Samsung Galaxy A14 5G: φανταστική εμπειρία smartphone για όλους

by Zikou Stella

Πιστή στη δέσμευσή της να κάνει την τεχνολογία πιο προσιτή για περισσότερο κόσμο, η Samsung φέρνει στην αγορά το Galaxy A14 5G. To Galaxy A14 5G διαθέτει μεγάλη μπαταρία για αυτονομία πολλών ημερών, βελτιωμένη selfie κάμερα, αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης για να μην ξεμείνεις ποτέ από χώρο, ενώ η Samsung εγγυάται δύο χρόνια αναβαθμίσεις για το λειτουργικό και τέσσερα χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Kαι όλα αυτά όντας ταυτόχρονα το πιο οικονομικό 5G smartphone της οικογένειας Galaxy.

 

Σε επίπεδο hardware το Galaxy A14 5G διαθέτει μία μεγάλη LCD οθόνη με διαγώνιο 6,6 ιντσών, ανάλυση 1080×2408 pixels και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Επεξεργαστής είναι ο Dimensity 700 της Mediatek (ή o Exynos 1330), ο οποίος συνδυάζεται με XXGB μνήμης RAM και ΧΧGB αποθηκευτικού χώρου, που μπορεί να φτάσει μέχρι το 1TB, με κάρτες μνήμης microSD.

 

Όσο για τη φωτογραφία το Galaxy A14 5G διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύστημα τριπλής κάμερας στην πλάτη, με κύριο αισθητήρα στα 50MP και δύο αισθητήρες των 2MP ο πρώτος, για την καταγραφή δεδομένων βάθους πεδίου για τα πορτραίτα σου και ο δεύτερος για macro φωτογράφιση. Επιπλέον, η κύρια κάμερα του Galaxy A14 5G επιτρέπει εγγραφή βίντεο 4Κ, ενώ για τις selfies σου φροντίζει ο νέος αισθητήρας των 13MP στην πρόσοψη.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω η Samsung έχει φροντίσει και για την αυτονομία της συσκευής και το Galaxy A14 5G έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και υποστήριξη φόρτισης των 15W, ενώ τις υπόλοιπες δυνατότητες της συσκευής συμπληρώνουν η υποστήριξη Wi-Fi ac, Βluetooth 5.2, NFC και το mini jack των 3,5mm για τη σύνδεση ενσύρματων ακουστικών.

Μπορείς να δεις ακόμη