Samsung Galaxy Buds2 Pro: έρχεται νέο update για ανθρώπους με βαρηκοΐα

by Zikou Stella

Αν και τα Galaxy Buds2 Pro της Samsung πλησιάζουν να κλείσουν ένα χρόνο στην αγορά, η Κορεάτικη εταιρεία συνεχίζει να τα υποστηρίζει και να βελτιώνει τις λειτουργίες τους.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας τα Galaxy Buds2 Pro θα αποκτήσουν σε επόμενο update, μία πολύ χρήσιμη λειτουργία για ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Συγκεκριμένα η λειτουργία ενίσχυσης των περιβαλλοντικών θορύβων, το γνωστό Ambient Sound mode, θα αποκτήσει δύο πρόσθετα επίπεδα ενίσχυσης, προκειμένου τα ακουστικά να παρέχουν βοήθεια σε χρήστες με μειωμένη ακοή.

 

Για την αποτελεσματικότητα του νέου χαρακτηριστικού η Samsung συνεργάστηκε με το Εργαστήριο Έρευνας Ακουστικών Βαρηκοΐας και Γήρανσης του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, με τους ερευνητές να καταλήγουν ότι τα Galaxy Buds2 Pro με την αναβάθμιση θα είναι σε θέση να προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένη αντίληψη της ομιλίας σε ανθρώπους με μέτρια απώλεια ακοής. Τη δική του δοκιμή πραγματοποίησε και το Ιατρικό Κέντρο της ίδιας της Samsung, το οποίο κατέληξε σε αντίστοιχα συμπεράσματα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτή τη νέα δυνατότητα προσβασιμότητας των Galaxy Buds2 Pro στους χρήστες”, δήλωσε ο Han-gil Moon, Master and Head του Advanced Audio Lab, MX Business στη Samsung Electronics. “Η Samsung θα συνεχίσει να εργάζεται για να βοηθά κάθε χρήστη να έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε με τα Galaxy Buds2 Pro”.

Μπορείς να δεις ακόμη