Dead Island 2: Η τρομακτική όψη του Los Angeles (launch trailer)

by Zikou Stella

Η Deep Silver και η ομάδα ανάπτυξης Dambuster Studios δημοσίευσαν το launch trailer για το Dead Island 2.

Ένας φονικός ιός εξαπλώνεται στο Los Angeles, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αιμοδιψή zombies. Θα διασχίσεις όλες τις περιοχές της άλλοτε κοσμοπολίτικης μητρόπολης. Από τα καταπράσινα προάστια του Beverly Hills, έως την πάντοτε γεμάτη κόσμο Venice Beach. Μόνο που πλέον το Los Angeles βρίσκεται σε καραντίνα και ο στρατός έχει αποσυρθεί, αφού δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Η σωτηρία της ανθρωπότητας βρίσκεται στους ώμους τους δικούς σου και μιας μικρής ομάδας άλλων επιζώντων, όλοι με ανοσία στις παθογένειες του ιού. Όχι απλά θα επιβιώσεις, αλλά θα αποκαλύψεις και το ποιος πραγματικά είσαι.

 

 

Οι μάχες θα σου προσφέρουν τις πιο έντονες και ζοφερές εμπειρίες. Στη διάθεσή σου θα έχεις πολλά όπλα και βάναυσες, αλλά απαραίτητες τακτικές, για να χαράξεις τον δρόμο σου ανάμεσα στις ορδές των zombies. Θα επιλέξεις ανάμεσα σε έξι διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα. Με το νέο skill system θα προσαρμόσεις πλήρως τις ικανότητες κάθε Slayer και θα δοκιμάσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Από την άλλη, τα zombies θα αντιδρούν με ρεαλιστικό τρόπο στις δικές σου κινήσεις, το κάθε είδος θα έχει δικές του μεταλλάξεις και διαφορετικό τρόπο επιθέσεων.

 

Σημειώνεται ότι η Day One Edition περιλαμβάνει το Memories of Banoi Pack (Banoi War Club, Memories of Banoi Baseball Bat, Weapon Perk) και ένα Personal space skill card.

Το Dead Island 2 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 21 Απριλίου 2023, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη