επιλογή για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού.

Επιπλέον, η επιλογή ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, όχι μόνο εξοικονομεί χώρο (αφού σε μία συσκευή έχουμε και πλυντήριο και στεγνωτήριο), αλλά μας δίνει και το πλεονέκτημα των καθαρών και στεγνών ρούχων  χωρίς να έρθουν σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, καταργώντας ουσιαστικά το άπλωμα και την επαφή των ρούχων με τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα.

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το πλυντήριο ή στεγνωτήριο της LG και κάνει δώρο προϊόντα Klinex-Skip-Cajoline. Η προσφορά ισχύει για όλο τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου δίνονται 2 συσκευασίες Skip Ultimate Hygiene 3X Triple Power, 1 συσκευασία χλωρίνη ® Klinex Advance Fresh και 1 συσκευασία Cajoline Doux & Pure Συμπυκνωμένο Μαλακτικό.

 

Μπορείς να δεις ακόμη