THQ Digital Showcase & QuakeCon 2022: μας δίνουν ψηφιακά ραντεβού στα μέσα Αυγούστου

by Aggeliki Tsoukana

Μπορεί για μία ακόμα χρονιά η μεγαλύτερη έκθεση του gaming η Ε3, που παραδοσιακά λάμβανε χώρα το καλοκαίρι, να έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας του COVID, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα λείψουν οι ανακοινώσεις, αφού οι μεγάλες εταιρείες προετοιμάζουν τα δικά τους event. Πιο συγκεκριμένα, η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη ετήσια ψηφιακής της παρουσίαση, στις 12 Αυγούστου 2022, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube, Twich.tv και Steam. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει σε ανακοινώσει για τα Outcast 2 – A New Beginning και Jagged Alliance 3, καθώς και για αρκετούς νέους τίτλους που έχει υπό ανάπτυξη. Επίσης για άλλη μία φορά θα υπάρξει και pre-show με παιχνίδια από τη θυγατρική της, την HandyGames.

 

 

Αντίστοιχα, η Bethesda ανακοίνωσε μέσω tweet ότι το φετινό QuakeCon 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι τις 20 Αυγούστου, τονίζοντας πως εκτός απροόπτου η επόμενη εκδήλωσή της θα είναι με φυσική παρουσία. “Όπως κι εσείς, είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα επιστρέψουμε στο Ντάλας φέτος. Ένα event αυτού του μεγέθους απαιτεί μήνες σχεδιασμού, και στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις σε μία περίοδο που υπήρχε ακόμα υπερβολική αβεβαιότητα και δε μπορούσαμε να δεσμευτούμε ότι θα μπορούσαμε να διεξάγουμε επιτυχώς μία QuakeCon με φυσική παρουσία.

Δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε με το πλήρες φεστιβάλ μας δια ζώσης το 2023 και ήδη ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα βρεθούμε ξανά ανάμεσα σε φίλους, για ένα τεράστιο BYOC γεμάτο με τα τελευταία custom PC σας, για τους απίστευτους διαγωνισμούς μας και τόνους νέων παιχνιδιών και υλικού που θα  μπορούν να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι. Ανυπομονούμε να σας δούμε online αυτόν τον Αύγουστο και από κοντά του χρόνου.”

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη