Τα πιο διασκεδαστικά «Κούλουμα» με βόλτες στην εξοχή!

by Aggeliki Tsoukana

Η Καθαρά Δευτέρα βρίσκεται προ των πυλών και είναι ιδανική ευκαιρία για βόλτες και περιπάτους στην εξοχή. Για να περάσεις λίγο χρόνο μακριά από ρουτίνα και την ένταση της πόλης. Είτε πρόκειται για έναν απλό περίπατο με τον κολλητό ή την κολλητή σου, είτε για άθληση ή μια μακρινή βόλτα, η τεχνολογία γίνεται σύμμαχός σου!

 

 

Στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς με ένα ηλεκτρικό πατίνι

Μπορείς να επιλέξεις ένα Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας, ένα σύγχρονο, επαναφορτιζόμενο «μαγικό χαλί», που σε κάνει να νιώθεις ότι πλανιέσαι στον αέρα και σε μετακινεί πιο γρήγορα, οικολογικά και οικονομικά. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Hoverboard FIAT F500, που ο έλεγχός του είναι πανεύκολος ακόμα κι αν δεν έχεις καθόλου σχετική εμπειρία. Η προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλεις για να ισορροπήσεις είναι ελάχιστη αφού αυτή τη δουλειά την κάνει το ίδιο το πατίνι σου για εσένα.

Χάρη στον συνδυασμό του γυροσκοπίου και του συστήματος αισθητήρα επιτάχυνσης, το πατίνι ανιχνεύει τις αλλαγές στη στάση του σώματος και το βάρος του οδηγού και μπορεί να καθοδηγήσει τον κινητήρα για να ρυθμίσει την αυτόματη εξισορρόπηση, ενώ τα χέρια σου παραμένουν ελεύθερα, δίνοντάς σου δυνατότητα κινήσεων και άνεση.

 

 

Ηλεκτρικά scooter για πιο μακρινές βόλτες

Αν πάλι η ισορροπία δεν είναι το δυνατό σου σημείο, δεν σημαίνει πως πρέπει να απαρνηθείς τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πατίνι, είτε στη βόλτα είτε στην καθημερινότητά σου. Απλά θα πρέπει να επιλέξεις κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου, όπως ένα Ηλεκτρικό Scooter, που αποτελεί μία κομψή, φορητή λύση που σε πάει παντού.

Τα ηλεκτρικά scooter έχουν μικρό βάρος και αναδιπλώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να το έχεις μαζί σου παντού. Ξεχωρίζουν για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους, ενώ οι περισσότερες προτάσεις έρχονται με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, που προσφέρουν αυτονομία οδήγησης έως και πάνω από 20 χιλιόμετρα.

 

 

Βόλτα και άθληση με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι μια καλή ευκαιρία για να απολαύσεις τη χαρά της ποδηλασίας με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι το γεγονός ότι είναι αποτελεσματικά σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, ακόμα και στις ανηφόρες. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα, άλλωστε, έχουν γίνει ο βασικός τρόπος μετακίνησης για πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη, ενισχύοντας τα οφέλη για τη φυσική κατάσταση.

 

 

Βόλτα μετά μουσικής

Όταν η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, δεν γίνεται να μην “κουβαλάς” μαζί σου τις αγαπημένες σου playlists, στο smartphone σου ή στο MP3 σου.

Μπορεί να είσαι του χαλαρού περιπάτου, του γρήγορου βάδην, του τζόκινγκ. Όπως και να ‘χει, ίσως ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσεις τον ήχο σου. Τα ασύρματα ακουστικά είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορείς ν’ απολαμβάνεις ποιοτικό ήχο σε κάθε περίσταση.
Διάλεξε αν θέλεις κάτι διακριτικό, επιλέγοντας ένα σετ true wireless ακουστικά, ή αν χρειάζεσαι κάτι για να ακούς μουσική με στυλ. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα σετ ακουστικών κεφαλής όπως τα Bowers & Wilkins. Έχουν εντυπωσιακή αυτονομία και υψηλή εργονομία για πολλές ώρες μουσικής, την ίδια στιγμή που οι ισχυροί drivers και η τεχνολογία προσαρμοστικής απαλοιφής θορύβου εξασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνεις ήχο σε υψηλή ένταση κρατώντας τους θορύβους του έξω κόσμου μακριά από τη μουσική σου.

 

Αν βρίσκεσαι με παρέα, τότε θα χρειαστείς ένα Bluetooth ηχείο

Σχεδόν όλα τα φορητά ηχεία Bluetooth είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη για να μπορείς να τα μετακινείς πολύ εύκολα και να τα χρησιμοποιείς όπου θέλεις, στο πάρκο, στην παραλία, ακόμα και στη βόλτα με το ποδήλατο. Για έναν μουσικόφιλο που αγαπά να ακούει μουσική σχεδόν οπουδήποτε, υπάρχουν ανθεκτικά ηχεία όπως οι προτάσεις της JBL.

Μπορείς να δεις ακόμη