Πλυστικό μηχάνημα, σύμμαχος για κάθε εργασία στο σπίτι

by Zikou Stella

Φτάσαμε για ακόμα μία χρονιά στην εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείς ξανά με τη βεράντα ή τον κήπο σου. Μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη, χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης (ή αλλιώς πλυστικό μηχάνημα). Τώρα μπορείς κι εσύ να αξιοποιήσεις τη δύναμη ενός καλού και ποιοτικού πλυστικού μηχανήματος, για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού. Φράκτες, παράθυρα και πλάκες, μπαλκόνια, έπιπλα κήπου, ποδήλατα, μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, όλα μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

 

Ευκολία και υψηλή απόδοση καθαρισμού

Ακόμα κι αν θέλεις να πλένεις μόνος σου το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα, αντί να πληρώνεις χρήματα στα πλυντήρια αυτοκινήτων, ξέρεις πόσο περιορισμένη κι ανεπαρκής είναι η απόδοση καθαρισμού ενός λάστιχου νερού.

Η καθαριστική δύναμη ενός πλυστικού μηχανήματος είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή ενός λάστιχου νερού. Συγκεκριμένα, το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με αντλία υψηλής πίεσης η οποία δημιουργεί πίεση νερού που -ανάλογα το μοντέλο- φτάνει μέχρι και 180 bar. Το νερό, κρύο ή ζεστό, εκτοξεύεται από ένα στενό πίδακα υψηλής πίεσης σε μορφή δέσμης και απομακρύνει τους ρίπους εύκολα και αποτελεσματικά.

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα ενός πλυστικού μηχανήματος παίζουν και οι τεχνολογικές καινοτομίες που χρησιμοποιούν, ορισμένες κορυφαίες προτάσεις όπως οι σειρές πλυστικών των Fieldmann, Gardena και Bosch, ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο την καθαριστική τους δύναμη.

Ακόμα και με ένα Πλυστικό Πιστόλι Μπαταρίας όπως το  ΑquaClean 18V RtU της Gardena θα σου δώσει την απόδοση που χρειάζεσαι για να φέρεις εις πέρας διάφορες εργασίες καθαρισμού, όπως είναι το πλύσιμο των οχημάτων στο σπίτι. Είναι φορητό, συμπαγές και χωρίς καλώδιο για μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Εξοικονόμησε χρόνο, χρήμα και νερό

Τα πλυστικά μηχανήματα είναι ευέλικτα και ιδιαίτερα εύχρηστα. Απλά συνδέεις το μηχάνημα με την παροχή νερού, το βάζεις στην πρίζα, γυρίζεις το διακόπτη και ξεκινάς να καθαρίζεις στον ελάχιστο χρόνο, με τον ελάχιστο κόπο και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, εξοικονομείς έως και 80% νερό σε σύγκριση με το συνηθισμένο λάστιχο νερού. Ενδεικτικά, τα πλυστικά μηχανήματα της Karcher εξοικονομούν μέχρι και 3100 λίτρα νερό την ώρα, σε σύγκριση με το κοινό λάστιχο νερού.

 

Προστάτευσε το περιβάλλον, φρόντισε την υγεία σου

Τα πλυστικά μηχανήματα, εκτός από πολύτιμο χρόνο, εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια και νερό, οπότε έχουν από μικρή έως μηδαμινή επίπτωση στο περιβάλλον. Παράλληλα, εάν εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο πάσχει από αλλεργίες, ή θέλεις να βεβαιωθείς ότι το σπίτι σου είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό, το πλύσιμο με υψηλή πίεση μπορεί να λύσει πολλά από αυτά τα προβλήματα.

Το πλυστικό μηχάνημα είναι ικανό να απομακρύνει αποτελεσματικά το χώμα, τα στρώματα σκόνης, τη μούχλα κι άλλα αλλεργιογόνα. Παράλληλα, χάρη στην υψηλή πίεση νερού, είσαι σε θέση να απομακρύνεις ρίπους ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία στον κήπο ή στη βεράντα. Κάτι που εξασφαλίζει πιο υγιεινό περιβάλλον για σένα και την οικογένειά σου.

 

Ό,τι χρειάζεσαι για σχεδόν κάθε εργασία καθαρισμού

Τα πλυστικά μηχανήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν σχεδόν σε κάθε εργασία καθαριότητας στο σπίτι, κι όχι μόνο. Μένει μονάχα να κάνεις το σωστό συνδυασμό πλυστικού μηχανήματος κι εξαρτημάτων. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να βγάλεις εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες οικιακές εργασίες, χωρίς κόπο και χρόνο.

Στον Κωτσόβολο, θα βρεις μια πληθώρα πλυστικών μηχανημάτων για όλες τις ανάγκες και γούστα. Από μικρά συστήματα καθαρισμού με μπαταρία ιόντων λιθίου και δεξαμενή νερού για κινητή εφαρμογή, μέχρι πλυστικά μηχανήματα για κάθε οικιακή εργασία. Για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από πλευράς καθαριότητας υπάρχουν τα ειδικά πλυστικά μηχανήματα τα οποία έρχονται με υψηλό επίπεδο ισχύος και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για κάθε χρήση.

Μπορείς να δεις ακόμη