Πρώτη ματιά στα νέα smartphones Samsung Galaxy A7, Galaxy J6+ και J4+

 

Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα τα νέα smartphones Galaxy A7, Galaxy J6+ και J4+, τα οποία έρχονται με προηγμένες κάμερες, εξαιρετικό σχεδιασμό και πλήθος λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά.

 

Samsung Galaxy A7

Με κομψό σχεδιασμό από γυαλί, μεγάλη οθόνη χωρίς όρια και προηγμένη τριπλή κάμερα, το Galaxy A7 ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη στη μεσαία κατηγορία.

Ειδικότερα, η οθόνη Super AMOLED 6 ιντσών, ανάλυσης Full HD+ (1080 x 2220 pixels), υπόσχεται μοναδική λεπτομέρεια με ολοζώντανα χρώματα που πάλλονται γεμάτα ρεαλισμό, την ίδια στιγμή που η αναλογία πλευρών 18.5:9 παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια και περισσότερες λεπτομέρειες με λιγότερο scrolling.

Η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις κάμερες, εξοπλίζοντας το Galaxy A7 με τριπλή κάμερα στη πίσω πλευρά του προσφέροντας έτσι πεντακάθαρες φωτογραφίες σε όλες τις πιθανές συνθήκες φωτισμού. Συγκεκριμένα, διαθέτει έναν αισθητήρα στα 24MP με φακό f/1.7 και PDAF, έναν στα 8MP (f/2.4) με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών κι έναν τρίτο αισθητήρα στα 5MP (f/2.2) για ακόμη μεγαλύτερο βάθος σε κάθε λήψη, επιτρέποντάς την προσαρμογή του bokeh εφέ για δημιουργία εντυπωσιακών φωτογραφιών. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα με αισθητήρα 24 ΜP και ρυθμιζόμενο LED flash προσφέρει εκπληκτικές selfies.

 

 

 

 

Οι προηγμένες κάμερες του Galaxy A7 έρχονται με καινοτόμες λειτουργίες όπως την Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο, η οποία σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το βάθος πεδίου με μια κίνηση (είτε πριν είτε μετά τη λήψη της φωτογραφίας) και το Screen Flash για ακόμη πιο καθαρές selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος είναι πλέον ενσωματωμένος στο πλήκτρο ενεργοποίησης, που βρίσκεται στη πλαϊνή πλευρά της συσκευής, έτσι ώστε να είναι ακόμα ακόμα πιο εύκολο να ξεκλειδώνεις το smartphone σου χωρίς καμία προσπάθεια. Για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία Αναγνώρισης Προσώπου της Samsung, απλώς σηκώνοντας το τηλέφωνο μπροστά στο πρόσωπό σου.

Εκτός από εντυπωσιακή «ολοζώντανη» οθόνη κι εκπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες, το Galaxy A7 προσφέρει και υψηλές επιδόσεις σε κάθε σου ανάγκη. Συγκεκριμένα, με 8πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz, μνήμη RAM 4 ή 6 GB και μπαταρία 3300mAh, το Galaxy A7 συμβαδίζει με το δραστήριο τρόπο ζωής των χρηστών.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB, ώστε να μπορείς να εγκαταστήσεις παιχνίδια κι εφαρμογές και να αποθηκεύεις περισσότερο περιεχόμενο. Διαθέτει τρεις υποδοχές ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς μια κάρτα microSD (έως 512 GB) και δύο κάρτες SIM.

Αξιοσημείωτος είναι κι ο ήχος του Galaxy A7 που κινείται γύρω σου, με υποστήριξη Dolby Atmos στα ακουστικά, ώστε να νιώθεις πρωταγωνιστής της σκηνής.

Σε ό,τι αφορά στη συνδεσιμότητα, το κινητό προσφέρει όλες τις σύγχρονες ασύρματες τεχνολογίες όπως WLAN Quad-band, Bleutooth 5.0, ενώ υποστηρίζει 4G+, ώστε ν’ απολαμβάνεις γρήγορο Internet όπου κι αν βρίσκεσαι.

Σχετικά με το λειτουργικό του, το Galaxy A7 έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Android 8.0 Oreo, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στις επιδόσεις του smartphone. Οι εργασίες γίνονται έως και δύο φορές ταχύτερα, ενώ μπορείς να βλέπεις έως και δυο εφαρμογές ταυτόχρονα.

