Ραντεβού στον Κωτσόβολο & Quick Drop: Οι υπηρεσίες που… πιθανότατα χρειάζεσαι

by Zikou Stella

Στην εποχή της τεχνολογίας και της εξατομίκευσης των υπηρεσιών ο Κωτσόβολος ανταποκρίνεται  έμπρακτα στην ανάγκη σου για ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στη δική σου καθημερινότητα. Έρχεται λοιπόν να προσθέσει στο ήδη επιτυχημένο μοντέλο παράδοσης παραγγελιών Quick Drop, την υπηρεσία Ραντεβού στον Κωτσόβολο.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία Ραντεβού στον Κωτσόβολο;

Η υπηρεσία Ραντεβού στον Κωτσόβολο διαθέτει τρεις πυλώνες. Απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να παραλάβεις την παραγγελία σου σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, σε εσένα που δημιουργείς ή ανανεώνεις τον χώρο σου και χρειάζεσαι συμβουλές από ειδικούς και τέλος, σε εσένα που θέλεις να επισκευάσεις τη συσκευή σου.

 

Ραντεβού για παράδοση της συσκευής σου με ακρίβεια και συνέπεια

 

Εργάζεσαι καθημερινά με βάρδιες, πότε πρωί, πότε απόγευμα και πότε βράδι. Μόλις αγόρασες ένα νέο πλυντήριο ρούχων από τον Κωτσόβολο, αφού το προηγούμενο χάλασε. Χρειάζεται να είσαι σίγουρος για την ώρα και τη μέρα παράδοσης γιατί έχεις περιορισμένα διαθέσιμα διαστήματα ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μια ανακριβής ή αόριστη ώρα παράδοσης θα μπορούσε να σου δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση καθώς θα σε έβαζε στη διαδικασία να αλλάξεις τη βάρδια σου ή να φροντίσεις να βρίσκεται κάποιος στο σπίτι σου για να παραλάβει τη συσκευή σου όσο εσύ εργάζεσαι.

Γι’ αυτό, επέλεξες να παραγγείλεις τη συσκευή σου από τον Κωτσόβολο, να χρησιμοποιήσεις τη νέα υπηρεσία «Ραντεβού στον Κωτσόβολο» και να παραλάβεις τη μέρα και ώρα, που σε βολεύει, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο του πότε θα λάβεις το προϊόν σου.

Τέσσερα απλά βήματα αρκούν:

  1. Προσθέτεις το προϊόν που θέλεις στο καλάθι σου.
  2. Επιλέγεις «Παράδοση με ραντεβού».
  3. Διαλέγεις τη μέρα και ώρα που σε βολεύει.
  4. Πληρώνεις με την κάρτα σου.

 

 

Ραντεβού με σύμβουλο στο σπίτι σου

Ζεις σε ένα παλιό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που έχεις αγοράσει πρόσφατα. Το διαμέρισμα, παρόλο που έχει ιστορική αξία και όμορφη αρχιτεκτονική, χρειάζεται σημαντικές μετατροπές για να γίνει λειτουργικό και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες σου. Παρόλα αυτά, δεν έχεις εμπειρία στις ανακαινίσεις και φοβάσαι να προβείς σε αλλαγές που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την αξία της ιδιοκτησίας σου.

Γι’ αυτό, αποφασίζεις να κλείσεις ραντεβού με έναν ειδικό σύμβουλο μέσω της δωρεάν υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι». Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να συζητήσεις επί τόπου τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, να δεις τις προτάσεις του συμβούλου σε πραγματικές συνθήκες και να καταλήξεις σε λύσεις που θα συνδυάζουν τη σύγχρονη λειτουργικότητα με τη διατήρηση των ιδιαίτερων στοιχείων του σπιτιού σου. Πάντα με βάση το γούστο, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.

 

 

Ραντεβού με εξειδικευμένο τεχνικό για επισκευή

Μένεις σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα και περνάς αρκετό από τον χρόνο σου στην κουζίνα μαγειρεύοντας για την οικογένειά σου. Πρόσφατα, όμως, αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με τον ηλεκτρικό φούρνο σου. Κάθε φορά που προσπαθούσες να τον χρησιμοποιήσεις διαπίστωνες πως δεν ζεσταινόταν σωστά. Γνωρίζοντας τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει μια ηλεκτρική συσκευή με βλάβη, θέλησες να λύσεις το πρόβλημα άμεσα κλείνοντας ραντεβού με έναν τεχνικό για επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να διορθώσει το πρόβλημα χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης.

Επιλέγοντας την υπηρεσία του Κωτσόβολου «Ραντεβού για επισκευή» τηλεφωνικά ή στο κατάστημα, η ομάδα των K+ experts έρχεται στο σπίτι σου, όποτε το χρειαστείς! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σου παρέχουν άμεση τεχνική υποστήριξη και θα εξασφαλίσεις ότι η συσκευή σου θα λειτουργήσει ασφαλώς και αποτελεσματικά μετά την επισκευή.

