Συγκλονιστικό gameplay trailer για το Hellboy: Web of Wyrd

by Zikou Stella

Η Good Shepherd Entertainment και η Upstream Arcade δημοσίευσαν ένα gameplay trailer για το roguelite action adventure game Hellboy: Web of Wyrd.

Χτισμένο το 1962 από τον αιρετικό Pasquale Deneveaux, το The Butterfly House είναι κάτι περισσότερο από μια απλή κατοικία, είναι μια πύλη. Οι στρεβλωμένες γωνίες και τα μη ευκλείδεια γεωμετρικά του σχήματα σχεδιάστηκαν με έναν μοναδικό αποκρουστικό σκοπό: να ανοίξουν τις πύλες σε μια τρομερή και συναρπαστική διάσταση που ονομάζεται The Wyrd.

Είκοσι χρόνια αργότερα, ένας πράκτορας της B.P.R.D. στέλνεται σε μια αποστολή αναγνώρισης στην έπαυλη και αμέσως χάνεται. Εναπόκειται σε εσένα – τον Hellboy – και την ομάδα των πρακτόρων της Bureau να βρεις τον συνάδελφό σου που λείπει και να αποκαλύψεις τα μυστικά του The Butterfly House.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, θα εξερευνήσεις θαυμαστά και παράξενα επίπεδα ύπαρξης που υπάρχουν στο The Wyrd, το καθένα από τα οποία φιλοξενεί ισχυρά τέρατα, ξεχασμένες θεϊκές μορφές, απίστευτους θησαυρούς και ισχυρά μυστικά. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι, γιατί το αρχαίο κακό μένει στάσιμο στα πιο απομακρυσμένα σημεία του The Wyrd… το κακό που ετοιμάζεται να απελευθερωθεί.

Το Hellboy: Web of Wyrd βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη