Samsung Gear S3, το νέο smartwatch που συνδυάζει αντοχή και υψηλή αισθητική!

by K Admin

14202801_10153669521450563_2119333011_o

 

Η Samsung επιχείρησε από νωρίς να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στη φετινή IFA και πράγματι τα κατάφερε ανακοινώνοντας στο πλαίσιο του Unpacked event IFA 2016, το νέο έξυπνο ρολόι της σειράς Gear S! Το Gear S3 είναι μία πρόταση που δίνει έμφαση τόσο στον γοητευτικό σχεδιασμό όσο και στην αντοχή, καθώς το σχεδιαστικό team της Samsung πήρε την απόφαση να “ενισχύσει” το Gear S3.

Το νέο μέλος της οικογένειας των Gear S, θα κάνει την εμφάνιση του σε δύο εκδόσεις (Classic και Frontier), “φορώντας” το Tizen OS. Αν και οι δύο versions του Gear S3 είναι πιο μεγάλες σε μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχο τους, ωστόσο είναι πιο όμορφες στο μάτι και αυτό γιατί τον συνολικό σχεδιασμό τους ανέλαβαν οι διάσημοι designers: Yvan Arpa και Arik Levy. Πέραν όμως του design, η Samsung έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα και στον σημαντικό παράγοντα της αντοχής, καθώς το  Gear S3 έρχεται με πιστοποίηση IP68. Αυτό σημαίνει ότι το Gear S3 εμφανίζει εξαιρετική αντοχή τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη. O “παράγοντας αντοχή” όμως εκτείνεται κι άλλου, καθώς η οθόνη του προστατεύεται από το νέο εξελιγμένο πρότυπο Gorilla Glass SE+, το οποίο προσφέρει άψογη ευκρίνεια αλλά και μοναδική ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές.

 

Samsung Gear S3 Frontier (1)

 

Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το Gear S3 ενσωματώνει την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας σε ότι έχει να κάνει με την κατηγορία των smartwatches, καθώς έρχεται με δυνατότητα για wireless πληρωμές (μέσω της συνδεσιμότητας NFC και MST), υποστηρίζει τη always-on display feature, έρχεται με ενσωματωμένο speaker και μικρόφωνο, altimeter barometer και speedometer, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η υποστήριξη GPS. Ο συνολικός αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 4GB και στην καρδιά και των δύο version βρίσκεται ένας dual-core επεξεργαστής, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1GHz. Τέλος, η Samsung βελτίωσε σημαντικά και την  αυτονομία σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, καθώς το Gear S3 έρχεται με μπαταρία στα 380mAh, ένα ποσό που υπόσχεται αυτονομία έως 4 ημερών με μία μόλις φόρτιση!

 

 

Samsung Gear S3 (3)

 

Τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε Bluetooth only και Bluetooth + LTE versions, με το frontier να έρχεται με silicon bands (λουράκι 22mm συμβατό με όλα τα προϊόντα της αγοράς), ενώ το classic θα διαθέτει δερμάτινο λουράκι. Όπως έγινε γνωστό, οι πωλήσεις για το Gear S3 θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, με το Gear S3 Frontier με υποστήριξη LTE να είναι ελαφρώς πιο ακριβό από την Bluetooth-only έκδοση του Classic.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Samsung δεν πρόκειται να σταματήσει την πώληση του Gear S2, αλλά το λογικό είναι η έλευση του νέου μοντέλου να ρίξει σημαντικά την τιμή του στο άμεσο μέλλον…

 

Samsung Gear S3 (5)Samsung-Gear-S3-models

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δες παρακάτω τα 2 hands-on reviews από την IFA 2016

 

Μπορείς να δεις ακόμη