Όπως προαναφέραμε, στη διάθεσή σου παραμένει και η υπηρεσία Quick Drop, που σου εξασφαλίζει ταχύτητα στην παραλαβή της παραγγελίας σου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες σου.

Με λίγα μόνο κλικ ή με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε χρειάζεσαι από την άνεση του σπιτιού σου και να το παραλάβεις στο κατώφλι σου. Ωστόσο, η ταχύτητα με την οποία λαμβάνεις τις παραγγελίες σου μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν η ανάγκη σου για παραλαβή είναι πραγματικά άμεση!

Ο Κωτσόβολος έχει μεριμνήσει για σένα δημιουργώντας την Υπηρεσία Quick Drop. Μια πρωτοποριακή υπηρεσία άμεσης παράδοσης μέσα σε 20 ή 60 λεπτά την ίδια ημέρα ή μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία σου, ανάλογα με την ανάγκη σου και την περιοχή που θέλεις να γίνει η παράδοση.

 

Όταν η ανάγκη σου για παραλαβή πραγματικά δεν μπορεί να περιμένει

Μήπως σου φαίνεται περίεργη ή ακόμα και υπερβολική η ανάγκη για τόσο άμεση παραλαβή; Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θέλει να περιμένει για πολύ την παραγγελία του και να ανυπομονεί να πάρει στα χέρια του την αγαπημένη του συσκευή.

Πέρα όμως από την έντονη προσμονή, υπάρχουν και πιο σοβαρές ανάγκες που καθιστούν απαραίτητη την άμεση παραλαβή.

 

Μέσα σε 20 λεπτά

Βρίσκεσαι στον δρόμο για το αεροδρόμιο όταν συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις πάρει μαζί σου το Power bank! Χρόνος για να γυρίσεις πίσω στο σπίτι δεν υπάρχει. Τι κάνεις; Παραγγέλνεις τηλεφωνικά ή online, δηλώνεις ότι θα παραλάβεις από ένα κατάστημα που θα βρεις στον δρόμο σου, περνάς, παραλαμβάνεις και συνεχίζεις τη διαδρομή σου.

 

 

Μέσα σε 60 λεπτά

Είσαι νέα μαμά και το μωράκι σου χρειάζεται συχνό τάισμα. Ο βραστήρας είναι το δεξί σου χέρι γιατί σε αυτόν βράζεις το νερό για το γάλα του μωρού σου. Τι κάνεις όμως αν διαπιστώσεις ότι η συσκευή σου χάλασε; Τίποτα δύσκολο. Χωρίς να βγεις καθόλου από το σπίτι, παραγγέλνεις τον βραστήρα της προτίμησής σου και ο Κωτσόβολος σου τον παραδίδει μέσα σε μία ώρα. Αν δεν έχεις μετρητά, δεν χρειάζεται να πας στο ΑΤΜ. Πλήρωσε online ή δήλωσε ότι επιθυμείς να πληρώσεις σε POS κατά την παράδοση.

 

Μέσα στην ίδια μέρα

Εργάζεσαι από το σπίτι και ο παλιός εκτυπωτής σου, σε άφησε οριστικά, ενώ εσύ τον χρειάζεσαι. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι η ώρα να τον αντικαταστήσεις αλλά δεν μπορείς με τίποτα να βγεις από το σπίτι με τη δουλειά να τρέχει και τα τηλέφωνα να χτυπάνε. Κανένα πρόβλημα. Επίλεξε το μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες σου από το eshop του Κωτσόβολου, παράγγειλέ το ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και ζήτησε να λάβεις τη συσκευή σου εντός της ημέρας!

 

Μέσα σε 24 ώρες

Είσαι εργαζόμενη μητέρα και δεν έχεις ούτε λεπτό για χάσιμο. Για να τα προλάβεις όλα έχεις οργανώσει τις δουλειές σου τόσο αποτελεσματικά που όλα στο σπίτι σου μοιάζουν με καλοκουρδισμένη μηχανή. Τι κάνεις όμως όταν κάποια από τις συσκευές σου χαλάει και χρειάζεται αντικατάσταση; Για πόσο μπορείς να μείνεις χωρίς πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρικές εστίες ή ατμοσίδερο; Μην προβληματίζεσαι. Επίλεξε τη συσκευή που επιθυμείς να γίνει δική σου και ο Κωτσόβολος θα τη στείλει στην πόρτα σου σε 24 ώρες!

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως είναι πιθανόν να βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη θέση με ένα πρόβλημα που να απαιτεί άμεση επίλυση.

Για αυτό, ο Κωτσόβολος με την υπηρεσία Quick Drop είναι πάντα στη διάθεσή σου, για να σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και να επαναφέρει τη ζωή σου άμεσα στους κανονικούς ρυθμούς της.

Μπορείς να δεις ακόμη