ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ DYSON

by Aggeliki Tsoukana

Έχεις ήδη αρχίσει να προετοιμάζεσαι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου; Σκέφτεσαι τί θα φορέσεις; Πώς θα χτενιστείς; Θέλεις κάτι για να καταπλήξεις τα πλήθη ή ίσως πρόκειται για το πρώτο σου ραντεβού την ημέρα εκείνη και αναζητάς την τέλεια εμφάνιση. Έχεις βάλει στόχο το μαλλί σου να είναι το κεντρικό σημείο της γοητείας σου, από όπου και να περνάς όλοι να θαυμάζουν τον τρόπο με τον οποίο το αγκαλιάζει η αύρα σου. Η ιδανική πρόταση είναι την ημέρα εκείνη – και όχι μόνο – να εμπιστευτείς την προσωπική σου φροντίδα στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Dyson ή να δωρίσεις ένα στο ταίρι σου. Που θα τα βρεις; Στα καταστήματα Κωτσόβολος. Σε περιμένουν το Ασύμαρτο Ισιωτικό Μαλλιών Dyson Corrale HS07 Gift Pack Blue Blush, το Multistyler Airwrap HS05 Complete Long Gift Pack Blue Blush και το Σεσουάρ Μαλλιών Dyson Supersonic HD07 Gift Pack Blue Blush.

 

 

Ασύματρο Ισιωτικό Μαλλιών Dyson Corrale HS07 Gift Pack Blue Blush

Το ασύμαρτο ισιωτικό μαλλιών Dyson Corrale HS07 Gift Pack Blue Blush είναι μια εξαιρετική ιδέα για το τέλειο δώρο. Επιμελείται το styling των μαλλιών με την απόλυτη ευελιξία κινήσεων, για περιποίηση όπου και αν βρίσκεσαι καθώς διαθέτει μπαταρία με αυτονομία 30 λεπτών.

 

Ίσια, λεία, λαμπερά μαλλιά και εκπληκτικές μπούκλες χωρίς φριζάρισμα

Με το ισιωτικό Dyson Corrale την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το μαλλί σου θα είναι κυριολεκτικά ασυναγώνιστο. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να δημιουργήσεις το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα, από μπούκλες και κυματισμούς έως ίσιο και λείο styling, δίχως φριζάρισμα. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις, υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις θερμότητας (165°C, 185°C και 210°C).

Πολύ σημαντική είναι και η δυνατότητα που σου δίνει να το παίρνεις μαζί σου, όπου και αν πηγαίνεις. Δεν αποκλείεται την ώρα που είσαι στο ραντεβού και πηγαίνεις για ένα φρεσκάρισμα, να διαπιστώσεις μια ατέλεια στο μαλλί σου που πρέπει επειγόντως να διορθώσεις. Με την αυτονομία των 30 λεπτών που σου προσφέρει το Dyson Corrale, το μαλλί σου θα έχει το ιδανικό στυλ τη στιγμή που το θέλεις. Με την απόδοση ενός ισιωτικού με καλώδιο, δίχως όμως… το καλώδιο. Όσο για τη στάθμη της μπαταρίας, όλη η απαραίτητη πληροφορία προσφέρεται με μια ματιά μέσω της έξυπνης οθόνης OLED.

 

 

Εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού – μαγγανίου εξαιρετικό αποτέλεσμα με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα

To Dyson Corrale είναι ένα δώρο που υπόσχεται να σου κρατήσει συντροφιά για πολλές γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου. Ο λόγος; Διαθέτει εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού – μαγγανίου που προσαρμόζονται για να αγκαλιάζουν τα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένο styling με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα. Άρα, πολύ λιγότερη φθορά σε σχέση με συμβατικά ισιωτικά μαλλιών.

Η τεχνολογία της συσκευής είναι τέτοια, που σου παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τα μαλλιά σου. Ειδικοί αισθητήρες ρυθμίζουν τη θερμοκρασία της πλάκας 100 φορές ανά δευτερόλεπτο και έτσι εξασφαλίζεις ότι δεν θα υπερβεί ποτέ την επιθυμητή θερμοκρασία.

 

 

Multistyler Dyson Airwrap HS05 Complete Long Gift Pack Blue Blush

Αν αποφασίσεις να κάνεις δώρο στο ταίρι σου το Multistyler Dyson Airwrap, είναι βέβαιο ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει το τέλειο στυλ και θα νιώθει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με τη Dyson Airwrap, το επαγγελματικό χτένισμα γίνεται προσωπική υπόθεση, με ειδικά επανασχεδιασμένα εργαλεία για άψογη κόμμωση, χωρίς φριζάρισμα.

 

 

Μπούκλες, σχήμα, ίσια, λεία μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, χωρίς υπερβολική θερμότητα

Το Multistyler Dyson Airwrap υπόσχεται επαγγελματικού τύπου χτένισμα, για να γίνεις ένα πραγματικό μοντέλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να σε θαυμάζει το ταίρι σου. Διαθέτει μια σειρά από εξαρτήματα για να πετύχεις εύκολα και γρήγορα το αποτέλεσμα που θέλεις, ώστε να είσαι απόλυτα συνεπής στο ραντεβού σου. Απλά βάλε στο μυαλό σου τη φόρμα που θέλεις να δώσεις στα μαλλιά σου, κάθισε αναπαυτικά μπροστά από τον καθρέφτη και γίνε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σου.

Με μακρύ κύλινδρο 40mm για χαλαρές μπούκλες ή κυματισμούς, μακρύ κύλινδρο 30mm για σφιχτές μπούκλες ή κυματισμούς, μαλακή βούρτσα για ίσιωμα, σκληρή βούρτσα για ίσιωμα, στρογγυλή βούρτσα για όγκο, εξάρτημα διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling δίχως φριζάρισμα και χτένα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να χαρίσεις στο εαυτό σου μια γκλάμορους εμφάνιση για μια ξεχωριστή περίσταση.

 

Τεχνολογία Coanda για επαγγελματικό αποτέλεσμα και μοναδική εμπειρία χρήσης

Η τεχνολογία Coanda αποτελεί το εισιτήριό σου για τον κόσμο της ομορφιάς, την προετοιμασία σου για μια λαμπερή εμφάνιση που θα στρέψει όλα τα ερωτικά βέλη πάνω σου στις 14 Φεβρουαρίου. Με την ενισχυμένη ροή αέρα Coanda, έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο styling σε κάθε πέρασμα. Υπόσχεται λείο αποτέλεσμα, για τέλεια μαλλιά, χωρίς φριζάρισμα, με όγκο στη ρίζα και άψογο σχήμα.

Το επανασχεδιασμένο εξάρτημα Coanda σπάει τα παραδοσιακά όρια και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τη ροή του αέρα προς τις δύο κατευθύνσεις, με έναν κύλινδρο, για ευκολία και ταχύτητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις το απαραίτητο εξάρτημα στη συσκευή και στη συνέχεια η Dyson Airwrap θα αγκαλιάσει το μαλλί σου, δίνοντάς του όλη τη φροντίδα που χρειάζεται για να μετατραπεί σε ένα ακόμα ερωτεύσιμο στοιχείο του εαυτού σου.

 

 

Σεσουάρ Μαλλιών Dyson Supersonic HD07 Gift Pack Blue Blush

Το σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic δεν είναι μια απλή συσκευή για στέγνωμα. Είναι ένα από τα ιδανικά δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μια υπόσχεση για μαλλιά με μοναδικό στυλ, που είναι σίγουρό ότι θα τηρηθεί στο έπακρο. Χάρη στο ισχυρό του ψηφιακό μοτέρ, θα μετατρέψεις τον χώρο σου σε ένα οικιακό κομμωτήριο και θα αναδείξεις την ομορφιά σου σε βαθμό που δεν θα προλαβαίνεις να μαζεύεις καρδούλες.

 

Μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ υψηλής απόδοσης, με έξυπνο έλεγχο θερμότητας για γρήγορο στέγνωμα και styling χωρίς φθορά

Το μικρό, ισχυρό ψηφιακό μοτέρ Dyson V9 περιστρέφεται με ταχύτητα που φτάνει τις 110.000 στροφές ανά δευτερόλεπτο, όμως δεν ζαλίζει το μαλλί σου, αλλά το περιποιείται απόλυτα. Δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να στεγνώνει τα μαλλιά γρήγορα με ταυτόχρονο styling ακριβείας, χάρη στην τεχνολογία Air Multiplier που παράγει μία ροή ελεγχόμενου αέρα υψηλής πίεσης και μεγάλης ταχύτητας.

