TCL 50 NxtPaper 5G – Ένα smartphone με συναρπαστικές δυνατότητες

by Zikou Stella

To TCL 50 NXTPAPER 5G ήταν ένα από τα smartphones που παρουσιάστηκαν στην IFA 2024 και τώρα έρχεται στην ελληνική αγορά για να σε συναρπάσει με τις δυνατότητές του.

 

 

Μεγάλη Οθόνη με Τεχνολογία NTXPAPER 3.0

Διαθέτει μεγάλη οθόνη, FHD+ 6,8’’ με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και μέγιστη ανάλυση 1080 x 2460 pixels για απόλυτη ευκρίνεια. Η εμπειρία θέασης αναβαθμίζεται σε σημείο που ξεπερνάει τα γνωστά όρια μέσω της τεχνολογίας NXTPAPER 3.0 η οθόνη προσαρμόζεται σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση του επιβλαβούς μπλε φωτός και στη μείωση της αντανάκλασης, καθιστώντας την κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Με το NXTPAPER 3.0 η TCL προσφέρει μια μοναδική αίσθηση στην αφή και την όραση. Με το πάτημα του NXTPAPER πλήκτρου πραγματοποιείται η άμεση εναλλαγή ανάμεσα στα Normal, Color Paper και Max Ink, με τα δύο τελευταία να δίνουν στην οθόνη του smartphone την αίσθηση ότι πρόκειται για χαρτί. Η λειτουργία Max Ink είναι ιδανική για την ανάγνωση ενός e-book για πολλές ώρες, χωρίς να κουράζονται τα μάτια και κάνει δυνατή τη λειτουργία της συσκευής για έως 7 ημέρες σε κατάσταση «ανάγνωσης» όπως την αποκαλεί η TCL ή 26 σε κατάσταση αναμονής. Με τη λειτουργία Max Ink μπορείς να επιλέγεις έως τέσσερις εφαρμογές που θα τρέχουν αυτόματα και απενεργοποιούνται οι υπόλοιπες, για να μην αποσπάται την ώρα που διαβάζεις το περιεχόμενο της οθόνης.

 

 

Ζωντανές Φωτογραφίες με Απίστευτες Λεπτομέρειες

Με το TCL 50 NXTPAPER 5G θα απαθανατίσεις όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σου με εξαιρετική ποιότητα. Η κύρια camera στο πίσω μέρος, ανάλυσης 108MP αλλάζει τον ορισμό του ωραίου, δίνοντας σε κάθε λήψη τη ζωντάνια και τον βαθμό λεπτομερειών που την κάνουν αξέχαστη. Ο φωτογραφικός τομέας συμπληρώνεται από μια υπερευρυγώνια camera στα 8MP για εκπληκτικά πανοραμικά πλάνα και μία macro camera των 2MP για απίστευτα καθαρές κοντινές λήψεις, όπου η λεπτομέρεια είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Στο μπροστά μέρος θα βρεις τη selfie camera των 8MP, για ευκρινείς, ζωντανές selfies που αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσωπικότητά σου. Είτε με το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος της συσκευής είτε με τη selfie camera, ετοιμάσου για μοναδικής ποιότητας video ποιότητας 1080@30fps με υποστήριξη HDR.

 

 

Ισχύς για Επιδόσεις χωρίς Συμβιβασμούς

Η ισχύς του TCL 50 NXTPAPER 5G είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να κάνει συμβιβασμούς στις επιδόσεις του. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Mediatek Dimensity 6300, με CPU οκτώ πυρήνων και τη GPU Mali-G57 MC2. Διαθέτει 8GB RAM τα οποία είναι εύκολο να διπλασιαστούν και 256GB αποθηκευτικού χώρου, με τη δυνατότητα επέκτασής μνήμης για έως 2ΤΒ μέσω κάρτας MicroSD. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Andoid 14 και η TCL υπόσχεται δύο αναβαθμίσεις του. Όπως είναι κατανοητό και από το όνομά του, το smartphone μπορεί να συνδέεται σε δίκτυα 5G για απίστευτες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και μοναδικές εμπειρίες πλοήγησης στο διαδίκτυο, παρακολούθησης περιεχομένου μέσω των σύγχρονων εφαρμογών για video streaming και άμεσο chat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής. Η αναπαραγωγή πολυμέσων υποστηρίζεται από δύο στερεοφωνικά ηχεία, πιστοποιημένα για ήχο DTS 3D Boom, ενώ μέσω της κλασσικής θύρας 3,5mm μπορείς να συνδέσεις το αγαπημένο σου headset, ακόμα και επιπλέον ηχεία. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5010 mA και φορτίζει ενσύρματα στα 33W.

 

 

Dual SIM και Δυνατότητες Σύνδεσης

Σε περίπτωση που έχεις δύο τηλεφωνικούς αριθμούς, ουδέν πρόβλημα, μιας και το TCL 50 NXTPAPER 5G ανήκει στην κατηγορία των συσκευών dual SIM, με μία φυσική υποδοχή για SIM και μία eSIM. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας επεκτείνονται με τις τεχνολογίες Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.3 και για τον εντοπισμό της θέσης του χρήστη είναι δυνατή η σύνδεση με συστήματα GPS, GLONASS, BDS και GALILEO.

 

ΑΙ για Απογείωση της Δημιουργικότητας

Τέλος, ένα ακόμα από τα δυνατά στοιχεία του TCL 50 NXTPAPER 5G είναι η υποστήριξη λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης. Το smartphone έρχεται με ευκολίες που επιταχύνουν και βοηθάνε την κατανόηση κειμένων για την επιλογή των ενδεδειγμένων απαντήσεων, τη δημιουργία περιλήψεων αλλά και την υποστήριξη της δημιουργικής γραφής, παρέχοντας πρωτοποριακές ιδέες.

 

Μπορείς να δεις ακόμη