Ψυγείο LG InstaView Door-in-Door

by K-Admin 1

 

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την LG Electronics, χάρη στις καινοτομίες που φέρνει στο καταναλωτικό κοινό εδώ και πάνω από 7 δεκαετίες. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται το ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας LG InstaView. Το πρώτο οικιακό ψυγείο που εισήγαγε την τεχνολογία Door-in-Door, σημειώνοντας τις ταχύτερες πωλήσεις στην αγορά ψυγείων.

 

Τεχνολογία Door-in-Door

Το LG InstaView έχει πάρει το όνομά του από το panel που βρίσκεται στην πόρτα του ψυγείου το οποίο μετατρέπεται σε ένα διαφανές παράθυρο, με μόλις δύο χτυπήματα πάνω στη γυάλινη επιφάνειά του. Αυτό σου προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπεις τι υπάρχει στα ράφια της συντήρησης, χωρίς καν να ανοίξεις την πόρτα.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Door-in-Door παρέχει εύκολη πρόσβαση σε αγαπημένα ποτά και σνακ, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την έκθεση του κύριου χώρου του ψυγείου στη θερμοκρασία δωματίου, συμβάλλοντας στη μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και πάνω από 41%.

Με στόχο να ικανοποιήσει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση των ψυγείων InstaView, η LG πρόσθεσε αυτό το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό σε περισσότερες σειρές ψυγείων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των ψυγείων ντουλάπα οριζόντιας (Multidoor) και κάθετης διάταξης (Side by Side).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοφιλής τεχνολογία InstaView συναντάται και σε άλλες συσκευές LG, όπως το LG Signature Wine Cellar και το ThinQ Range.

 

 

Τέλεια ισορροπία μεταξύ design και λειτουργικότητας

Η LG έχει σχεδιάσει ένα ψυγείο υψηλής τεχνολογίας και design διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η κομψή αισθητική συνδυάζεται αρμονικά με μια σειρά από εύχρηστα χαρακτηριστικά που έχουν λάβει αναγνώριση από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, όπως το Red Dot Design Award και το iF design Award.

 

Σχεδιασμένο για την έξυπνη κουζίνα του μέλλοντος

Η διαρκής προσπάθεια της LG να προσφέρει πάντα κάτι παραπάνω στα ψυγεία της μέσω χρήσιμων καινοτομιών οδήγησε στην ανάπτυξη περισσότερων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν έναν πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο γαστρονομικό τρόπο ζωής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το Smart Care+, μία τεχνολογία που αξιοποιεί το LG ThinQ AI για να διατηρεί το φαγητό φρέσκο για μεγαλύτερη διάρκεια, να μειώνει το κόστος ενέργειας και να παρέχει μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία.

Αναλύοντας δεδομένα που συλλέγει για ένα επαρκές χρονικό διάστημα, η έξυπνη συσκευή μπορεί να εντοπίζει μοτίβα συμπεριφoράς και χρήσης επιτρέποντάς της να μειώσει τη θερμοκρασία πριν από περιόδους έντονης χρήσης, προκειμένου να διατηρήσει καλύτερα τη καθορισμένη θερμοκρασία-στόχο.

Το Smart Care+ χρησιμοποιεί τα ίδια δεδομένα για τη μείωση της σπατάλης της ενέργειας, θέτοντας αυτόματα το ψυγείο σε λειτουργία εξοικονόμησης κατά τη διάρκεια περιόδων σπάνιας χρήσης. Παράλληλα, με το Craft Ice μπορείς να δημιουργήσεις άψογα ποτά με στρογγυλό πάγο.

 

 

Ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά ψυγείων

Ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά καθημερινά απολαμβάνουν τις ευκολίες που προσφέρουν οι έξυπνες συσκευές της LG. Ξοδεύουν πλέον λιγότερη ενέργεια, συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και διευκολύνεται περισσότερο η καθημερινότητα τους.

 

Μπορείς να δεις ακόμη