Το Dyson Supersonic θα παραμείνει σύντροφός σου για πολλά χρόνια, τόσα που μπορεί και να ξεχάσεις πότε ήταν η πρώτη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που το χρησιμοποίησες. Ξεχωρίζει από τα συμβατικά σεσουάρ, γιατί είναι εφοδιασμένο με ειδικούς αισθητήρες που μετράνε το επίπεδο της θερμοκρασίας 40 φορές το δευτερόλεπτο και τη ρυθμίζουν ανάλογα. Οπότε, μειώνεται η φθορά λόγω υπερβολικής θερμότητας και τα μαλλιά σου είναι απίστευτα λαμπερά, κάνοντάς σε να ξεχωρίζεις σε μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα.

Παράλληλα, έχει όλα τα εφόδια για να προσαρμοστεί άψογα στις εκάστοτε απαιτήσεις, πάντοτε με γνώμονα την απόλυτη φροντίδα των μαλλιών σου, ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Έχει τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας. Υψηλή για γρήγορο στέγνωμα και styling, μεσαία για κανονικό στέγνωμα και χαμηλή για διάχυση αέρα. Συνδυάζονται ιδανικά με τέσσερα διαφορετικά επίπεδα θερμότητας, στους 100°C για γρήγορο στέγνωμα και styling, στους 80°C αν θέλεις ένα απλό στέγνωμα, στους 60°C για πιο κρύο στέγνωμα με ταυτόχρονη διάχυση, ενώ αν επιθυμείς κρύο αέρα με σταθερή ροή, απλά γυρίζεις το κουμπί στους 28°C.

 

 

Πέντε μαγνητικά εξαρτήματα για όλους τους τύπους μαλλιών

Θέλεις την ώρα που μπαίνετε στο μαγαζί που έχεις κλείσει τραπέζι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να βλέπουν όλοι το ταίρι σου και να σε ζηλεύουν; Θέλεις να μην έχει ο/η αγαπημένος/η σου μάτια για άλλον/η; Το σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic είναι η εγγύηση για μια εμφάνιση που θα μνημονεύεται για αρκετά χρόνια και από πολλούς. Προσαρμόζεται απόλυτα στον τύπο των μαλλιών σου με τα πέντε μαγνητικά εξαρτήματα, για στυλ που ξεχωρίζει από το πρώτο κοίταγμα.

Αυτό που συναρπάζει είναι το εξάρτημα Flyaway, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι φημισμένοι οίκοι κομμωτικής. Αξιοποιεί την τεχνολογία Coanda, ανασηκώνει τα μακριά μαλλιά και σπρώχνει προς τα κάτω τα πιο κοντά και ατίθασα για μια κόμμωση που αποτελεί τον απόλυτο μαγνήτη για ένα ερωτικό χάδι. Η περιποίηση συμπληρώνεται καταρχάς με το στόμιο για στέγνωμα και styling, που δημιουργεί μια εστιασμένη δέσμη αέρα, για να φορμάρεις το μαλλί σου τμηματικά, χωρίς να χαλάς τα άλλα σημεία. Η επανασχεδιασμένη φυσούνα προσομοιώνει το φυσικό στέγνωμα, για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των μαλλιών και καλοσχηματισμένες μπούκλες για ακαταμάχητη γοητεία. Αν θέλεις να αναδείξεις το λεπτό μαλλί σου, η λύση είναι το εξάρτημα για απαλό στέγνωμα. Τέλος, για όγκο και φορμάρισμα αντάξιο μιας ερωτικής βραδιάς, η χτένα με φαρδιά δόντια αναλαμβάνει να περιποιηθεί τα σγουρά μαλλιά, για να γλιστράνε απαλά ανάμεσά τους τα δάχτυλα του/της αγαπημένου/ης σου.

Μπορείς να δεις ακόμη