Προσωπική περιποίηση από το σπίτι με συσκευές αποτρίχωσης Philips Lumea

by Zikou Stella

Η αυξημένη τριχοφυΐα απασχολεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους μιας και οι περισσότεροι πλέον επιθυμούν την πλήρη απουσία των τριχών στην εμφάνισή τους.

Η καταπολέμηση της τριχοφυΐας είναι μια συνηθισμένη διαδικασία που καμιά φορά προϋποθέτει κάποια σχετική ταλαιπωρία. Συνήθως τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και οι διαδικασίες είναι επαναλαμβανόμενες. Κάπου εδώ, έρχονται οι συσκευές αποτρίχωσης της σειράς Philips Lumea για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

 

Μόνιμη αποτρίχωση από το σπίτι

Οι συσκευές της σειράς Philips Lumea μπορούν να προσφέρουν μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά στην άνεση του σπιτιού σου. Οι συσκευές αυτές λειτουργούν με παλμούς φωτός και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Είναι κατάλληλες για μεγάλες και μικρές επιφάνειες και οι τρίχες εξαφανίζονται μετά από μερικές εφαρμογές.

Ως κορυφαία εταιρεία στις τεχνολογίες υγείας, η Philips ανέπτυξε τη συσκευή αποτρίχωσης Lumea IPL σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και γνώμονα να είναι ασφαλής, άνετη και αποτελεσματική ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές.

 

IPL σημαίνει Intense Pulsed Light, δηλαδή έντονο παλμικό φως. Η συσκευή Lumea της Philips χρησιμοποιεί ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας και θέτει τους θύλακες σε φάση ανάπαυσης, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα σου. Με την επανάληψη της εφαρμογής το δέρμα σου θα είναι εξαιρετικά λείο χωρίς τριχοφυΐα. Αποτελεί μια ασφαλή και απαλή μέθοδο πρόληψης για την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές. Η συσκευή Lumea της Philips είναι κλινικά ελεγμένη και έχει αναπτυχθεί από δερματολόγους με στόχο μια πιο εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης από την άνεση του σπιτιού σου.

H συσκευή Philips BRI921/00 Lumea IPL & Trimmer περιλαμβάνει το πρακτικό τρίμερ Satin Compact σε μέγεθος στυλό. Πρόκειται για ένα διακριτικό εργαλείο ομορφιάς με την «υπογραφή» της Philips, που αφαιρεί ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες του προσώπου εύκολα και γρήγορα!

 

Για σώμα και πρόσωπο

Αν μπορούσες να συνδυάσεις την αποτρίχωση με την απαλή επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς και με μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα ταυτόχρονα, θα είχες κάνει τον ιδανικό συνδυασμό. Πλέον υπάρχουν συσκευές όπως η Philips BRI920/00 Lumea Advanced, που μπορούν να προσφέρουν μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά με αποτελέσματα όμοια με εκείνα που θα σου προσέφεραν επαγγελματίες αισθητικής. Λειτουργούν με παλμούς φωτός και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Είναι κατάλληλες για μεγάλες και μικρές επιφάνειες και οι τρίχες εξαφανίζονται μετά από μερικές εφαρμογές.

 

Η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων τριχοφυΐας και δέρματος. Προσφέρει αποτελέσματα σε φυσικό σκούρο ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα τρίχας και σε αποχρώσεις επιδερμίδας από πολύ λευκή έως σκούρα καστανή.

Όπως και με τις άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην αποτρίχωση IPL, η συσκευή Philips Lumea δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρίχες με λευκό / γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλη για πολύ σκούρες επιδερμίδες. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αντίθεση των χρωστικών μεταξύ του χρώματος της τρίχας και της απόχρωσης της επιδερμίδας.

 

 

Μασχάλες, μπικίνι, σώμα και πρόσωπο

Για σένα που έχεις περισσότερες απαιτήσεις από μία συσκευή αποτρίχωσης, θα χρειαστείς την αποτριχωτική μηχανή Philips BRI947/00 Lumea.

Το σώμα σου είναι μοναδικό, γι’ αυτό η επιδερμίδα, οι καμπύλες και το περίγραμμά του θα πρέπει να χαίρουν ειδικής θεραπείας. Ο αισθητήρας SmartSkin εντοπίζει τον φωτότυπο του δέρματός σου και σε βοηθά να βρεις την πιο σωστή ρύθμιση έντασης φωτός σε κλίμακα από 1 έως 5 που διαθέτει. Τα εξαρτήματα για κάθε μέρος του σώματος της Lumea είναι σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε καμπύλη και κάθε περιοχή του σώματος. Τα παράθυρα θεραπείας είναι σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την επαφή με το δέρμα σου, ώστε να διασφαλίζουν τη μηδενική διαρροή φωτός, που επιτρέπει την αποτελεσματική και απαλή θεραπεία ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές.

 

Για παράδειγμα, το ειδικό εξάρτημα για την περιοχή του μπικίνι διαθέτει βέλτιστο παράθυρο 3 cm2 με διάφανο φίλτρο για επιπλέον άνεση. Η κυρτή του σχεδίαση ακολουθεί το περίγραμμα του σώματός σου, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή, αποτελεσματικότητα και άνεση.

Το εξάρτημα για το πρόσωπο είναι ιδανικό για το επάνω χείλος, ενώ διαθέτει ένα επιπλέον ενσωματωμένο φίλτρο στο εσωτερικό του. Όταν προσαρτηθεί στη συσκευή, το έξυπνο εξάρτημα προσαρμόζει αυτόματα τη θεραπεία φωτός για το πρόσωπό σου.

Και φυσικά, μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή της Lumea δωρεάν για να έχεις μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία της τεχνολογίας IPL αποκλειστικά για εσένα!

 

 

Η οικιακή αποτρίχωση στα καλύτερά της!

Εκτός από υγιεινή διατροφή και άσκηση, μπορείς να κάνεις και τα προσωπικά σου “Beauté” ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σου. Οι συσκευές αποτρίχωσης Philips Lumea σου προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να πετύχεις επαγγελματικά αποτελέσματα. Ασφαλώς, μπορείς να τις βρεις σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη