Καλαμαριά: Νέο κατάστημα Κωτσόβολος, για να βρεις αυτό που «ΘΕΣΣ»!

by Zikou Stella

Ζεις στη Θεσσαλονίκη;  Ένα νέο σπίτι τεχνολογίας ανοίγει στην πόλη σου, αυτή τη φορά στην Καλαμαριά. Από την Πέμπτη 29/6 μέχρι το Σάββατο 1/7 σε προσκαλούμε στα μεγάλα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος για να επωφεληθείς από κορυφαίες προσφορές, να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς* κερδίζοντας πλούσια δώρα αλλά και να δεις τι εκπλήξεις έχουμε ετοιμάσει για εσένα!

Ο Κωτσόβολος συνεχίζει να ενισχύει το δίκτυό του με νέα καταστήματα και να κάνει πιο έντονη την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την επικράτεια και να κάνει τη Ζωή τους Καλύτερη μέσω της Τεχνολογίας.

Έλα στο νέο υπερσύγχρονο, τριώροφο κατάστημα Κωτσόβολος που στεγάζεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 16, είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ και διαθέτει δωρεάν parking. Στα 1100 τ.μ. του καταστήματος σε περιμένει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία με αμέτρητες επιλογές, υψηλές ταχύτητες και ευελιξία στην εξυπηρέτηση, με την υπογραφή του Κωτσόβολου.

 

Πρωτοποριακές υπηρεσίες για μια πρωτόγνωρη εμπειρία εξυπηρέτησης

Υπηρεσίες όπως αυτές του Quick Point για να παραλάβεις σε 20 λεπτά την παραγγελία που έκανες είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και το Service Point με την υπηρεσία Fix & Go για επιδιόρθωση του smartphone σου, του laptop ή του tablet σου σε μία ώρα, βρίσκονται στη διάθεσή σου προσφέροντάς σου την ευελιξία που χρειάζεσαι.

 

Σε περιμένουμε για ένα αξέχαστο τριήμερο εγκαινίων…

Σε περιμένουμε λοιπόν, σε ένα αξέχαστο τριήμερο εγκαινίων, όπου θα βρεις χιλιάδες προϊόντα με δώρο τον ΦΠΑ, άμεσα διαθέσιμα επιλεγμένα προϊόντα iPhone, iPad, MacBook με επιπλέον όφελος €50, τεχνική υποστήριξη των προϊόντων σου με την υπηρεσία Total Support Insurance έως και 5 χρόνια και όφελος 30%, διαγωνισμούς κάθε μέρα και 500 bonus πόντους στην πρώτη σου αγορά με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Πώς μπορείς να αντισταθείς;

 

…και για ένα all day party

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, έχουμε ετοιμάσει all day happenings που θα δημιουργήσουν μια μοναδική party ατμόσφαιρα, με DJ και τους Hasta Brassta να δίνουν τον ρυθμό, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, δροσερά κεράσματα, influencers να δίνουν το παρών και το κυνήγι θησαυρού να χαρίζει 3 καλοκαιρινά δώρα.

Αυτό είναι που «ΘΕΣΣ»! Αυτό είναι Κωτσόβολος!

 

*Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη