Στις 5 Ιουνίου θα αποκαλυφθεί το iOS 17

by Zikou Stella

Η Apple ανακοίνωσε ότι το επόμενο Worldwide Developers Conference (WWDC), θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 9 Ιουνίου 2023. Το μεγαλύτερο μέρος του event θα διεξαχθεί σε ψηφιακή μορφή, όπως έγινε και το προηγούμενο έτος, όμως θα υπάρξει και μια ζωντανή εκδήλωση με παρουσία κοινού και εκπροσώπων των ΜΜΕ στις 5 Ιουνίου στο Apple Park. Η πρόεδρος της Apple, Susan Prescott δηλώνει ότι το επερχόμενο WWDC θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον μέχρι σήμερα.

Από πλευράς ανακοινώσεων, αναμένουμε τα αποκαλυπτήρια του iOS 17, που δεν είναι άλλο από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στις συσκευές iPhone. Η λογική λέει ότι θα μάθουμε νέα και για τις προσεχείς εκδόσεις των iOS, iPadOS, macOS, watchOS, ίσως και του tvOS. Το 2022 ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παραμετροποιήσιμα lock screens του iOS 16, το ανανεωμένο Home app, το Stage Manager και το M2 chip.

Δεν αποκλείεται στο φετινό WWDC να αποκαλυφθεί, επιτέλους, το εδώ και πολύ καιρό φημολογούμενο AR/ VR headset της Apple. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ανακοινωθούν νέοι υπολογιστές Mac. Το τελευταίο διάστημα η εταιρεία αφήνει υπαινιγμούς για ένα νέο Apple Silicon Mac Pro και πιθανό να θέλει να το ανακοινώσει μπροστά σε κοινό. Ίσως δούμε και ένα νέο MacBook Air 15 ιντσών.

Μπορείς να δεις ακόμη