Ψυγεία Grundig με τεχνολογίες που αλλάζουν τον τρόπο που διατηρούμε τα τρόφιμα μας

by Zikou Stella

Το ψυγείο είναι μια από τις πιο σημαντικές συσκευές σε ένα νοικοκυριό, καθώς φροντίζει να διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμα και δροσερό το νερό, τα αναψυκτικά και τα ποτά. Με τις τεχνολογίες που έχει υιοθετήσει η Grundig, έχεις τη βεβαιότητα ότι αυτό όχι μόνο πραγματοποιείται, αλλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να συντηρείς φρούτα, λαχανικά, γάλα, έτοιμο φαγητό και οτιδήποτε άλλο, για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα, σε ένα περιβάλλον που πληρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής.

Μάθε λοιπόν τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα ψυγεία και τις ντουλάπες της Grundig και ίσως εκπλαγείς από τις δυνατότητές τους με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια που παρέχουν στα τρόφιμά σου.

 

Aerofresh

Η τεχνολογία AeroFresh βασίζεται σε δύο εξατμιστές και δύο ανεμιστήρες συστημάτων ψυχρού αέρα. Έτσι, ο αέρας γίνεται πιο κρύος και πιο υγρός στο ψυγείο και στεγνώνει την κατάψυξη για να εγγυηθεί ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης.

 

Anti-Odour Filter

Είναι ένα ειδικό φωτοκαταλυτικό φίλτρο άνθρακα το οποίο εξαλείφει τα βακτήρια και εξασφαλίζει σταθερά υψηλά επίπεδα υγιεινής, προστασία από τη συσσώρευση βακτηριδίων και μειωμένες τις οσμές του ψυγείου.

 

VitaminZone

Με την τεχνολογία VitaminZone μπορείς να διατηρείς τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με τη χρήση LED φωτός, προσομοιώνεται ο φυσικός κύκλος του ήλιου και έτσι, οι βιταμίνες και οι θρεπτικές ουσίες παραμένουν στα τρόφιμα, κάτι που μειώνει τη σπατάλη τροφής.

 

 

Vitamin Care

Η Vitamin Care ζώνη βρίσκεται στον χώρο αποθήκευσης των λαχανικών. Μέσω μπλε φωτός προσομοιώνεται ο φυσικός φωτισμός και έτσι οι βιταμίνες παραμένουν αναλλοίωτες για περισσότερο στα τρόφιμα καθώς επίσης εμποδίζεται η ανάπτυξη μούχλας. Με αυτόν τον τρόπο έχεις διαθέσιμα φρέσκα τρόφιμα με φυσική γεύση.

 

Ion Fresh

Εξουδετερώνοντας τα δυνητικά επικίνδυνα βακτήρια στο ψυγείο σου, η τεχνολογία IonFresh διατηρεί τον αέρα στο εσωτερικό της συσκευής σου καθαρό, οπότε τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Full Fresh+

Αν αποθηκεύεις μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, η τεχνολογία FullFresh+ βοηθάει το ψυγείο σου να διατηρεί σε βέλτιστο επίπεδο την υγρασία στο συρτάρι αποθήκευσης λαχανικών και οι τροφές παραμένουν φρέσκες για τριπλάσιο διάστημα σε σχέση με το συνηθισμένο.

 

Super Fresh Zone

Αν θέλεις να μειώσεις ακόμα περισσότερο το φαγητό που πετάς, η τεχνολογία Super Fresh Zone θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη θερμοκρασία λίγο πάνω από το σημείο ψύξης, οπότε οι ευπαθείς τροφές όπως το κρέας, το ψάρι και τα γαλακτοκομικά, θα διατηρήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη γεύση τους και την ποιότητά τους.

Duo-Cooling

Η Grundig χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά συστήματα ψύξης, από τη μία για να υπάρχει στο ψυγείο το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας στην κατάψυξη, από την άλλη για να διατηρηθεί ένα “ξηρό” περιβάλλον στη συντήρηση. Έτσι, μειώνονται οι οσμές που μεταφέρονται από το ένα τμήμα στο άλλο, υπάρχει λιγότερη υγρασία στη συντήρηση και το φαγητό παραμένει φρέσκο για μεγαλύτερο διάστημα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη