Samsung Remote Access: Έλεγχος του υπολογιστή σου μέσω Smart TV

 

Όλα τα μοντέλα smart TVs της Samsung που θα κυκλοφορήσουν από το 2019 και μετά θα είναι εξοπλισμένα με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται remote access, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να βλέπουν συμβατές εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο desktop PC, το laptop, το smartphone ή το tablet τους απευθείας στην τηλεόραση τους.

Η σύνδεση στα smartphones και tablets πραγματοποιείται μέσω Wi-Fi, ενώ στα desktop PCs μέσω δικτύου ΙP. Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέσει πληκτρολόγιο και ποντίκι στη Samsung smart TV του για πρόσβαση στον υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, ή να συνδέσει ασύρματα τη φορητή συσκευή του (smartphone ή tablet) για να απολαύσει εμπειρία mobile σε ευρύτερη οθόνη.

Το remote access παρέχει ένα διαισθητικό γραφικό περιβάλλον χρήστη, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα προγραμμάτων, εφαρμογών κι υπηρεσιών cloud εγκατεστημένα σε πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές απευθείας από τη Samsung smart TV τους. Επιπλέον, η νέα λειτουργία απομακρυσμένης πρόσβασης της Samsung θα προσφέρει μια υπηρεσία web cloud office που βασίζεται στον browser, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται έγγραφα και αρχεία στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής τους.

Για ασφαλέστερη ασύρματη συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud, το remote access έρχεται με ενσωματωμένη την αποκλειστική πλατφόρμα προστασίας Samsung Knox, η οποία παρέχει προστασία από κακόβουλες απειλές.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη