Όταν το Assassin’s Creed Valhalla συνάντησε το UNO

by Aggeliki Tsoukana

Στη βιομηχανία των videogames έχουμε δει πολλά και πρωτότυπα crossovers. Συνήθως όμως αυτά αφορούν διαφορετικά franchises video games, όπου ήρωες από το ένα παιχνίδι μπλέκονται με ήρωες από το άλλο. Αυτό που δεν βλέπουμε συχνά είναι να συνδυάζεται ένα βιντεοπαιχνίδι με ένα από τα κλασσικότερα παιχνίδια με κάρτες όλων των εποχών. Και όμως αυτό ανακοίνωσε πρόσφατα η Ubisoft, η οποία αποφάσισε να ενώσει τον κόσμο του Assassin’s Creed Valhalla με εκείνο του UNO.

 

 

Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε ένα DLC για την ψηφιακή έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου, που αλλάζει ριζικά το gameplay. Συγκεκριμένα, η Valhalla έκδοση του UNO, δίνει για πρώτη φορά στους παίκτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε διαφορετικές περιοχές και να συλλέξουν πόρους για να ξεκλειδώσουν αποκλειστικά perks. Για παράδειγμα, με αρκετούς πόρους μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου longboat που σου επιτρέπει να ξεφορτωθείς πολλαπλές κάρτες στον γύρο σου ή να κάνεις μάχες ένας εναντίον ενός με κάποιον αντίπαλο, για να τον καθυστερήσεις φορτώνοντάς τον κάρτες και πολλά ακόμα.

Το UNO είναι διαθέσιμο για, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (μέσω του Ubisoft Store) και Nintendo Switch, με την Ultimate έκδοση να κοστίζει €19,99, ενώ το Valhalla DLC κοστίζει €4,99

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη