The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Νέο επικό trailer

by Zikou Stella

H Nintendo αποκάλυψε ένα ακόμα, το τρίτο gameplay trailer πριν το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Σε περιμένει μια επική περιπέτεια και θα κληθείς να χαράξεις το δικό σου μονοπάτι από άκρη σε άκρη της Hyrule, με τη δράση να εκτυλίσσεται όχι μόνο στη γη, αλλά και στις νησίδες που υπάρχουν στον ουρανό του θρυλικού βασιλείου. Πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Link, που θα έχει στη διάθεσή του νέες ικανότητες και εργαλεία για να αντιμετωπίσει όλες εκείνες τις σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται το μέλλον της Hyrule.

 

 

Στα πλάνα που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια επιβεβαιώνεται η επιστροφή του Ganondorf και δημιουργείται ένα τεράστιο ερώτημα. Θα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της Zelda; Η θρυλική πριγκίπισσα θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου και αν ναι σε τι βαθμό;

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ο χάρτης θα είναι για μια ακόμα φορά τεράστιος και η ποιότητα της νέας δημιουργίας της Nintendo τέτοια, που έχει κάνει πολλούς να απορούν πως κατορθώνει να επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα με hardware που έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από εκείνο των λεγόμενων συστημάτων νέας γενιάς.

 

 

Με βάση τα όσα έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα, οι νέες ικανότητες του Link θα είναι οι εξής:

Ultrahand – Χρησιμοποιώντας τη ο πρωταγωνιστής θα μπορεί να σηκώνει, να μετακινεί και να περιστρέφει αντικείμενα. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να τα συνδυάζει για να δημιουργεί γέφυρες, μέσα μεταφοράς όπως σχεδίες και πολλά άλλα.

Fuse – Μέσω μαγείας ο Link θα μπορεί να προσθέτει αντικείμενα στο υπάρχον όπλο του, την ασπίδα ή τα βέλη του, για να αυξάνει την αντοχή τους, τη ζημιά που προκαλούν ή ακόμα και για να τους προσθέτει ένα νέο εφέ. Οι συνδυασμοί σταματάνε στα όρια της φαντασίας σου.

Ascend – Προθέτει μια νέα διάσταση στους μηχανισμούς εξερεύνησης. Ο Link θα μπορεί να διαπερνά στερεά αντικείμενα που βρίσκονται από πάνω του, όπως ταβάνια, βουνοπλαγιές, ακόμα και εχθρούς, “κόβοντας” έτσι δρόμο με ευφάνταστο τρόπο.

Recall – Κάνει δυνατή την αντιστροφή της κίνησης των αντικειμένων, οπότε ο Link θα μπορεί να χρησιμοποιεί ως μεταφορικό μέσο βράχους που έχουν πέσει από τον ουρανό, να ανακτά όπλα ή να επιστρέφει τα πυρά εκεί από όπου προήλθαν.

Σου υπενθυμίζουμε ότι το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 12 Μαΐου 2023, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη