Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e

by k-Admin 3

 

Η Samsung παρουσίασε, στο πλαίσιο του Unpacked event που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Σαν Φρανσίσκο και Λονδίνο, τις νέες ναυαρχίδες της,  Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus και το μικρότερο της σειράς, Galaxy S10e.

Τα ολοκαίνουρια smartphones της Samsung έρχονται με εντυπωσιακή εμφάνιση και ολοκαίνουριους χρωματισμούς, με προηγμένες δυνατότητες κάμερας και με τη νέα οθόνη Infinity-O που προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία χρήσης.

 

Τέλεια συμμετρία, υπέροχο στιλ

Με εκλεπτυσμένη κατασκευή και πρωτοποριακό σχεδιασμό, το Galaxy S10 θέτει νέα πρότυπα στο χώρο των smartphones. Ο σχεδιασμός της σειράς Galaxy S10 έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να προσαρμόζεται στον τρόπο που χειρίζεσαι το κινητό σου, είτε πρόκειται για browsing, είτε για gaming ή για παρακολούθηση ταινίας. Το καινοτόμο γυαλί στο πίσω μέρος εναρμονίζεται ιδανικά με το μεταλλικό λεπτό πλαίσιο και τις λείες άκρες, δημιουργώντας ένα λεπτό, συμμετρικό σχεδιασμό που προσφέρει εξαιρετική αίσθηση και βέλτιστο κράτημα.

 

 

Πρωτοποριακή οθόνη Infinity-O

Τα νέα smartphones της Samsung κάνουν για ακόμα μια φορά τη σειρά Galaxy να ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή οθόνη. Στα νέα Galaxy S10, η μεγάλη οθόνη Infinity-O (5.8, 6.1 και 6.4 ιντσών για τα Galaxy S10e, Galaxy S10 και S10 Plus αντίστοιχα) ανάλυσης QHD+, με την οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη φιλοξενία της εμπρόσθιας κάμερας, απλώνεται από άκρη σε άκρη προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια (με αναλογία εικόνας 19:9) για περισσότερες λεπτομέρειες με λιγότερο scrolling.

Επίσης, η νέα σειρά Galaxy S10 φέρνει τα πρώτα smartphones στον κόσμο με τεχνολογία Dynamic AMOLED που υποστηρίζει αναπαραγωγή HDR 10+ με Dynamic Tone Mapping για να απολαμβάνεις σκηνές με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και απίστευτης λεπτομέρειας εικόνα, καθώς και με μπλε φίλτρο που μειώνει την εκπομπή του μπλε φωτός για πιο ξεκούραστη θέαση.

 

 

Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερηχητική ταυτοποίηση

Ο υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη αφής των Galaxy S10 & S10+, παρέχοντας ακόμα πιο ασφαλή και ακριβή τρόπο ταυτοποίησης των βιομετρικών σου δεδομένων. Σε αντίθεση με τους «παραδοσιακούς» αισθητήρες, οι οποίοι λειτουργούν είτε με το φως ή με ηλεκτρική ενέργεια, ο αισθητήρας των Galaxy S10 χρησιμοποιεί υπερηχητικά κύματα για να αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά αντικειμένων 3D, ώστε να ξεχωρίζει ένα πραγματικό δάκτυλο από ένα αντίγραφό του. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε σύγκριση με άλλους αισθητήρες.

 

 

Κάμερες προηγμένης τεχνολογίας

Η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος των Galaxy S10 και S10+ αποτελείται από έναν φακό, ανάλυσης 12 MP, ο οποίος εναρμονίζεται μ’ έναν αισθητήρα 12MP και έναν υπερευρυγώνιο φακό ανάλυσης 16MP με πεδίο προβολής στις 123 μοίρες. Ο ίδιος υπερερυγώνιος φακός τοποθετείται και στο Galaxy S10e, o οποίος συνδυάζεται μ’ έναν Dual Pixel αισθητήρα ανάλυσης 12MP.

Οι προηγμένες κάμερες των Galaxy S10 προσφέρουν εικόνες μεγαλύτερης φωτεινότητας και ευκρίνειας και συνδυάζονται με έξυπνες λειτουργίες φωτογραφίας, όπως η έξυπνη διόρθωση παραμόρφωσης και η super Νυχτερινή Λήψη, που εξασφαλίζουν επαγγελματικά αποτελέσματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 

Εμπρόσθια κάμερα για εντυπωσιακές selfie

Η εμπρόσθια κάμερα των Galaxy S10 και S10e διαθέτει αισθητήρα Dual Pixel ανάλυσης 10MP, ενώ η μπροστινή κάμερα του Galaxy S10+ αποτελείται από έναν αισθητήρα 10 ΜP, ο οποίος συνδυάζεται με έναν δεύτερο φακό ανάλυσης 8MP για φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Παράλληλα, τα νέα Galaxy S10 χρησιμοποιούν λογισμικό που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργείς εντυπωσιακά πορτρέτα. Επιπλέον, η νέα λειτουργία «Υψηλή Σταθερότητα» προσφέρει υψηλής ποιότητας βίντεο όπως μιας action κάμερας, ώστε να βγάζεις βίντεο χωρίς κουνήματα.

 

 

Εξαιρετικά ανθεκτικό

Τα Galaxy S10 είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε σκόνη και νερό βάσει της πιστοποίησης IP68, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα φοβάσαι να ακουμπήσεις το τηλέφωνό σου σε μια βρεγμένη επιφάνεια, ενώ θα συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς ακόμα κι αν πριν από λίγο σου είχε πέσει κατά λάθος στο νερό. Παράλληλα, η επικάλυψη Gorilla Glass 6, στα Galaxy S10 & S10+, προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από γδαρσίματα και σε ορισμένες περιπτώσεις, ραγίσματος από πτώσεις σε διάφορες επιφάνειες.

 

 

Ισχυρές επιδόσεις και ψυχαγωγία στο maximum

Είτε πρόκειται για απαιτητικά σε γραφικά παιχνίδια ή για εργασίες όπως browsing, email, social media κ.λπ., η νέα σειρά Galaxy S10 υπόσχεται μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τα νέα smartphones της Samsung έρχονται με το νέο ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9820 που κατασκευάζεται με τη διαδικασία των 8nm, προσφέροντας επταπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τον Exynos 9810, έτσι ώστε να έχεις τη δύναμη να απολαμβάνεις mobile gaming ή και να τρέχεις πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας μπαταρίας. Επιπλέον, η θερμοκρασία της συσκευής ρυθμίζεται αυτόματα, με βάση την τεχνολογία εκμάθησης μηχανής, ώστε να διασφαλίσει ακόμα πιο βέλτιστη χρήση.

Σε ό,τι αφορά στη χωρητικότητα των Galaxy S10, έρχονται με εσωτερική μνήμη έως 1TB για να αποθηκεύεις άνετα όλα τα αρχεία σου, ενώ μπορείς να την επεκτείνεις μέσω κάρτας microSD.

 

 

Unity Engine και αποκλειστικές εμπειρίες gaming

Τα Galaxy S10 είναι βελτιστοποιημένα με βάση το Unity Engine, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις τα καλύτερα παιχνίδια με λιγότερα κολλήματα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Επίσης, τα παιχνίδια Harry Potter Wizards Unite AR και Gears POP! έχουν σχεδιαστεί με βάση τα Galaxy S10 για να διασφαλίζουν μοναδική εμπειρία gaming καθώς και άλλα πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

 

Έξυπνη διαχείριση μπαταρίας και Wireless Powershare

Ό,τι κι αν κάνεις με το smartphone σου, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για τη ζωή της μπαταρίας του, αφού τα Galaxy S10 είναι εξοπλισμένα με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας (S10e /3100mAh, S10 /3400mAh και S10+ /4100mAh), η οποία συνδυάζεται με προηγμένες λειτουργίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για να μεγιστοποιούν την απόδοση της μπαταρίας σου. Επιπρόσθετα, τα νέα Galaxy S10 διαθέτουν πλέον ένα πλαίσιο φόρτισης μέσα στην κατασκευή τους, που σου επιτρέπει να μοιραστείς μπαταρία ασύρματα, όταν το κρίνεις εσύ απαραίτητο. Μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου και μια δεύτερη συσκευή μόνο με ένα φορτιστή.

 

 

Εντυπωσιακός ήχος με την υπογραφή της AKG

Τα ηχεία διπλής εξόδου της AKG παρέχουν 30% πιο δυνατό ήχο, που αναβαθμίζεται μέσω αλγόριθμου για να ακούς πιο καθαρά χωρίς θορύβους, ακόμα κι όταν η πηγή ήχου αναπαράγει κανονικό ήχο. Επίσης, ο ήχος Dolby Atmos 3D προσφέρει μια καινούργια λειτουργία game για μια πιο εμβυθιστική εμπειρία gaming.

 

 

Λειτουργικό Android 9.0 Pie

Τα νέα Galaxy S10 έρχονται με λειτουργικό Android 9.0 Pie, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στις επιδόσεις του smartphone. Οι εργασίες γίνονται έως και δύο φορές ταχύτερα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πιο προηγμένος ψηφιακός βοηθός της Samsung, Bixby, που θα σε βοηθήσει να κάνεις ακόμα περισσότερα με το τηλέφωνο σου.

Μπορείς να δεις ακόμη