 

 

 

Samsung Galaxy J6+ και J4+

Τα νέα Galaxy J6+ και J4+ είναι δύο εξαιρετικές προτάσεις στη μεσαία και entry-level κατηγορία, αντίστοιχα που απευθύνονται στους χρήστες που θέλουν ένα αξιόπιστο smartphone, ικανό να καλύψει τις ανάγκες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Samsung έχει ανεβάσει αισθητά τον πήχη και στις πιο οικονομικές κατηγορίες smartphone, αφού τόσο το J6+ όσο και το J4+ έρχονται με όμορφο, εργονομικό σχεδιασμό και με τεχνικά χαρακτηριστικά κι επιδόσεις που συνήθως συναντάμε σε πιο ακριβές προτάσεις. Συγκεκριμένα, τα νέα Galaxy J6+ και J4+ διαθέτουν κατασκευή που αφήνει την αίσθηση του γυαλιού στα χέρια, την ίδια στιγμή που οι εργονομικές καμπύλες κι ο λεπτός τους σχεδιασμός προσφέρουν άνεση στο κράτημα και στη χρήση.

Η εντυπωσιακή HD+ (1480 x 720) οθόνη χωρίς όρια των 6  ιντσών, η οποία επεκτείνεται από τη μία έως την άλλη πλευρά της συσκευής, υπόσχεται εκπληκτική εμπειρία gaming και πολυμέσων, καθώς και πολλές δυνατότητες multi-tasking, αφού με τη λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης ο χρήστης αξιοποιεί το μέγεθός της και μπορεί να απολαύσει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy J6+ και J4+ διαθέτουν αναγνώριση προσώπου για εύκολο ξεκλείδωμα, ενώ το Galaxy J6+ διαθέτει κι αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής, ενσωματωμένο στο πλήκτρο ενεργοποίησης, για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και ασφάλεια.

 

 

 

Σχετικά με την κάμερα, το Galaxy J6+ διαθέτει διπλή κάμερα 13 MP + 5 MP με μεγάλο διάφραγμα f/1.9 και f/2.2 για να βγάζεις καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και να ρυθμίζεις το βάθος πεδίου όποια στιγμή επιθυμείς. Παράλληλα, η Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο, σου επιτρέπει να το κάνεις αυτό, τόσο πριν όσο και μετά τη λήψη χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός. Το Galaxy J4+ από την άλλη, έρχεται με φακό στα 13 MP με μεγάλο διάφραγμα f1.9 που υπόσχεται εντυπωσιακές λήψεις.

Σε ό,τι αφορά στη μπροστινή κάμερα, το Galaxy J6+ είναι εφοδιασμένο με κάμερα 8MP (f/1.9) με λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, ενώ το Galaxy J4+ διαθέτει φακό στα 5MP με διάφραγμα f/2.2. Και οι δύο συσκευές φέρουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά για ακόμα πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες όπως ρυθμιζόμενο LED flash, λειτουργία προεπισκόπησης για να ρυθμίζεις το βάθος και το αιωρούμενο πλήκτρο λήψης για βγάζεις φωτογραφίες με το ένα χέρι.

Τα Galaxy J6+ και J4+ προσφέρουν επίσης εντυπωσιακή απόδοση στους τομείς του ήχου, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και στη μνήμη. Εξοπλισμένα με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και μνήμη RAM 3GB (Galaxy J6+) και 2GB (Galaxy J4+), θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις εκπληκτική εμπειρία gaming και πολυμέσων, την ίδια στιγμή που η μπαταρία 3.300 mAh προσφέρει μοναδικές επιδόσεις για περισσότερο χρόνο χρήσης και λιγότερο για φόρτιση. Επιπρόσθετα, η “Εξοικονόμηση Ενέργειας” απλοποιεί την Αρχική Οθόνη και απενεργοποιεί αυτόματα εργασίες τις οποίες δεν χρησιμοποιείς για να κρατήσει η μπαταρία σου περισσότερο, μόλις το έχεις ανάγκη.

 

Σε ό,τι αφορά στον ήχο, και τα δύο smartphones υποστηρίζουν την τεχνολογία ήχου Dolby Atmos στα ακουστικά, παρέχοντας εντυπωσιακό περιβάλλοντα ήχο.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 32GB, με δυνατότητα επέκτασης έως 512 GB (μέσω microSD) και λειτουργία Dual SIM για δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών SIM ταυτόχρονα. Τέλος, και οι δύο συσκευές έρχονται με προ-εγκατεστημένο το λειτουργικό Android 8.0.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη