Ποια είναι τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς μαζί με το ηλεκτρικό σου πατίνι

by Zikou Stella

Τα ηλεκτρικά πατίνια αποτελούν τον πιο έξυπνο τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη. Αρκούν λίγες ώρες φόρτισης και μπορείς να απολαύσεις μια ξέγνοιαστη, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον βόλτα, σχεδόν οπουδήποτε. Έτσι, ετοιμάσαμε για σένα μια λίστα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα χρειαστείς. Για να είναι οι βόλτες σου πιο ευχάριστες και πιο ασφαλείς!

 

Ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός

Το κράνος είναι “must” για κάθε σου μετακίνηση με δίκυκλο όχημα. Για σένα που σου αρέσουν οι βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι σου, καλό είναι να εξοπλιστείς με επιγονατίδες και μαξιλαράκια αγκώνων για να αποφύγεις τραυματισμούς από τυχόν ατυχήματα. Αρκεί να αγοράσεις ένα σετ προστασίας για να τα έχεις όλα.

Τα προστατευτικά κράνη της Nilox  είναι ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Για να έχεις προστασία και παράλληλα να μην κουράζεται το κεφάλι και ο αυχένας σου. Θα σε προστατεύει χωρίς να καν να καταλαβαίνεις ότι το φοράς.

Για να μεταφέρεις άνετα προσωπικά είδη και gadgets

Μία τσάντα μεταφοράς είναι ό,τι χρειάζεσαι για εύκολη μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων όπως τα γυαλιά ηλίου, το φορτιστή του smartphone σου, ένα μπουκάλι νερό, ακουστικά κ.λπ. Μάλιστα, με ευέλικτες προτάσεις όπως η τσάντα πατινιού Nilox E-Scooter, σού επιτρέπει να μεταφέρεις πιο άνετα τα πράγματά σου πάνω στο ηλεκτρικό σκούτερ, ενώ διαθέτει και αντανακλαστικές γραμμές για να καλύπτει την ασφάλειά σου και το βράδυ. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιείς φορητό ηχείο Bluetooth με λειτουργία hands free και ειδική βάση για το ηλεκτρικό σου scooter.

 

Προστάτεψε το scooter σου

Για να έχεις τη σιγουριά ότι το scooter σου θα παραμείνει εκεί που το «πάρκαρες», οπωσδήποτε θα χρειαστείς μία κλειδαριά με κωδικό πρόσβασης. Ενδεικτικά, η κλειδαριά Segway 5-Digit Combination επιτρέπει μεγαλύτερη ασφάλεια με περισσότερους από 10.000 πιθανούς συνδυασμούς. Είναι εύκολο να ρυθμίσεις και να επαναφέρεις τον συνδυασμό σου. Είναι κατασκευασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και διαθέτει επίστρωση από PVC, η οποία βοηθά στην αποφυγή γρατσουνιών του Scooter από την κλειδαριά.

 

Για να καταγράφεις τις διαδρομές σου

Όσο καλή κι αν είναι η κάμερα του smartphone σου, σίγουρα δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο αυτή μιας action cam. Οι action cameras είναι συνήθως σχεδιασμένες για να τοποθετούνται σε τιμόνι, κράνος ή ακόμη και σε ρούχο. Οι περισσότερες προτάσεις χρησιμοποιούν ιμάντες, βίδες στήριξης, λαβή κρατήματος, ή βεντούζες. Έτσι διατηρείται η βάση σταθερή. Σιγουρέψου αν θέλεις μια βάση που θα παραμένει σταθερή ή αν χρειάζεσαι μία που να περιστρέφεται όταν είναι απαραίτητο.

Μοιράσου τη χαρά σου με τους φίλους σου στα social media. Με μοντέλα όπως η  GoPro HERO10 Black Action Camera θα μπορείς να κάνεις και live streaming σε ανάλυση 1080p στα social media με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείς να δεις ακόμη