Quantum Error: Έρχεται τον Νοέμβριο στο PlayStation 5

by Zikou Stella

To horror shooter Quantum Error θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 στις 3 Νοεμβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε η TeamKill Media. Οι αντίστοιχες εκδόσεις για PC, Xbox Series X, Xbox Series S βρίσκονται σε φάση βελτιστοποίησης, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνουν διαθέσιμες.

Στα Ηνωμένα Έθνη της Αμερικής, η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει ένα με την καθημερινότητα. Η Monad, η πλέον ισχυρή εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, δημιούργησε το Advanced Retinal Global Unity System, ARGUS, για να ενεργοποιήσει και να λειτουργήσει αυτή την τεχνητή νοημοσύνη, που είναι υποχρεωτική για όλο τον πληθυσμό της Γης. Οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε αναγκαίους και μη και θα ενεργοποιηθούν ή όχι ανάλογα με τις εργασίες τους, κάτι που οδηγεί σε αντιπαράθεση και στον σχηματισμό στρατιωτικών οργανώσεων.

 

 

Όταν η Monad Quantum Research Facility, 30 μίλια από τις ακτές της CA, δέχεται επίθεση από μια άγνωστη οντότητα το έτος 2109, τυλίγεται στις φλόγες, αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο και στέλνει σήμα κινδύνου στο Garboa Fire Dept του San Francisco.

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής Sturgis, απαντά στην κλήση και στέλνει εσένα, τον Capt. Jacob Thomas, μαζί με τον συνεργάτη σου, Shane Costa και ένα πλήρωμα με ελικόπτερο στο Monad Facility.

Αυτό που ξεκινά ως μια απλή αποστολή για να σώσεις ζωές από το φλεγόμενο σύμπλεγμα, σύντομα μετατρέπεται σε ένα εφιαλτικό κοσμικό ταξίδι που θα σε μεταφέρει από την πραγματικότητα σε άλλους κόσμους όπου πρέπει να πολεμήσεις για τη ζωή τη δική σου και των άλλων.

 

Θα βιώσεις τον μυστικισμό ενός κινηματογραφικού shooter πρώτου και τρίτου προσώπου με γνώμονα την ιστορία που διαδραματίζεται στη αυγή της Κβαντικής Εποχής. Θα εξερευνήσεις εις βάθος την υψηλής τεχνολογίας αλλά απόκρυφη εγκατάσταση της Monad και πέρα, σε διαστρικά ταξίδια, συναντώντας εχθρούς οικείους αλλά και εντελώς άγνωστους. Το τρένο κοσμικής φρίκης θα σε βυθίζει όλο και πιο βαθιά στο άγνωστο. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη