Προστάτεψε τα μαλλιά σου από την έντονη θερμοκρασία

by Zikou Stella

Τα όμορφα γερά μαλλιά δεν είναι μόνο θέμα τύχης ή κληρονομικότητας, αλλά κυρίως είναι αποτέλεσμα σωστής περιποίησης, φροντίδας και επιλογής των κατάλληλων προϊόντων. Σήμερα, χάρη στα νέα, καινοτόμα σεσουάρ μαλλιών και τις ισιωτικές μηχανές, είναι εξαιρετικά εύκολο να πετύχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι και τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ.

 

 

Επίλεξε το κατάλληλο σεσουάρ

Η επιλογή του κατάλληλου σεσουάρ μπορεί να σου φαίνεται μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αν δώσεις έμφαση στα σωστά χαρακτηριστικά, η επιλογή θα γίνει εύκολα και γρήγορα.

Όποιο τύπο μαλλιών και αν έχεις, από ίσια και κυματιστά μέχρι μπούκλες και σγουρά, τα σύγχρονα σεσουάρ διαθέτουν εξαρτήματα ειδικά σχεδιασμένα για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, styling με ακρίβεια και γρήγορο στέγνωμα, ώστε να μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό χτένισμα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Διαθέτουν επιλογή ταχυτήτων και θερμότητας αλλά και επιλογή μεταξύ ζεστού και κρύου αέρα, ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη ρύθμιση ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου.

Τα σύγχρονα μοντέλα είναι ελαφριά αλλά ισχυρά και ανθεκτικά. Διάλεξε ένα σεσουάρ με δυνατό μοτέρ για ισχυρή ροή αέρα και ταυτόχρονα ελαφρύ για να μπορείς να το χρησιμοποιείς συνέχεια, με μακρύ καλώδιο που δεν μπερδεύεται για άνετη χρήση και ευελιξία. Παράλληλα τα νέα σεσουάρ χαρίζουν το βέλτιστο αποτέλεσμα με χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Τέλος, η λειτουργία ιονισμού που θα συναντήσεις στα εξελιγμένα μοντέλα, μειώνει το στατικό φορτίο και κάνει τα μαλλιά σου να χτενίζονται ευκολότερα και να είναι πιο λαμπερά και λεία.

Με το κατάλληλο σεσουάρ λοιπόν, όχι μόνο θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη έντονη θερμοκρασία αλλά παράλληλα θα έχεις γυαλιστερή εμφάνιση και τα μαλλιά θα φαίνονται υγιή και όμορφα ακόμα και με καθημερινή χρήση.

 

 

Διάλεξε την ισιωτική μηχανή που σου ταιριάζει

Ένα σίδερο ισιώματος μαλλιών θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το σωστό στυλ κάθε μέρα και να έχεις όμορφα και περιποιημένα μαλλιά από την άνεση τους σπιτιού σου. Για να επιλέξεις την ιδανική ισιωτική μηχανή θα πρέπει να σκεφτείς τις τεχνικές παραμέτρους και τις προσδοκίες που έχεις.

Τα σύγχρονα ισιωτικά είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών. Διαθέτουν πλάκες με υλικά κατάλληλα για επαφή με την τρίχα, με τέλεια εφαρμογή που δημιουργούν το ιδανικό ίσιωμα σε ένα μόνο πέρασμα. Παράλληλα με τον κατάλληλο χειρισμό μπορείς να δημιουργήσεις χτενίσματα με ελαφριές μπούκλες σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα ασύρματο ισιωτικό που σου προσφέρει μέχρι και 30 λεπτά styling χωρίς καλώδιο, με ψηφιακή οθόνη για να ρυθμίσεις τη θερμότητα που ταιριάζει στον τύπο μαλλιών σου, το μήκος και το επιθυμητό στυλ. Ο έξυπνος έλεγχος της θερμοκρασίας διασφαλίζει ότι δεν θα υπερβαίνεις ποτέ τη ρύθμιση θερμοκρασίας που έχεις επιλέξει. Αυτός ο πρόσθετος έλεγχος προσφέρει βελτιωμένο styling με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα και επομένως τη μισή φθορά.

Επιλέγοντας ένα καινοτόμο εργαλείο styling μαλλιών, θα επιτύχεις το τέλειο λείο αποτέλεσμα, ενώ τα μαλλιά σου θα είναι πλήρως προστατευμένα από τη ζημιά και τις φθορές που προκαλεί η θερμότητα.

Αυτό το καλοκαίρι χρησιμοποίησε άφοβα σεσουάρ και ισιωτικό μαλλιών. Με την κατάλληλη επιλογή θα μπορείς να έχεις το χτένισμα που επιθυμείς κάθε στιγμή, ενώ τα μαλλιά σου θα δείχνουν όμορφα και υγιή. Οι σύγχρονες συσκευές μαλλιών προστατεύουν από την έντονη θερμότητα, περιποιούνται την τρίχα και σου χαρίζουν χτενίσματα επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι.

 

 

Η προσωπική φροντίδα είναι σημαντική για όλους μας. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να αποκτήσει όλα όσα χρειάζεται για να νιώσεις όμορφα στο σώμα σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου! Μπες εδώ για να ανακαλύψεις όλες τις συσκευές.

 

Μπορείς να δεις ακόμη